Улична-Култура ( Street Fitnes )

Темата е заключена.
АЬ

10.03.13
21:49

Здравеите,  Аз съм момче на 15 години 64 кг съм.
Тренирам с една и съща програма вече 7 - месеца, но  тялото ми се развиваше до едно положение, и сега имам чувство че спортувам само за да си подържам формата, А’ аз искам обратното да има по голям ефект :)
Само че  вече ми се струват упражненията.  твърде лесни,
Ще помоля някои да ми каже колко и какви упражнения/повторения  трябва да добавя към моята скромна програмка.

/ Понеделник /
Кофички / на успоредка / 2-от-4 серий + 5 кг добавка ( раница ) по 7 повторения
Лицеви за  / Гърди-Трицепс / 2-от-4 серий + 5 кг добавка ( раница ) по 11 повторения
/ Сряда /
Набиране /  Тесен|смесен|широк-хват /  2-от-4 серий + 5 кг добавка ( раница ) по 7 повторения 

/ Петък /
Коремни преси ( плочки )  ( Ръцете хванати за лоста  - изправям краката до гърдите ) 4 серий, по 11 повторения
Нормални преси - 4 серий по 11 повторения

/ Неделя /
Бягане - 2 км ( общо )  , + клек  на всеки 500 м. спирам 3 мин почивка ( 35 ) клек-а.

Благодаря предварително.

10.03.13
22:48

Къде са хендстендовете, планча, везните, флаговете и т.н.?

АЬ

10.03.13
23:04

Ами, точно Затова е тази статия.
защото явно нещо не съм  рабрал правилно :)

10.03.13
23:05

Добавяй повече килограми.

АЬ

10.03.13
23:13

Иначе Упражненията/повторенията да не ги пипам нали ?

Ако можеш да правиш 15 кофички не виждам къде е смисъла да спреш на 7..по-скоро си прави колкото можеш ,а за да спаднат бройките промени интензитета м/у повторенията.Също така сигурен ли си ,че нямаш какво да подобряваш и в техниката : )

ЛВ

11.03.13
02:34

Не можеш да очакваш различни резултати ако правиш едни и същи неща!Включи нови упражнения в зависимост от това до къде искаш да стигнеш!Good luck and go for it!!!

АЬ

11.03.13
06:53

Именно, Николай Камберов - Искам да променя техниката но незнам с кои трябва да заменя моята програмка :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1