17.03.13
12:58
Здравейте! Може би има много зовове за помощ като този. Ето и моят :) На 14 години съм и тежа 83кг. :( Искам съвет какво да направя. Какви диети да спазвам? Какви упражнения да правя? Досега никога не съм си казвал,че съм дебел или нещо от този сорт нито съм се качвал на кантара,но вчера се качих и бях ужасен от теглото си.Малко допълнителна информация за мен:
1.Издържам на глад
2.Пия много вода
3.Издържам на умора
4.Не обичам да тичам пред хора
5.Немога да броя калории
6.Мога да спра и сладкото
Мисля,че тази информация ще ви помогне да ми препоръчате нещо :)
Благодаря на всички който ще отделят време за да ми помогнат :)
17.03.13
15:38
Здравей. Най-основното щом искаш да отслабнеш е хранителния режим. Можеш да видиш този: http://www.bb-team.org/articles/910_otslabvane-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd в същия раздел на сайта има и други диети за отслабване. А иначе не знам дали си спортувал преди нещо, но погледни тази програма: http://www.bb-team.org/workout/4372_konditsiya-i-otslabvane-za-mazhe-v-dva-do-pet-dni-sedmichno друг вариант, особено ако не си тренирал фитнес е кръговата тренировка.
17.03.13
16:52
Мерси ще почна от утре :D А до това дали съм тренирал не но ходя лятото на стадиона.
17.03.13
20:13
С глад кила не се свалят. Ако искаш да намалиш теглото си трябва да си в калориен излишък, ще ти се наложи да се научиш как да си броиш калориите ако наистина искаш да отслабнеш.
С умора няма да постигнеш нищо освен да претренираш и да се отдалечиш от целта си. Колегата ти е дал информация, но моят съвет е да разгледаш форума и да избереш кое ще е най-подходящо за теб.
Приятелски съвет; не се нахвърляй на тренировки 5 от 7 дни в седмицата и не прави само кардио, истината е че има къде-къде по-ефикасни и добри методи за сваляне на килограми, като най-важна е ДИЕТАТА! Ако не спазваш хранителен режим, шансът да намалиш качествено теглото си изчезва тотално...
Поздрави!
17.03.13
20:32
Мерси :) А Войнска диета става ли да спазвм или е много строга и от глада нищо няма да стане?