Предизвикателство: Какво направих днес за себе си

26.03.13
16:17

Днес беше един сравнително скучен ден на работа, в който се схванах от седене цял ден на стола и ми хрумна една идея - да отворя тема, в която да вписвам(е) ежедневно нещата, които си подаряваме и правим за себе си, за да се чувстваме пълноценни и щастливи. Специално мен тази тема ще ме стимулира да търся нови неща, да съм постоянна със старите, да се радвам на малките крачки и да ги споделям с вас. Ще се радвам, ако има и други, на които им допадне идеята и решат да споделят тук малките си големи победи. Нищо грандиозно.

Примерно аз ще се стремя да пия вода, да съм редовна с тренировките, да намаля сладкото, да увелича масажите и т.н. Следейки за тези неща след време ще мога да видя по себе си реални резултати и ползата от това предизвикателство.

Темата беше редактирана от maria на 26.03.13 16:18.

26.03.13
16:19

Днес правя неща само за другите.

26.03.13
17:00

казано от Anelia на 26.03.13, 16:19:

Цял живот това правя и време да се стегна и да мисля повече за себе си в това число влизат и любимите ми хора естествено.
Колко пъти са ме търсили за някаква услуга и дори и да съм имал важна работа, аз ще си я зарежа, за да свърша услуга и това въобще не е положително качество, защото вършил услуги на всеки, а не само на най близките. Като цяло губя от това нещо в личен план, но и ми е трудно да се преборя и ако някой знае рецепта нека е сподели. И най лошото е, че колкото повече вършиш услуги толкова повече те търсят, може би защото знаят, че няма да откажеш. Да си егоист не хубаво естествено, ама и другата крайност също не е добре ! :(

26.03.13
22:36

Другите в слуачая са най-близките ми.
На останалите не ми е никакъв проблем да кажа НЕ. Отдавна се научих, след като доста пъти се чувствах меко казано прецакана.
Стана оффтопик, но хайде, сега мога да кажа, че да си направя профилактично изследване сутринта и да си поръчам витаминки вечерта, го броим “нещо за мен” :)

26.03.13
23:11

Хубав е животът ма се с тая, ма се с оная.. :)

казано от Христо на 26.03.13, 17:00:

казано от Anelia на 26.03.13, 16:19:

Цял живот това правя и време да се стегна и да мисля повече за себе си в това число влизат и любимите ми хора естествено.
Колко пъти са ме търсили за някаква услуга и дори и да съм имал важна работа, аз ще си я зарежа, за да свърша услуга и това въобще не е положително качество, защото вършил услуги на всеки, а не само на най близките. Като цяло губя от това нещо в личен план, но и ми е трудно да се преборя и ако някой знае рецепта нека е сподели. И най лошото е, че колкото повече вършиш услуги толкова повече те търсят, може би защото знаят, че няма да откажеш. Да си егоист не хубаво естествено, ама и другата крайност също не е добре ! :(

И аз търся лекарството.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1