Koкалест вид и.т.н .. ?!

Здравейте bbteam-ъри!Искам да ви попитам относно проблема (3те) които ме интересуват...
1.Първия проблем който имам е че ключиците са изпъкнали и стоят грозно.Мисля че със трениране на горни гърди и трапец ще се коригира проблема,но не съм сигурен;
2.Втория проблем е относно корема.Точно под гърдите в средата има нещо като изпъкнало,а точно под самите гърди вдлъбнатина...пробвах с наклони встрани с дъмпели,но чух че талията се уголемява драстично и необратимо (?!)
3.Между гърдите има изпъкнала кост,която стои доста грозно и дава “кокалест” вид на тялото което не ме радва особенно.

Защо ви питам ?!Защото не искам да правя нещо си на своя глава и искам съвет от хора които имат опит.Ще съм благодарен на всеки за отделеното време.Поздрави.

P.S:Току що започнах 17 години,65кг 1.72съм /Вижте снимките в галерията/

Темата беше редактирана от Гари Сандерсън на 09.03.13 19:50.

09.03.13
19:56

Нищо ти няма, не се втелявай :) Тренирай, храни се добре и ще понатрупаш мускул, ще свалиш малко мазнина и нещата ще станат за завиждане направо. Имаш “основа”, нито си хърбав, нито пък много дебел, просто не трябва да бързаш и да имаш търпение.
Щом сега започваш, помоли някой в залата да ти покаже как се прави тяга, раменни преси, лег. Мисля, че с тези упражнения ще развиеш трапеца и гърдите най-добре.

Раменни преси почнах да правя отскоро,иначе лег,основните упражнения ги знам..само се чудя за какво се появяват тези проблеми и има ли ефикасни упражнения с които да ги “коригирам” :) ?

Преди да започна да тренирам и аз бях така , всмисъл , че и на мен гръдния кош ми беше някакси по-навън и изглеждах както каза ти “кокалест” точно там на гърдите.Когато почнах да тренирам и натрупах малко маса на гърдите и спря изобщо да се забелязва и сега все едно съм нямал такова нещо.Просто понатрупай маса , не бързай за никъде , трябват ти само по-здрави тренировки , добро хранене , възстановяване на ниво и си ти :)

Toест със по-усилени тренировки и качване на маса проблемите ще изчезнат?

Когато качиш маса в гърдите няма да се забелязва .

БО

10.03.13
17:39

Когато започнах да тренирам бях по-слаб и от теб. Бях около 60 кг. С годините постоянство и качествени тренировки в момента съм 94 изчистен.
Мисълта ми е, че в този спорт си трябва време, постоянство и дисциплина. Не бързай, всичко става с времето стъпка по стъпка.

Разравяйки се в интернет открих че и други чукундури имат моят тип тяло,но явно нямат /вече проблема ми/ ... та ето как би трябвало да изглеждам след година - две или в някой слънчев като днешния ден .. :D ( http://prikachi.com/images.php?images/705/5976705o.jpg ; http://prikachi.com/images.php?images/704/5976704E.jpg ; http://prikachi.com/images.php?images/707/5976707d.jpg )
Та явно е очевидно какъв да бъде резултата,мерси че отделихте поне време за да пишете ;) благодарско

10.03.13
21:56

Да,то така става :D ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1