Може ли да ми направите програма.

12.03.13
20:05

Здравейте,аз съм на 13 години,150см и 41- 42кг един човек преди няколко месеца ми направи програма, която е да тренирам всички мускулни групи всеки ден без понеделник. За сега виждам напредък, но е малък. Разполагам с две гири едната 5, а другата 4 кг, и дъмбел 7 кг и лост за врата. Та бих искал някой по-опитен от мен да ми направи програма от, която да видя прогрес.А и също да добавя дъмбела като му сваля някои дискове става точно като гирата 4 кг. Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от mihail mihailov на 12.03.13 20:12.

Carbohydrate

12.03.13
20:15

Идва пролетта, научи се да се набираш и да правиш кофички, отколкото да мяткаш тези гирички....

12.03.13
20:29

оле
аз на тия години още карах колело безгрижно по цял ден без да се комплексирам, че съм слаб
пич, послушай Васко. Намери си лостове и се люшкай по цял ден

п.с. сеа ще се намери някой, дет ще ме hate-не и ще каже, че никога не е рано да се започне с фитнеса

казано от Петър Вътов на 12.03.13, 20:29:

оле
аз на тия години още карах колело безгрижно по цял ден без да се комплексирам, че съм слаб
пич, послушай Васко. Намери си лостове и се люшкай по цял ден

п.с. сеа ще се намери някой, дет ще ме hate-не и ще каже, че никога не е рано да се започне с фитнеса

Никога не е рано да се започне с фитнеса! (fubar) !!!

П.П. :D

12.03.13
21:24

То понеже лостовете нямат нищо общо с фитнеса, нали?

15.03.13
22:28

Преди време си намерих клипчета, на които съм 10 11 клас и правя тяга с 100тина килца. Техниката е трагична, а тогава си мислех, че е много добре. Та мисълта ми е дали е по-голям шанса да се контузя на лостове или с тая щанга

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1