методика за прасец

20.09.05
16:16

плс кажете ми методика за маса на прасеца
никак не върви искам да видя вие как тренирате

Тичане мн високо на пръсти + прасец като псоледно упражнение в тренировката за крака 12-16 повторения на каквото и да е упражнение за прасец.

20.09.05
16:59

Пробвай тежки повторения стъпваш на един крак на подложка в ръката държиш дъмбел и правиш малко повторения + повдигане на стъпалата с щанга на колене от седеж
P.S. Прасеца е много, много упорита група

20.09.05
19:23

Методики за прасец има хиляди.Този мускул е проблемен на много хора.
Аз ти препоръчвам да го тренираш в началото на тренировката с 2 упражнения - на калф машина и после с щанга от стоеш.Максимална тежест(много голяма),но така че да правиш голяма амплитуда,с много повторения,повече от 15.Може и по 20-30.

20.09.05
20:17

Прасеца или го имаш или ни ма както и да е.Пробвай да редуваш мн повторения (50-100) и малка но с адски тежко (8-12).Но ако немаш ген е почти невъзможно.  :D

20.09.05
20:19

Скачане на пръсти 5-10 мин.Със сигурност ще имаш зверска мускулна треска на другия ден.

20.09.05
20:42

Мисля и аз да дам мнение за прасеца..понеже при мен е точно обратното изпълнявам куп упражнения за смаляване на прасеца но единствения ефект е стягане..освен вече иброенте мисля че пропускате легпреса в твоя случай предполагам с максимална тежест за по-малко повторрения като особеното е че повдигаш пресата на пръсти..упражнението си заслужава...това за подложката също си го бива,предполагам че за растеж би трябвало да изпълняваш бавно и по малко самите серии..

20.09.05
21:06

Аз в фитнеса не права прасец. Но в дните в които не хода на фитнес хода на баскет и доста добре ми се отразява. Щото като направиш 20 скока под коша доста повече го изтощаваш от колкото на клаф или другите подобни.
П.С. Без прасец ............... е кофти. Ако си як в гурба направо е смешно. Така че МЪЧИ ГО.

20.09.05
21:40

aз го тренирам винаги след краката като всеки път различно или на лег преса или на калф машина, или със щанга на раменете по 5 серии с голями тежесети сяка докато усетя дзверско напомпване

-edit-
ръцете са ми по голями от прасците това нормално ли е ?

Трябва да се горе-долу еднакви с малко предсимтво за прасците....

SO

21.09.05
09:17

аз преди четох една книга и там имаше примерни програми в програмата за покачване на ММ коремът и прасецът бях сложени след всяка тренировка :wink: според мен не е много удачно  да се тренира всеки ден но и това е вариант  :wink:

21.09.05
09:40

[quote author=“s1lence”]Трябва да се горе-долу еднакви с малко предсимтво за прасците....

Предимството трябва да е за ръцете (при добре развити ръце).

Ако приемеме ,че и двата мусклула вървят добре - не съм мн съгласен... да кажеме че трябва да са еднакви... но чак пък по-големи ръце.

21.09.05
12:49

Ами това почти при всички е така - посочи ми един професионалист, на който прасците са му по - големи от ръцете? Или дори някой по - здрав в местната зала? 50 ръка много хора са направили, но прасец рядко някой прави по 50. Не случайно някой прибягват и до синтол, за да добавят малко обем в прасците.
При мен разликата е около 4 см в полза на ръцете, но аз прасци почти не тренирам (сега ги почвам редовно, и ще видим какво ще стане). Имам почти 40 см прасец, искам да кача още 2 - 3 см.

21.09.05
13:34

Ми моята методика е..че въобще не го тренирам,а ми е 48см :wink:

21.09.05
14:10

според мен най добре за качване на маса на прасец е калф машина и повдигане на пръсти с дъмпели в рацете :wink:

B_

21.09.05
17:01

начи в  Jump.Basketball-Bg.Com има програми за отскок ..... избери си най здравата и тренирай упражненията само за прасец :wink: 2 месеца 2 санта ... при мен сега прасците ми са по 45 :twisted:

21.09.05
17:03

Значи на Колман като ръката му е 59 -60 прасеца му е толкова не няма чак такъв голям оформен прасец
при мен нещата седят така ръка 55 прасец 50

21.09.05
20:49

моя прасец е 35 :(

21.09.05
20:58

[quote author=”^MaD^”]моя прасец е 35 :(

определено трябва да пораснеш.аз моя го мъча с каквито упр знам по 2 пъти седмично с гърба и краката.ама то си е и генетика-баща ми също има голям прасец-моя е 41 и съм на 15(с това не се хваля а просто искам да покажа че в голяма степен е до ген)

22.09.05
00:20

e на мен китката ми е 16 :( много са ми слаби костите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1