Бицепс и Трицепс на супер серия

ST

17.09.05
18:37

ам значи използвам тази система                          http://www.bb-team.org/training/000160.php та мисалта ми е .. по добре ли ще е ако 3-тия ден (бицепс и трицепс) го правя с суперсерия или да си го правя нормално .. ?

17.09.05
18:39

по добре си го прави така както е дадено.Няма смисъл да го променяш :wink: .

17.09.05
18:57

Защо искаш пък точно суперсерия за ръцете а не например за друга група това че са супер не значи че ще ти помгнат супер
искаш да наблегнеш на ръце може би както много други не това е начина братле

ST

17.09.05
19:00

Ахам... добре .. ами така ли да продължавам да я правя или да правя за някои друга група .. ?

17.09.05
20:46

Не знам с колко стаж си, но супер сериите за ръце дават едно много добро общо донапомпване... аз ги правя така ръцете от няколко месеца и реагират страшно добре... особено трицепса...

Та можеш и да опиташ на суперсерия, само че не ги преуморявай... то хубаво трябва да се тренират добре и т.н., но не е хубаво и да ги скапваш все пак :)

ST

17.09.05
21:15

ахам .. а долу горе с какви почивки м-у сериите да ги правя .. ти как ги правиш .. и ако можеш да кажеш как по точно да ги комбинирам..

17.09.05
21:23

Това и ти казвам, зависи колко време тренираш.... аз примерно ги правя така:

1. прав с дъмбели за бицепс + зад врат с дъмбели за трицепс - едно след друго с 2 минути почивка.
2. на скрипец с въже* за бицепс + прав на скрипец за трицепс - отново едно след друго с 2мин почивка.
3. концентрирано на коляно за бицепс с трицепсови набирания на пейка* - едно след друго с 2мин почивка.

*скрипец с въже - легнал на пейката за дърпане за гръб и с въжето дърпаш към себе си в легнало положение... трябва да контролираш упражнението, че да не използваш много гърба и рамо.

*трицепсови набирания на пейка - изтегляш тялото напред и се подпираш на пейката зад себе си.... гледай краката да са максимално напред, а ръцете да са близко до тялото и тялото да е максимално успоредно на ръцете.... и здрави набирания... от това много болят трицепси :)

ST

17.09.05
21:29

Ахам .. ам на мене ми казаха .. че трябвало да се комбинира едно дърпане с едно бутане .. имам предвид .. ако правиш концентрично сгъване за бицепс .. да разгъваш след това на скрипец за трицепс .. има ли нещо такова или са ма излагали  :?

17.09.05
21:31

Не са те излъгали.... но всеки си е индивидуален.... аз тренирам така, друг - иначе..... :)

ST

17.09.05
21:44

Мда :) прав си .. мерси се пак .. а аз ще пораспитам още малко и .. ще видя  :roll: но предполагам че ще е нещо одобно като твоите серии  :)  :wink:

19.09.05
14:31

Дав много добър резултат но да не се прави всяка тренировка.Най-добре всяка трета

19.09.05
20:18

Суперсериите дават много добро напомпване и ако се направи достатъчна почивка (2-3 мин.) преди да се повтори суперсерията не падат и тежестите и може да се работи тежко за маса!

20.09.05
17:14

Аз лично не съм почитател на СС в основен период по добре да си се правят в периода на чистене печелите двапъти
Съкращава се времето
Повишава се визуалният ефект на оделянето на двете групи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1