Фитнес инструктор в Биг Брадър 2

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.09.05
20:24

Оказа се че сред участниците в ББ2 има и фитнес инструктор(или поне човек ,който се представя за такъв).За съжеление е прието,че хората занимаващи се със силове спортове нямат мозък в главата и той прави много лоша реклама на спорта(според мен).

Забележете правописа му

http://bigbrother.bg/player_profile.pcgi?player_id=12

SO

20.09.05
20:32

той вчера се беше пуснал по прашка  :shock:
странно защо не се учудих като видях че не е посочил любима книга :)

20.09.05
20:53

Жалък тим мен ако питате... видях го в рекламите на НТВ...

“Мечтата” на всяко момите - изключителна физика + бръснещ ум  :twisted:

20.09.05
21:07

Човека има само основно образование.. след това “го мързяло” да учи :)

20.09.05
21:11

Ами че основно, основно, какво от това? Аз в първи клас пишех по - правилно от него, а той се води завършил осми :lol: Ако не се лъжа, точно в първи клас се учеше четене и писане? :roll:

SO

20.09.05
21:16

да но е основно нормално а основно за бавноразвиващи е завършил след като останал 2 пъти в 1 клас и майка му го записала в училище за бавноразвиващи  :wink:

20.09.05
21:26

[quote author=“Sourcemag”]да но е основно нормално а основно за бавноразвиващи е завършил след като останал 2 пъти в 1 клас и майка му го записала в училище за бавноразвиващи  :wink:

хахахахахаахха ~1 минута се смях на глас след като го прочоетох т’ва

20.09.05
21:33

ебаси тъпунгера, пълен рапон!
в ББ2 са се сабрали наи големите идиоти в бг. !!!!!!!
забележете каде слага запетайките! И как използва “й” след Ф-то :)
тва е наи големия дебил !

—едит———
и маи моита ръка е по-голяма от неговата дето сам тренирал само 2 години а тои до колкото разбрах цял живот :)
Кретена сигурно не усъзнава че нещо не му вървят, и че трябва да промени нещо в начина на трениране
а как ли съветва хората тоя тапак
мн се нервирам като ги гледам тика малоумници

извинявам се на модераторите за убидните думи :)

Тоя освен че не може да пише е и грозен!
Като видях “браД” направо щях да падна! Не мога да си представя как може някой да е толкова неграмотен! Ама той не е виновен, явно Бог като е раздавал акъл е забравил да се нареди на опашката.

20.09.05
21:40

аз ако имам такъв правопис и го покажат по тв-то ще изчезна от страната :evil: тоя е супер балък и галфон с изглед на педал и ако той спечели просто не знам........

http://bigbrother.bg/player_profile.pcgi?player_id=12 ето ви един линк.не знам да се смея ли или да плача :?: отвращава ме такъв човек-той няма и най-прости познания по български :!:

SL

20.09.05
21:40

Ааа тоя е някъв тъп гей!Бих му вкарал едно парче с удоволствие мноо ме дразни

20.09.05
21:44

Ахахахах, тоя готЕн пич е аПсУлУтен олигофрен. :lol:
Не може да е толкоз тъп, нещо спекулират пак. :wink:

20.09.05
21:49

[quote author=“Mr_Muskul”]Ахахахах, тоя готЕн пич е аПсУлУтен олигофрен. :lol:
Не може да е толкоз тъп, нещо спекулират пак. :wink:

и аз така мисля то тоя идиот как е написал смс-а за участие хахахахаха :)

[quote author=”^MaD^”]ебаси тъпунгера, пълен рапон!
в ББ2 са се сабрали наи големите идиоти в бг. !!!!!!!
забележете каде слага запетайките! И как използва “й” след Ф-то :)
тва е наи големия дебил !

—едит———
и маи моита ръка е по-голяма от неговата дето сам тренирал само 2 години а тои до колкото разбрах цял живот :)
Кретена сигурно не усъзнава че нещо не му вървят, и че трябва да промени нещо в начина на трениране
а как ли съветва хората тоя тапак
мн се нервирам като ги гледам тика малоумници

извинявам се на модераторите за убидните думи :)

Приятел, имаш 10 правописни грешки! :lol: Не си като оня, де, той е неповторим, но все пак... Попреглеждай си мненията за грешки!

20.09.05
21:52

1 е на ръка друго е на компютър!
имам си навици от латиницата!

—едит———
компютЪр

20.09.05
22:04

измъкна се тактично  :wink:  :lol:

SP

21.09.05
00:45

А тоя да не се бъзика!? Щото чак пък толкова?!

PR

21.09.05
01:02

Какъв фитнес инструктор бре - тоя е смешник :)
Някой ми каза :
- има билдер в предаването,гледай го !
...И аз си мисля ,че е някакъв супер - лепвам се за TV-то и чакам !
А то ,излезе една стрида по прашки ... като вафла в гърдите и с ръчичка 37.5 топла :)

Тоя само срами спорта ....
Но има и доминираща мускулна група ,а имено глутеуса(г’за) :)

PS - И да повтаря 1-ви клас в училище за олигофрени ... мале нямам думи просто !

LA

21.09.05
01:37

PROMPT,чувствам се обиден с това за ръчичката  37,5 см!

PR

21.09.05
02:44

Не целя да обидя никой :)

Но,този е “самочуствен много” и затова го коментирам !
Демек ,има се за много Готин,Секси и много Як :)

да поясня за останалите .... ,за да няма още обидени:
всеки тръгва от някъде ... зависи къде ще стигне ;)

SO

21.09.05
08:20

аре стига толкова обиди :? малко прекалихте все пак  :? може той да го е написал вярно ,но този който го е початал да го е объркал нарочно да има интрига :wink: както се каза по-горе пак спекулират.Освен това той не е единствения як има още един който е доста по голям мисля че миро беше с една дълга коса :wink:

21.09.05
08:35

[quote author=”^MaD^”]1 е на ръка друго е на компютър!
имам си навици от латиницата!

—едит———
компютЪр

По тази логика тогава и той просто ,защото не е виждал компютър и има навици от писане на sms-и е писал грешно  :D
Незнам , вие ако го гледате това предаване трябва сериозно да се замислите дали да продължавате !

SO

21.09.05
08:46

чесно да ви кажа писна ми само да критикувате хората който го гледат това е личен избор.АЗ ГЛЕДАМ ББ2 и това проблем ли,знам че е губене на врено но просто ми е смешно да гледак как някакви хубавицисе къпят с вода от помпа :wink:

DE

21.09.05
09:00

Всички реагирате първосигнално и ви разбирам напълно. Но ако задълбаем малко в личната драма на Радо ще стигнем до извода, че все пак не е вярно че  “той прави много лоша реклама на спорта”. Благодарение на фитнеса е станал човек. При неговото социално положение ( крайно бедно семейство) и умствен капацитет ( все пак е с лека форма на шизофрения) е похвално това, което е постигнал. Фитнеса го е възпитал и му е дал самочувствието, което има както желанието да успее на всяка цена. Все пак не проси, не краде и не диша лепило както повечето, притежаващи неговият социален и умствен статус. Да, всеки тръгва от някъде, и в сръвнение с това от къде е тръгнал, мисля че Радо е успял да стигне доста далеч.

21.09.05
10:31

И аз съм на същото мнение просто и точно, може Радо според вас да е олигофрен но мен ме кефи човека може и да не може да пише но според мен тее са се престарали и са му, нацъфкали още куп грешки !
Пък и какво като е изкарал осми клас какво си мислите че тои дотогава е бил примерен ученик ли, аз не мисля така и аз съм го изкарал ама толко съм и карал, е ако наиистина прави толкоз грешки това си е непростимо не според мен това не така !

21.09.05
12:07

Ае вие лудите ли сте ве...? Никой не му е добавял грешки ... Все пак говорим за нещо много голяма като Биг Брадър 2… никой няма да се занимава да изкара някой от умен тъп и така нататък... А пък и вижте и при другите и те имат грешки даже и Иван... Умишлено са запазили и са пастнали самите реплики на участниците с грешките с псувните с всички ....

SO

21.09.05
12:26

точно защото говорим за ББ2. Според мен всичко е постановка всичко е така измислено че да има интриги .Пускат няква селянка дет мразила богатите и след нея пускат бизнесмен с костюм!

21.09.05
12:48

[quote author=“Sourcemag”]точно защото говорим за ББ2. Според мен всичко е постановка всичко е така измислено че да има интриги .Пускат няква селянка дет мразила богатите и след нея пускат бизнесмен с костюм!

Естествено че е постановка.Такава е идеята на предаването и никой не го крие.Нали виждаш че има хора от всички класи.
Чудно ми е само кой е гейЪТ.

21.09.05
12:58

[quote author=“MisHkiN”]Чудно ми е само кой е гейЪТ

мен ми е чудно кой не е :lol:

21.09.05
13:29

е как кои е !?!  то още като  го вкарваха за  “фйтнесинструктора”  казаха че спал за пари с хора само с Азис  щял да го направи без пари ...  край  сега освен че са глупави и неграмотни ще изкарат всички хора които се занимават с тоя спорт  педали
колкото до правописа  тоя ръб не може 1 изречение с повече от 2 думи да направи а вие казвате че нарочно му  били добавили правописни грешки  :twisted:  :twisted:

KP

21.09.05
13:51

абе тоя, няма нито гръб нито крака... Май изобщо ги е забравил, и никога не ги е тренирал.
Има само някви цици....
Май поредното доказателство че повечето тренират само на лежанка...

21.09.05
14:44

ръцете са мъ най-зле

21.09.05
14:46

PROMPT написа:

Какъв фитнес инструктор бре - тоя е смешник 
Някой ми каза :
- има билдер в предаването,гледай го !
...И аз си мисля ,че е някакъв супер - лепвам се за TV-то и чакам !
А то ,излезе една стрида по прашки ... като вафла в гърдите и с ръчичка 37.5 топла 

Тоя само срами спорта ....
Но има и доминираща мускулна група ,а имено глутеуса(г’за) 

PS - И да повтаря 1-ви клас в училище за олигофрени ... мале нямам думи просто !

:wink:  :wink:  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:  :!:  :!:  :!:

21.09.05
15:02

тои щом повтаря 1ви клас представям си кав е инструктор !
сигурно знае сичко за храненето въглехидрати-монозахариди и сложни захари сигурно знае ,и че монозахаридите са глюкозата , фруктозата,галактозата и др. А сложните вуглехидрати са олигозахариди и полигозахариди и естественно знае, че глюкозата след попадането и в стомаха не се разгражда а влиза директно в кръвта която я пренася до черния дроб и там се използва за чернодробен синтез на гликоген или се разпръсква по различните тъкани :)

[quote author=”^MaD^”]олигозахариди и полигозахариди

опааа  :wink:

21.09.05
15:43

без го полизахариди ... тва е щото много поправях :) докато пиша доста често ми прекъсват мисълта :)

21.09.05
15:45

На мене най-ми хареса като взе да разправя, че свалял мадами, като си показвал пресата...
Сладур! Сигурно още е на ръчна...

21.09.05
16:36

Охх тоя е дебил не виждате ли го как гледа на лудо  :x щом казаха че е повтарял първи клас 2 пъти и то по бай тошово време си предсавете за какво става на въпрос после е учил в училище за бавноразвиващи се само антиреклама може да направи две думи не може да свърже абе по кви критерии го избраха не знам

_V

21.09.05
17:15

че си е олигофрен олигофрен си е. Ама евала му праавя, че въпреки неговото състояние е почнал да тренира и що годе се е пооформил. Само да спомена че не е повтарял 2пъти 1клас в помощно училище, а че само е повтарял 1клас тоезт бил си е записан в нормално училище като сички други обаче е повтарял :lol:  и тогава майка му го е записала в помощно. Верно е че не е постигнал кой знае колко в фитнеса ама никой от вас не знае/нито пък аз/ как е живял и дали е имал средства за храна хран.доавки и т.н. А вие най добре знаете че без тях не може. :lol:  :lol:  Пича е заваршил 8 клас както и онова цигане. Незнам дали сте чули ама въпросния мЪнгал притежава 1 баничарница, 2 магазина, фирма за внос но коли и фирма за недвижими имоти :shock:  евала му правя и на него нестигаче е заваршил сами 8клас а и е циганин е успял да си острой живота така.

21.09.05
20:38

[quote author=“_VIP_”]евала му правя и на него нестигаче е заваршил сами 8клас а и е циганин е успял да си острой живота така.

Абе кво му правите евала кой знае какво е правил по Германия.

21.09.05
20:51

Пуснах си замалко биг брадър и се спуках от смях. :lol: тоя “инструктора”вече иска да си ходи,не издържа и 2 дена. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1