Съвети за един начинаещ...

18.09.05
12:57

Здрасти на всички, нов съм във форума както и виждате... Имам 2-3 въпроса и ще се радвам ако някой ми помогне...
90кг, 188см, имам около 2-3 месеца общо в залата и то с прекъсвания... Не съм особено постоянен, но от сега нататък мисля да ходя редовно. Тренирал съм по ТАЗИ ПРОГРАМА за начинаещи за натоварване на всички мускулни групи. Да поясня, че искам да наблегна най-вече на ръцете и мускулите над кръста, защото съм се занимавал с колоездене и крака определено имам... Основния проблем ми е, че ръцете ми са доста по-слаби от останалите мускули от тялото (бицепса ми е около 36 до колкото помня от последния път като се мерих) и ми доста трудно да се набирам на лост както и примерно да правя кофи... (все пак съм 90кг). Имам мазнини за изгаряне предимно около кръста (вечният проблем  :D ).
Искам да попитам ТАЗИ ПРОГРАМА как ви се струва като за мен?! Мисля да тренирам по нея за напред... докато зацикля и дойде време за промяна на упражненията. Пак казвам искам да наблегна най-вече на ръцете и ако имате някакви съвети са добре дошли...
Да си кажа честно не спазвам някакъв строг хранителен режим.
И да попитам пак в тая тема за да не пускам нова в друг раздел... Какъв протеин да си купя? От къде? Как е най-правилно да го вземам? И най-вече какво струва?!
A, и да не забравя кардиото... Правя велоаргометър в тренировъчен ден.
Благодаря ви предварително!

18.09.05
13:01

Програмата по която смяташ да тренираш е добре за теб :wink: .Протеин си земи някакъв на нитрим те са ефтини и качествени :wink:

18.09.05
20:56

Добре де, на Нутрим да речем само че те не са ли много видове протеин? Като ида в аптеката за какво трябва да питам по точно? И как е правилно да го пия?

19.09.05
15:38

“1000 г Ултра Уей Протеин Изолат” е тва протеинче тарсиш :wink:грамажа е по твой избор 8)

19.09.05
16:25

Е кво да бе да????човека може да иска кило може да иска 500грама.Изцяло по негово желание :wink:

И да попитам пак в тая тема за да не пускам нова в друг раздел... Какъв протеин да си купя? От къде? Как е най-правилно да го вземам? И най-вече какво струва?!

Суроватъчен протеин. Около 45 гр. след трен. За марки и цени - потърси в другия раздел.

За програмата трябва да ти свърши работа. Те ръцете ще си пораснат като почнеш с тренировките, но ако толкова искаш да наблегнеш на тях може да ги изнесеш в първия ден от сплита.

19.09.05
17:08

В другата тема говорихме за ръцете не може да си 60 кела и да искаш ръце 45

19.09.05
17:11

Напротив djgorgio-ASTOR.Имам един приятел дето е точно 60 кила и раката му е 44см. :wink: Тренира само от една година.Не взима добавки.От началото преди да почне раката му беше 33см а са 44см. :wink:  :wink:  8)

19.09.05
17:13

[quote author=“bolkers”]Напротив djgorgio-ASTOR.Имам един приятел дето е точно 60 кила и раката му е 44см. :wink: Тренира само от една година.Не взима добавки.От началото преди да почне раката му беше 33см а са 44см. :wink:  :wink:  8)

Абе образно казано бе човек килата и ръката плюс другите МГ вървят горе долу свързано ако правиш тренировката както трябва всичко си расте пропорционално от де да знам твоя прител дали не тренира само ръце

19.09.05
17:24

Тренира всички мускулни групи.

19.09.05
17:32

А колко е висок?

19.09.05
17:35

висок е 1.69 точно :wink:

19.09.05
17:39

Chushko да така е не съм обърнал вномание.
racing пии по 40грама 1 час след тренировка :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1