CrossFit Games Open 13.1 - Коментари

Прескочи до:

11.03.13
23:24

На Юли момчетата се спрвят учудвщо добре обаче,супер ! : )

казано от Петър Стоянов на 11.03.13, 23:23:

Имам въпрос относно изпълннието на бърпитата. Гледах доста клипчета за оупъна и на повечето бърпитата са с докосване на краката в земята- все едно лягат и стават. Правилно ли е така, защото си мисля, че само върхът на пръстите се докосва (както на това клипче http://www.youtube.com/watch?v=c_Dq_NCzj8M)?

Правилно в случая е това, което точно за този комплекс е дадено като стандарт. А то, както може да се види в официалния документ, е:

Bottom of Burpee

At the bottom position the Athlete’s chest and hips must touch the ground

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 11.03.13 23:35.

12.03.13
10:50

казано от ISB на 11.03.13, 12:15:

Как да изкарваш с краката като нямаш крака.
Техника,определено,но и много силова издържливост и сила, Говежда сила.

Така, така...:)))

12.03.13
11:25

Виждам, че е питано за техника на бърпитата в тази тема, затова ще попитам тук за техниката на сначовете: Брои ли се за успешен опит, ако щангата пристигне в най-горна точка с добутване? Разгледах pdf файла с правилата за комплекса, но не срещнах този момент там.

казано от perseverance на 12.03.13, 11:25:

Виждам, че е питано за техника на бърпитата в тази тема, затова ще попитам тук за техниката на сначовете: Брои ли се за успешен опит, ако щангата пристигне в най-горна точка с добутване? Разгледах pdf файла с правилата за комплекса, но не срещнах този момент там.

Важното е щангата да няма контакт с раменете или главата, както си и пише в дадения файл с инструкциите:

Pressing out the arms at the top to complete the movement is allowed as long as the barbell does not touch the shoulders or head

12.03.13
21:20

Мила

12.03.13
21:27

Марти, погледни ги само какви са добичета (не само мъжете, но как да е) Всеки инч мускулче е в тяхна полза.

12.03.13
21:32

Аз нямам думи направо...наистина тия хора не се занимават с абсолютно нищо друго,само може да гадаем колко им струват стероидите и изобщо цялото възстановяване на месец,но според мен не е по-малко от 2000$. Всякакво сравнение с тях е просто абсурдно,тия резултати са извънземни,невероятна силова и сърдечно-съдова издръжливост трябва за да стигнеш до големия снач..

12.03.13
22:41

Нийл Мадокс е...изрод бе, добиче...нямам думи.

А Калипа каква скорост извади на големия снач, техниката му се е подобрила доста.

РЕСПЕКТ голям, това са яки момчета!!!

12.03.13
23:17

казано от slavko на 12.03.13, 22:41:

Нийл Мадокс е...изрод бе, добиче...нямам думи.

А Калипа каква скорост извади на големия снач, техниката му се е подобрила доста.

РЕСПЕКТ голям, това са яки момчета!!!

Даже преди да гледам клипа същото казах и аз по-нагоре, преди Юли да раздели темите. С добра техника пестиш много сили.

Мнението беше редактирано от Kirilov на 12.03.13 23:17.

12.03.13
23:32

Винаги съм имал склонност към теории на конспирацията, ама гледах ,гледах, имаше нещо подозрително... Това не са 15 см. от “max reach” и на двамата, още повече, че сега проверих - Мадокс е по-висок от Калипа, а пипат на едно и също, той на някои бърпита само се повдигаше на пръсти. Ами кофти е, като правят така ...

13.03.13
09:43

Абе те са толкова напред, че надали го бърка къде са му мерели височината.
Че зобят е ясно, но и тренират адекватно и тежко за да извлекат максимума.
Техниката е важна Определено.
Предполагам и всякакви препарати се взимат за да вдигнат прага на болка, издържливост и прочие.
Мисля затова много от тях правят комплексите с очила за да не ги издават очите.
Простичко ако мога да направя съпоставка за тях тези тежести са все едно аз да правя комплекса с
15-25-45-55 за 170-180+ повт.
Взимаш ной-доброто за теб от техниката+Сила за голям макс+издържливост за да не угаснеш и Бой.
Снощи си говориме с Илията дали с женските кила можем да стигнем големите повторения ????

Аз не ги гледам тия баси, гледам гърците дето са с по 15-20 кила по -леки от мене и са стигнали 160 .
Това е като вайкане последното не е нужно да го предъвкаме.

13.03.13
09:48

казано от Kirilov на 12.03.13, 23:32:

Винаги съм имал склонност към теории на конспирацията, ама гледах ,гледах, имаше нещо подозрително... Това не са 15 см. от “max reach” и на двамата, още повече, че сега проверих - Мадокс е по-висок от Калипа, а пипат на едно и също, той на някои бърпита само се повдигаше на пръсти. Ами кофти е, като правят така ...

Именно за тва се чудя какво я гледате тая височина, че чак стана световна война, че аз, без претенциите не скачам :D
Как стоят нещата - ти си спонсориран атлет на Рийбок - минаваш на регионалните, не си - пиеш си ракията у вас и слушаш Тони Стораро, но всички във форума и в квартала знаят, че си мега як, което си е оферта 8-)

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.03.13 09:59.

13.03.13
10:37

http://games.crossfit.com/judge/13.49907

Ей т’ва е бахтиии и чичака, направо закръгля, такива ... и 5 няма при него ...

13.03.13
15:03

Всичко е прекрасно когато си здрав, натрениран и в страхотна форма... И мъжете и жените в елита са видимо на нивото, на което се очаква да бъдат /след цялата подготовка, усилия и т.н./. Аз лично се впечатлявам от волята на хора като това момиче от линка по - долу. Мисля, че не е зле като за ..... на един крак....

http://www.youtube.com/watch?v=xpoPbvHKVDg

14.03.13
05:50

казано от ISB на 13.03.13, 09:43:

Снощи си говориме с Илията дали с женските кила можем да стигнем големите повторения ????

За следващия път да поръчаме фалшиви елейко наполовина тежки от номинала, демек 10кгмови 20ки, 7.5кгмови 15ки и.т.н. :D, никой няма да се усети.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 14.03.13 05:52.

казано от Наталья Заболотная на 13.03.13, 09:48:

Именно за тва се чудя какво я гледате тая височина, че чак стана световна война, че аз, без претенциите не скачам :D

Ааааа Блажек, само как те хванах в опита ти да оправдаеш пльоскането си тип тюлен на ледената повърхност :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1