Мнения за програмата

18.03.13
23:30

Понеделник - Гръб - Рамо
Сряда - Гарди - Корем
Петък - Ръце

Тъй като в моя град няма фитнес и трябва да пътувам до друг град, повече от 3 пъти седмично не мога да си позволя. Крака няма как да тренирам, контузен съм. Дали е лошо да се тренира гръб и рамо в един ден, това ме притеснява. Или някой ако ми предложи по - добра програма ще съм му благодарен

Темата беше редактирана от The Rock на 18.03.13 23:35.

19.03.13
00:01

Краката са ти един от най-важните мускули, гледай скоро да започнеш да ги тренираш, до колкото рамото го раздели с гърдите предно и преса ‘’примерно’‘, с гърба задно и странично ‘’примерно’‘.
Примерна програма да вмъкнеш краката:
гърди, бицепс + пред мишница
гръб + трапец,трицепс
крака + прасец, рамо 
Това е мое мнение, нямам голям опит просто се опитвам да помогна! Успех :)

19.03.13
09:37

Да, краката са много важни но за сега няма как да ги тренирам..но мъртвата кост не ми позволява :D Значи ще е правилно ако комбинирам така гърди - предно рамо, гръб - задно и странично?

19.03.13
13:28

Тренирал съм и аз по всеизвестната програма гърди с бицепс и гръб с трицепс,но според мен големите групи трябва да са в самостоятелен ден,а за ръце най-уникалното напомпване е бицепс +трицепс.Според мен ако искаш да почувстваш брутално тренировката пробваи гърди и след тях рамо.Тогава рамото започва да гори и направо го довършваш.Това разделяне на рамото на групи според мен има смисъл само при много напреднали.Към гръб бих вкарал и трапец

19.03.13
15:52

1. Гърди+гръб
2. рамене+ръце
И третия ден почваш от начало.

Може и така:
1. Бутащи
2. дърпащи
3. повтаряш

Или:

1. гръб+трицепс
2. рамене+трапец
3. гърди+бицепс

Мнението беше редактирано от Петко К на 19.03.13 15:53.

19.03.13
16:51

1-2 седмици пограмата ми беше:

понеделник: Гръб и трицепс
сряда: гърди и бицепс
Събота: ръце

Но мисля че така много пренатоварвах ръцете си и се отказах.

Не може да се каже че съм новак, от  2 години тренирам у дома, на лостoве и мисля, че дойде време и за фитнеса.

Значи е по добре да се направи гарди - рамо така ли?

21.03.13
01:21

казано от Nuki Nuki на 19.03.13, 16:51:

Не може да се каже че съм новак...

Може, може...

казано от Nuki Nuki на 19.03.13, 16:51:

Значи е по добре да се направи гарди - рамо така ли?

А най-добре е да прочетеш пак коментара, който е точно над твоя...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1