Тренировка с дъмбели????????????

Темата е заключена.
B_

19.09.05
18:10

Здравейте, на 16 години съм 182 съм висок, тежа 80 кила и съм баскетболист .... искам да направя доволно големи ръце вкъщи. Сега съм така  - десен бицепс 36см и ляв-37см нямам никаква възможност да ходя на фитнес понеже съм от “провинцията” и искам с дъмбели да постигна желатите резултати ... възможно ли е да ми дадете някаква програма максимално натоварваща, че да ми растат ръцете но и да си останат релефни :wink:

мерси предварително

19.09.05
18:16

Кои части на раката по точно искаш да тренираш?(цялата-рамо бицепс трицепс предмишница)или(само бицепс).Отговори ми на тея вапроси и ще ти помогна :wink:

B_

19.09.05
18:23

бицепс и трицепс и рамо ама ше прецена дали ше имам сила и за него(рамото)

19.09.05
18:27

Еми добре тогава.Ето ти няколко опражнения:

БИЦЕПС
1.сгъване с дъмпели от седеж  3х8
2.концентрично сгъване  3х8
ТРИЦЕПС
1.разгъване на дъмпел зад главата 3х8
2.кикбек с дъмпели  3х8 :wink:

19.09.05
18:34

Здравей, незнам дали това, че си от Пловдив защо ти пречи да ходиш в зала но това все пак ти преценяваш... Сега за въпроса ти: ръце в домашни условия (+дъмбели)
1. Лицеви упори с тесен хват - така използваш собственото си тегло и работиш за трицепс а и за цялата ръка вкл. и рамо
2. всички упражнения с дъмбели за ръце които можеш да ги видиш от този сайт (също зависи и от тежестта на дъмбелите ти...)
Бъди редовен в тренировките си и яж повечко месо
Ами ... за домашни условия друго немога се сетя. Успех от мен

19.09.05
18:35

така 2 пъти в седмицата и 1ден тренираи рамото
а гръб гърди ?
бтв от клековете с дъмбели може да ти се увеличи отскока

19.09.05
18:38

^MaD^ написа: а гръб гърди ?
B_Ball_P иска да тренира само раце а ти му говориш за гърди и гръб :wink:  :lol:  :lol:  :lol:

B_

19.09.05
18:54

[quote author=”^MaD^”]
бтв от клековете с дъмбели може да ти се увеличи отскока

имам мноо гадна болест на колената и свеждам тренировката до минимум ... затова докато не се оправя ще наблягам на фитнеса :wink:  :twisted:

аааа още .... предишната ми тренировка беше
с 10кг. дъмпел
Дясна Ръка Концентрично сгъване 10
            Зад глава 10
Лява Ръка  Концентрично сгъване 10
            Зад глава 10
            Зад глава 10
            Зад глава 10
            Зад глава 10
            Зад глава 10
това е една серия нон стоп и след 2 минутна почивка пак така ... и така общо 5 пъти

така през ден

за 1 месец дясната мръдна 1 см а лявата 1см и нещо

нем ме интересува някаква още по натоварваща програма  :wink:

19.09.05
19:47

Раменете са много важни за целия вид на тялото.Всички гледат дали си широк горе.

B_

19.09.05
19:57

аз съм бивш гимнастик така че не се оплаквам от рамена :twisted: само че всеки иска ОЩЕ :wink:

20.09.05
17:18

Е гадно ще е некви големи ръце и тяло като на сомалииче не мислиш ли направи програма (индивидулна според особеностите ти) и карай всички МГ упражнения бол с дъмбели

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1