ПЛС изразете мнения за тренировките ми !?

18.06.04
23:31

Значи тренирам от около 1 година,но от 2-3 месеца чета повече тук(в сайта,който изключително много ми помага)и вече не ям каквото ми падне!Сущо отскоро съм си “изградил” програма по която тренирам и искам да ми кажете дали е добре?Понеже съм 2-ра смяна на учелище тренирам сутрин от 10 часа 8)
Понеделник: почивка
Вторник:Ръце(бицепс,трицепс,рамо)което включва по 2 упражнения от по 4 серии!
Сряда:Гърди-3 упражнения от по 4 серии!
Четвъртък:Гръб-4 упражнения от по 4 серии!
Петък:почивка
Събота:Ръце(бицепс,трицепс,рамо)което включва по 2 упражнения от по 4 серии! - същото като вторник!
Неделя:почивка
Та искам да ви попитам дали е добре да включа още един път гърди примерно в петък и тренировката от събота да се премести в неделя?По принцип знам,че не е хубаво да се тренира по 2 пъти гърди седмично,но все пак ми е любимата мускулна група.Приемам всякакви мнения :wink: Предварително благодаря

19.06.04
02:09

Основбата ти грешка е че тренираш ръде и рамо преди тренировката с гърди. Така няма да направиш нищо пич :)
Ще ти дам 2 правила за създаването на сплита ти.
Рамо и Гърди или заедно ю(рамото след гърдите) или с 3-4 дена почивка м/у тях. Ръце 2-3 дена почивка след тях (може да тренираш краката тогава).
Не тренираш крака още една гоялма грешка.
Чети повече  :wink:

19.06.04
10:34

Ами братле краката няма как да ги правя освен да клякам с щанга щото тренирам у нас у така...ако направя така...
Понеделник:Гърди
Вторник:почивка
Сряда:Ръце
Четвъртък:Гръб
Петък:Почивка
Събота:Ръце
Неделя:почивка
Ако така ги разпределя добре ли ще е,щото искам да тренирам ръцете 2 пъти седмично затова!?Краката си ги правя с колелото...не че помага кой знае колко,но като сметнеш,че карам всеки ден... :lol:  8)

19.06.04
11:01

Защо искаш да тренираш ръцете 2 пъти?
Пробвал ли си 1 път и да видиш, че нищо не става?
Клек с щанга е перфектно упражнение за крака има пичове дето са си направили краката само с него.
Тука правиш гръб след като си тренирал бицепса не мисля, че ще направиш нещо за гърба така а бицепса ти няма да може да се възтанови. Къде е рамото?
Мускулна група, която ти върви и е голяма не и давай приоритет точно обратното, тази която ти изостава я сложи сама в първия ден от сплита. Не ти давам пример за програма, защото искам мозъчето ти само да проработи и да вникнеш в нещата ;)
Трениране, Хранене, Възтановяване тези 3 неща са на кантар
едното пропадне ли гризеш дръвцето  :lol:
Чети повече ;)

BA

19.06.04
13:39

Правиш за бицепс 2 упр. и за рамо 2 упр., а те не са еднакви мускули. Рамото е по-голяма мускулна група иска повече трениране. А бицепса няма смисъл да го тренираш 2 пъти в седмицата. По принцип този вид сплит за 2 пъти се прави така: 1) Гърди,Гръб 2) Ръце(Рамо,Трицепс,Бицепс) . Но той действа добре около 1 месец след това ще е хубаво да го смениш, защото не работи много добре. А и е много рисковано трябва доста добре да се храниш, за да не претренираш. Аз правих така 2 пъти всички мускулни групи и много кофти съм претренирал, защото не се хранех добре. Така, че прецени дали се храниш добре и т.н. и тогава се захващай с този вид сплит.

21.06.04
12:32

Това което ти казват gotcha и bad boy e добре ,но понеже видях програми по които и аз сьм тренирал реших да се намеся.Ако толкова много искаш да правиш рьце 2пьти ще ти дам една програма по която и аз сьм тренирал и я намирам за доста добре работеща.1ден-Грьб,бицепс 2ден-рамо,трицепс 3ден-почивка 4ден-Гьрди 5ден-бицепс,трицепс.За програмата кочто ти дава лошото момче наистина  ти трябва доста добро вьзстановяване и адекватно хранене.При мене имаше много добьр ефект ,но що се отнася за силата.МОже да опиташ,няма да ти е от загуба.Успех

23.06.04
09:28

mile,мерси за отговора :lol: Тази програма за тренировки която ми даде ми допадна много и от другата седмица започвам по нея 8) Дано има ефект.Успех и на вас :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1