12.03.13
20:05
Здравейте,аз съм на 13 години,150см и 41- 42кг един човек преди няколко месеца ми направи програма, която е да тренирам всички мускулни групи всеки ден без понеделник. За сега виждам напредък, но е малък. Разполагам с две гири едната 5, а другата 4 кг, и дъмбел 7 кг и лост за врата. Та бих искал някой по-опитен от мен да ми направи програма от, която да видя прогрес.А и също да добавя дъмбела като му сваля някои дискове става точно като гирата 4 кг. Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от mihail mihailov на 12.03.13 20:12.
12.03.13
20:15
Идва пролетта, научи се да се набираш и да правиш кофички, отколкото да мяткаш тези гирички....
оле
аз на тия години още карах колело безгрижно по цял ден без да се комплексирам, че съм слаб
пич, послушай Васко. Намери си лостове и се люшкай по цял ден
п.с. сеа ще се намери някой, дет ще ме hate-не и ще каже, че никога не е рано да се започне с фитнеса
12.03.13
20:35
казано от Петър Вътов на 12.03.13, 20:29:
оле
аз на тия години още карах колело безгрижно по цял ден без да се комплексирам, че съм слаб
пич, послушай Васко. Намери си лостове и се люшкай по цял денп.с. сеа ще се намери някой, дет ще ме hate-не и ще каже, че никога не е рано да се започне с фитнеса
Никога не е рано да се започне с фитнеса! (fubar) !!!
П.П. :D