Как се прави ето Такова ТЯЛО?! :)

21.03.13
11:28

Как според вас? И колко време би отнело? Ясно е, че правилен хранителен режим и спорт... но все пак със сигурност има някои тънкости.. и какъв режим? И какви тренировъчни програми? :))

21.03.13
11:33

Колко пари би дала на човек, за да ти ги подготви всички тия “тънкости” : хранене, тренировка, суплементи...
:D

Зависи от изходното състояние.
Режим и програма - пълноценно хранене и силови тренировки.
Срок - когато стане. Няма как да се отговори конкретно на този въпрос.

21.03.13
11:35

Най-добре първо се обърни към родителите на девойката...за Това тяло. Храненето и тренировките са второстепенен фактор. (giggle)

Мнението беше редактирано от Мари А. на 21.03.13 11:35.

21.03.13
11:36

Ами всъщност аз отдавна си търся такъв човек в моя град, но до сега не съм имала късмета да намеря... въпреки че разпитвам. :) Просто никой не може да ми препоръча някой треньор “магьосник”. Което не означава, че искам да вършат работата вместо мен, а да ми кажат най - правилно как да я върша .... без да ме объркват.

21.03.13
11:36

Всичко горе казано + ПОСТОЯНСТВО и УПОРИТОСТ :)

21.03.13
11:44

Супер е горното тяло, но то може да бъде недостижимо със здрави тренировки и добро хранене... Девойката на снимката има много специфична структура - сравнително слабичка от кръста на горе, но пък адски оформен задник и добри крака.

Моят съвет е всеки да се стреми да подобри собствената си физика и да не робува на идеали :)

21.03.13
11:48

Истината е че моята физика е точно такава... това обаче е голям ПРОБЛЕМ! за мен. Защото нагоре съм слаба, когато отслабвам там отслабвам най - вече, а краката и дупето ми винаги са малко... по - така, разбирате ме. И точно тук виждам спасение, демек да ги оформя много добре, за да не са проблем повече. Просто обаче нямам идея как ще стане това...

21.03.13
13:46

Докато се чудиш как да стане и чакаш магьосника, можеш да правиш следното. Клекове, тяга с изправени крака, повдигане за прасци, лег, раменна преса и гребане, 2-3 кръга. Ще ти отнеме 25-30 минути, плюс още около 20 минути минути тичане/колело/плуване, както дойде. Да кажем 3 пъти седмично, като спираш вафли, солети, семки и прочие “дамски” деликатеси. Току виж не го дочакаш “магьосника”.

казано от slavko на 21.03.13, 11:33:

Колко пари би дала на човек, за да ти ги подготви всички тия “тънкости” : хранене, тренировка, суплементи...
:D

Правилния въпрос е друг... ‘’Колко много пари би подала на човек....’’ :D :D

21.03.13
18:52

Абе в тия черни клинчета и някои по-плоски гъзове стават апетитни. Постоянството и упоритостта няма да ти трябват толкова за достигане на тази форма, колкото за задържането (мързелът, проблемите и калоричните благини дебнат отвсякъде)

22.03.13
13:10

мадамата здраво се е “надупила” за тези снимки :) стройна и слаба-не особено впечатляваща като физика. и аз мисля, че зависи от конструкцията на тялото- късокраки и трътлести като мен няма да станат скоро такива :)

22.03.13
13:52

Това е по-добрата версия :) Можеш да си смениш идеала ;)

Мнението беше редактирано от Васил Р на 22.03.13 13:53.

22.03.13
16:06

Значи викаш няма треньори при вас а, хм в днешно време е така всеки иска пари, но АЗ не съм такъв човек и колкото и да опитвам да се съпротивлявам не мога и не мога да отказвам на жени, които търсят помощ и други неща (blush). Опитвам се, давам всичко от себе си, но не и не, жените имат няква магическа сила и аз съм безсилен срещу нея :(

Опитвам се да спазвам и Божиите принципи да помагам на хората с каквото мога така, че със охота бих ти показал някои тренировъчни техники за максимално удоволствие от тренировките, аа пардом исках да кажа максимална ефективност :P. Усещането да помогнеш на човек е страхотно, когато виждаш, че с твоя помощ клиентката се наслаждава на тренировките, ти става хубаво от това, че си успял да накараш очите и да греят от щастие (sun) Но какво да се оплаквам това ми е била съдбата, да се раздавам за хората в нужда, моят живот е на второ място, такава е била волята на Бог :)

То по една случайност брачеда има апартамент в Сарафово и лятото май ще съм около вашия район, на морето стават много хубави тренировки на открито, няма да скрия , че малко им завиждам на черноморските жители. Рускините и те много търсят инструктори по морето (sun), ех искаше ми се да им помогна на всички, но няма как :D Дано в следващите години измислят начин да удължат човешкият живот поне до 200 години, толкова ми се живеееееее, а живота е кратък като един миг (sweat)

По отношение на снимките, първата слабичка но има уникален задник, който би разтуптял доста мъжки сърца, да не кажа всички (blush)

Последната снимка е все едно, някой да пусне снимка на Арнолд Шварценегер и да кажа на някое момче - това трябва да ти е идела, стреми се към това тяло. Тялото на тази жена е уникално, дори да няма плочки тя е перфектна, НО единици са тези жени които могат да го направят, защото генетиката е решаваща. Всеки трябва да се стреми към нещо реално и постижимо за собствената си физика !

казано от Тайсън на 22.03.13, 13:52:

само у фейсо не я гледай... (tmi)

23.03.13
01:08

казано от pesho vasilev на 21.03.13, 13:46:

Докато се чудиш как да стане и чакаш магьосника, можеш да правиш следното. Клекове, тяга с изправени крака, повдигане за прасци, лег, раменна преса и гребане, 2-3 кръга. Ще ти отнеме 25-30 минути, плюс още около 20 минути минути тичане/колело/плуване, както дойде. Да кажем 3 пъти седмично, като спираш вафли, солети, семки и прочие “дамски” деликатеси. Току виж не го дочакаш “магьосника”.

Така, ако ставаше, то съветът ти щеше да е “магическия” :)

23.03.13
12:04

казано от kristiancho на 22.03.13, 16:16:

Тук може ли? (giggle)
Цък

23.03.13
17:47

казано от Тайсън на 23.03.13, 12:04:

казано от kristiancho на 22.03.13, 16:16:

Тук може ли? (giggle)
Цък

Не, същата скочубра си е. :D

23.03.13
20:02

Първата снимка от ляво на скочубрата :* ми прави много сериозен хормонален дисбаланс, за това сега слизам в залата да балансирам малко нивата :P Такаа жена ако те “затисне” трябва да си много подготвен физически, на тая един час ще и е само загрявката :P , за тва аз сега отивам да блъскам, щото трябва да съм подготвен за такива тежки и дълги битки (sun)

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 23.03.13 20:04.

DO

23.03.13
20:26

казано от Христо на 23.03.13, 20:02:

Първата снимка от ляво на скочубрата :* ми прави много сериозен хормонален дисбаланс, за това сега слизам в залата да балансирам малко нивата :P Такаа жена ако те “затисне” трябва да си много подготвен физически, на тая един час ще и е само загрявката :P , за тва аз сега отивам да блъскам, щото трябва да съм подготвен за такива тежки и дълги битки (sun)

То ако си мислиш,че в залата се подготвяш за хватки с такива опонентки,ще вземе да ни станеш мистър Олимпия,докато ги помиришеш.

25.03.13
16:07

казано от Стоянчо на 23.03.13, 01:08:

казано от pesho vasilev на 21.03.13, 13:46:

Така, ако ставаше, то съветът ти щеше да е “магическия” :)

Е пред седене и чакане на инструктора на бял кон, по-добре е, не мислиш ли?

25.03.13
16:40

казано от c0m3w1thm3 на 21.03.13, 11:28:

Как според вас? И колко време би отнело? Ясно е, че правилен хранителен режим и спорт... но все пак със сигурност има някои тънкости.. и какъв режим? И какви тренировъчни програми? :))

Тайната да изглеждаш та е : ген,яки тренировки и хранителни режими и много зоб ;)

25.03.13
16:56

чаках някой да каже “зоб”, че да не ме заклеймят останалите:)

25.03.13
17:40

казано от Queen Kobra на 25.03.13, 16:56:

чаках някой да каже “зоб”, че да не ме заклеймят останалите:)

Зоб до гроб, който спира - умира :D
Айде да ме заклеймят мене хахах

чак пък зоб за това тяло... :D

DO

25.03.13
18:11

казано от kristiancho на 25.03.13, 17:56:

чак пък зоб за това тяло... :D

Може би имат предвид за кака ти Изабела.

25.03.13
20:50

Oчеизвадно е, че момата пита за първата снимка, а аз там виждам един задник от хубавите :P , но не виждам назобано тяло. Няма питане за следващите снимки и тоя зоб зорлем го вкарахте в дискусията.
По важното е обаче друго, което въобще не го разбирам. Идва момата пита за инструктор, разбира се и тук се намират добри хора, които биха се наели със работата и то безппатно, такива като Славко само гледат да вземат парите и я свършат нещо я не. Но след, като питат и ти казваш ОК ще помогна и след това дим да ги няма, е тва аз не мога да го разбера. (dull)
Каквото и да си говорим друго си е инструктора да покаже нагледно техните, със гледане на видео и снимки няма как да стане. ;)
Има си упражнения, които трябва да се правят под зоркият поглед на инструктора, това са всички такива с навеждане, клякания, глутеус ритник и много други, но като не иска инструктор, то тогава да си тренира у тях сама, нито ще има същия кеф от тренировките нито ефекта. ;)
Еми щом не искаш инструктор, седи си тогава кльощава и плоска (nod)

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 25.03.13 20:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1