21.03.13
21:20
-
Темата беше редактирана от no name на 01.03.14 13:03.
21.03.13
21:50
Първо... според нуждите на атлета... най-удачно - сутрин след ставане и след тренировка (между храненията без тренировка). Напиши протеин в търсачката..
1 кило ако го пиеш само по един път дневно ще ти стигне точно за месец.Смятай си сам от тук нататък.
И не , не е нужно да се прави почивка от протеин.След като го изпиеш , ако имаш средства вземаш отново.
казано от any0ne на 21.03.13, 22:29:
1 кило ако го пиеш само по един път дневно ще ти стигне точно за месец.Смятай си сам от тук нататък.
И не , не е нужно да се прави почивка от протеин.След като го изпиеш , ако имаш средства вземаш отново.
Колега имайки впредвид автора на темата не го подвеждай. 1 кило ще му стигне за месец, ако дозата му е 33 грама примерно. Обаче, ако е по-малко или повече ?
Времето на приемане на една добавка се определя от нейния тип и нуждата ти. Протеин аз препоръчвам сутрин и след тренировка, а в почивен ден сутрин и още един път през деня когато си избереш :)
22.03.13
07:05
-
Мнението беше редактирано от no name на 01.03.14 13:03.
22.03.13
07:35
казано от no name на 22.03.13, 07:05:
Ако дневната ми нужда от протеин е 150гр, това значи ли, че ако с храната приемам 80гр протеин дневно, с добавката трябва да приема още 70гр протеин - тоест от този 1 кг 70 гр ги разтварям във вода?
Ако дневно имаш нужда от 150 g белтъчини, разумно е от добавката да си набавяш не повече от 30-35 g, т.е до около 20-25%. Останалите белтъчини - от храна.
казано от AgBOKATA на 22.03.13, 00:19:
казано от any0ne на 21.03.13, 22:29:
И не , не е нужно да се прави почивка от протеин.След като го изпиеш , ако имаш средства вземаш отново.Колега имайки впредвид автора на темата не го подвеждай. 1 кило ще му стигне за месец, ако дозата му е 33 грама примерно. Обаче, ако е по-малко или повече ?
Времето на приемане на една добавка се определя от нейния тип и нуждата ти. Протеин аз препоръчвам сутрин и след тренировка, а в почивен ден сутрин и още един път през деня когато си избереш :)
Прав си , но понеже повечето протеини дозата е 30 гр и затова му написах това.Все пак на етикета на всеки си пише колко е дозировката и колко грама протеин се съдържат в тази доза :)