Програма за МАСА начинаещ

Прескочи до:

19.09.05
17:28

Така доиде ми и на мен времето днеска отивам на Фитнес досега си бласках с нас по таз програма - http://www.bb-team.org/training/000162.php около месец и половина си тренирам по нея в нас но сега искам да кача маса че  съм доста мършав по принцип !!! Ето ме и мен може би вече ми знаете харектеристиките но все пак да си кажа 185см 55кг. почти на 16год. !!!
Та каква програма ще ми препоръчате за мен за МАСА  предполагам че собственика на фитнеса ще ми помогне но все пак да се посъветвам и с вас !!!

(в нас имах лежанка и дъмпели програмата съм я видоизменял леко като нямам някои уреди )

19.09.05
17:31

ето ти програмка за начинаещи за маса: http://www.bb-team.org/training/000156.php :wink:

20.09.05
08:34

Е не съм баш от наи начинаиещите нали ти казвам тренирал съм си в нас около месец и половина 2м.  кава е таа програма такава се едно едно и също да правя секи ден  :cry: !!!

20.09.05
17:04

[quote author=“Kang”]Е не съм баш от наи начинаиещите нали ти казвам тренирал съм си в нас около месец и половина 2м.  кава е таа програма такава се едно едно и също да правя секи ден  :cry: !!!

Това не те прави напреднал прави си  програма за начинаещи

20.09.05
17:19

Е добре тва значи че няколко месеца през ден трябва да правя едни и същи упражнения ли ??? Горе долу колко време ще трябва да карам така като се има напредвид че съм дигал малко и в нас( имам лежнка и дъмпели както споменах по горе ),(както бях писал по горе около месец и половина си дигах в нас ) ????  :?:  ????

20.09.05
17:34

Прави разлика между сплит и упражнения запази сплита промени упражненията

20.09.05
17:47

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Прави разлика между сплит и упражнения запази сплита промени упражненията

Я ме светни малко че не всичко от ББ ми е ясно се пак ония ден отидох за пръв път на Фитнес от 1-2 години (но тои тва преди не се броеше аз бях много малак и нз кво съм праил в фитнеса) иначе както казах съм си тренирал малко в нас ! И още нещо колко време ще трябва да карам с тая програма според вас ?

20.09.05
17:50

Ами аз ти препоръчвам 3-6 месеца знам че нямаш търпение за друга да се натовариш ама не това се търси в момента

20.09.05
19:14

Ами Джоржио сега чак забелязах под програмата пише това !!!

ББ-теам.орг :Използвайте тази система месец, месец и половина, докато укрепне вашата мускулатура, след което преминете на програма за по-напреднали, която ще намерите в електронното ни издание.

Та нали съм си тренирал и в нас малко време сигурно месец месец и половина ще са достатачни или няма да са ?

20.09.05
21:33

Ти си тренирал само някои мускулни групи, докато така ще натовариш всички.Не виждам какъв е проблема да я правиш няколко месеца и след това да я смениш.И аз си тренирам вкъщи от 3-4 месеца, но при стъпване във фитнес ще започна с тази програма  :wink:

21.09.05
08:53

Ами да емзо, така е прав си не съм тренирал сички мускулни групи сигурно половината не съм ги тренирал ! Но от саита на ббтеам я препоръчвам за около месец и половина вие какво мислите  ???

21.09.05
12:59

по-добре си прави тази която ти препоръчват всички защото 185 , 55 ... тя е за укрепване яж много и прави тази около месец и половина после премини на следващата

21.09.05
14:13

Тренирай по тая около 2 месеца и после мини на друга.Тва е :wink:

21.09.05
15:29

Aхам добре разбирам около 2месеца ще трябва да тренирам по нея !!!

Относно похапването тук съм направил една диета за маса и чакам коментари по нея плс кажете какво мислите за нея ето ви линк  http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9535 !!

21.09.05
15:33

добра е диетката но трябва да овеличиш въглехидратите,много са малко. :wink:

21.09.05
16:59

ББ-ТЕАМ.-а имат впредвид да я правиш месец месец и половина със същите упражнения а аз ти казвам да правиш подобен сплит 3-6 месеца разбра ли разликата

21.09.05
17:03

Болкерс след трен ще хапвам мед какви други въглехидрати да слагам ???

Джоржио-Астор: Ами да си кажа честно не те разбрах точно но ето моето разбиране , подобна програма с различни упражнения таи ли ???

21.09.05
17:04

Не подобно а същия сплит сплит е седмичната програма с упражнения само сменяш упражненията след месец месец и половина

21.09.05
17:08

Ми незнам каде точно да добавиш още въглехидрати ти сам трябва да решиш. :wink: а слет тренировка яж:
1 кофичка кисело мляко с 2 лажици мет и слет около 20 30 минути хапни и 2 лимона :wink:

21.09.05
17:17

[quote author=“bolkers”]Ми незнам каде точно да добавиш още въглехидрати ти сам трябва да решиш. :wink: а слет тренировка яж:
1 кофичка кисело мляко с 2 лажици мет и слет около 20 30 минути хапни и 2 лимона :wink:

Виж след трен имах намерние да пиина една кофичка кисело мляко както ти каза с 2лъжици мед какви супени или чаени ?? и после имах намерение да ям пилешка пържола(около 200-на грама ) и тва е  !!! става ли ??

И още нещо така вижте сега моята програма http://www.bb-team.org/training/000156.php и второто упражнение немога ли да го заменя с това( повдигане на щанга от обратен лег) плс казваите по бързо че отивам на финес към 6:30 ???

21.09.05
17:18

Можеш естествено те са горе долу еднакви айде бегай на фитнеса че ще го затворят  :lol:

21.09.05
17:20

За лажиците-2 супени лажици :wink: И тва с паржолката е добре,яж я около 30 40 минути след млякото и меда :wink:

Второто упажнение по добре си го остави така 8)

21.09.05
17:26

Добре млякото и меда заедно нали  :oops:  !!! Окс мерси джоржио и на теб благодаря Болкерс  еся удрям към 200гр. ориз в прясно мляко и вода(става дума сичко е общо въглехидратите надал са повече от 80-100гр.) !

21.09.05
17:39

Да млякото и меда заедно :wink:

21.09.05
17:50

[quote author=“Kang”]Добре млякото и меда заедно нали  :oops:  !!! Окс мерси джоржио и на теб благодаря Болкерс  еся удрям към 200гр. ориз в прясно мляко и вода(става дума сичко е общо въглехидратите надал са повече от 80-100гр.) !

Аз ти препоръчвам малко след тренировката да хапваш меда, 15 мин след това киселото мляко и поне след час и половина основното ядене(трябва да е наистина много сериозно това ядене).

21.09.05
18:18

Ми владо то ше стане 10часа ве ? Абе днес ще хапна нали меда и кислето мляко горе долу заедно млякото 10мин след меда и след около 40-50мин. другото  ( 200пил пържола) и без тва днеска яко ми се обарка режима  :(  заради тва даскало и и сичко доиде по в касно !
другия пат ше гледам да съм изряден аиде чао аз отивам в залата  :)  !

21.09.05
19:44

Хубаво е да приемеш след трена с меда бързоусвояващ се протеин

22.09.05
10:19

Еххх така ме яд сичко обърках хора  седях 2часа в фитнеса (абсолиотно грешно нали) по колко трябва да се седи наи много ?
Обарках си и упаражненията нз може би е нормално като за прав път ама много ме е яд :(  ! Следващата ми тренировка е в петък дано да се справя по добре  :?  !
Джоржио сега викам да я карам на храна и вече към края на другата седмица да си купя някакви добавки !!! Като например Геинера на нутрим Жуниор дето е 53% суроватка какво мислиш ??

22.09.05
12:17

Нe e важно колко “седиш”, важно е какво правиш, докато си там ;) Ако програмата ти е дълга, за да я направиш наведнъж, намали я. Но гледай да не тренираш повече от час, с максимум 2 - 3 минутни почивки между сериите.

23.09.05
08:46

Ами тя програмата си е горе долу дълга но си мисля че за 1час горе долу трябва да се изпълни !!! Аз и повечко почивки правех , срешнах познати в залата и кат се заприказвам и така се прецаках ! Дано тоя път да успея за по картко време  иначе  ето това ми е програмта http://www.bb-team.org/training/000156.php ако искаш и хварли едно око и кажи какво мислиш ?

JI

23.09.05
20:38

сичко друго но не и нутриум от личен опит ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
...
някой може да не е съгласен но... по добре дай повече пари но за оптиум 
или нещо вносно
колкото до фитнеса не повече от час и 20 трена

24.09.05
09:10

[quote author=“JiVk0”]сичко друго но не и нутриум от личен опит ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
...
някой може да не е съгласен но... по добре дай повече пари но за оптиум 
или нещо вносно
колкото до фитнеса не повече от час и 20 трена

Ами караи(за нутрима) вече си зех 400гр. про голд за през ноща за дургия пат ще знам !
Пък за тренировката тоя път си я изпалних за около час и 20 мин както ти каза аиде и 30 да е било  ще гледам все по барзо да я изпълнявам за напред !!!

JI

24.09.05
10:47

а аз точно про голд исках да ти кажа да не си земаш ....:) много ми е чудно какво правиш толкова време кажи си сериите и упражненията плс
щото вчера за 1 час направих крака ама яко клек 5 серии ( 2 загряващи ) лег преса 5 серии ( две загряващи ) после седнал на машината ...
накрая и прасец две упражнения правих  по 3- 4 серии .

24.09.05
11:02

[quote author=“JiVk0”]а аз точно про голд исках да ти кажа да не си земаш ....:) много ми е чудно какво правиш толкова време кажи си сериите и упражненията плс
щото вчера за 1 час направих крака ама яко клек 5 серии ( 2 загряващи ) лег преса 5 серии ( две загряващи ) после седнал на машината ...
накрая и прасец две упражнения правих  по 3- 4 серии .

Караи за последно ше ми е с ПРО ГОЛД 90-то ама нали за нощен го взех се пак мусклите ми да не остават без протеин тои нали е бавен !

Програмата ми е една и съща за трите дни от саита ето я и нея http://www.bb-team.org/training/000156.php доста упражнения има но трябва да имаш напредвид че и аз съм начинаещ  :wink:  за напред ще гледам да си я изпълнявам по бързо !

JI

24.09.05
11:05

верно са си доста упражненията :)

не се притеснявай от продалжителността на трена толкова ипр и аз бих ги направил за около час и половина може би незнам .
за преди лягане е идеално 2 сварнеия яйца и кисело мляко : )
иначе про голда да млечно яйчен е по бавно се усвоява и е удобен за преди лягане

24.09.05
16:16

Яйцата нямат място късно вечер, точно обратното - сутрин. Иначе млякото е добро решение, според мен, преди лягане.

24.09.05
17:16

[quote author=“nigga”]Яйцата нямат място късно вечер, точно обратното - сутрин. Иначе млякото е добро решение, според мен, преди лягане.

Да бе около 250мл. прясно мляко с 2лъжички Про Голд 90(съпени) !!!
Пък за яицата нз засега съм ги изклиочил !!!

24.09.05
18:49

[quote author=“nigga”]Яйцата нямат място късно вечер

e това беше върха на сладоледа ххехееее

24.09.05
20:33

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“nigga”]Яйцата нямат място късно вечер

e това беше върха на сладоледа ххехееее

И какво? Ще оспориш факта, че яйцата се приемат предимно сутрин? А и не ми харесва начина на коментиране на това ми писание в темата за бисерите.

24.09.05
20:56

А би ли обяснил на непросветените каква е причината яйцата да се приемат само сутрин и какво пречи да се приемат вечер?

24.09.05
21:08

Не съм писал такова нещо, т.е. написах предимно, не само. В първото ми писание може да е изглеждало така, но после се уточних и въпреки това не прилича на човек с опит и на сериозна възраст да коментира така мненията. И явно сега ще започне едно заяждане.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1