Хайде, за теб мога да кажа, че почти ядеш (а като ти видя снимките в дневника, направо лигите ми потичат (tmi) ), но по-голямата част от момичетата.. не знам как могат да се наядат с 2-3 яйца и малко овес, примерно. На мен от това само ще ми се прияде повече. :D
Но пък всеки си има глава на раменете и сам си решава какво да яде. Изглежда аз ще си се тъпча (giggle)
21.03.13
17:23
Ако се чувстваш добре,не виждам нищо нередно в това да си хапваш.Аз съм на този принцип и слушам тялото какво желае (е коригирам го понякога,когато му се иска нещо в графа “джънк”,все сме си в конфликт ей ;D),давам му го,пък си взимам своето по време на тренировка.И така се съгласуваме.Плюс това храната ти не е лоша. :}
Иначе мога да твърдя същото за случаите,когато попадна на вкусни снимки тук!Апетита просто дохвърчава,без ни най-малко съображение за време и пространство.
21.03.13
17:40
Петеее, познато..! И аз съм така. Храната на някои от момичетата в дневника граничи с фотосинтеза.. и когато вписвам своята наистина се чувствам като свиня.. Съквартирантката ми също се храни много малко. Има дни(повечето са такива), в които яде само по веднъж на ден една салата, или половин кофичка мляко с мюсли.. А тя си е и слабичка, но си хапва и доста сладко и джънк.. Та тези фактори, тук в къщи, както и оскъдната храна на доста момичета от форума преди ме караха да се чувствам мн зле и да се сдухвам. Казвах си, че затова не мога да си постигна резултатите, защото се тъпча като свиня.. Но твоята храна (която според мен е добре), както и снимките ти които качи скоро, ме нахъсват и си казвам, че с хубава храна, тренировки и постоянство също ще постигна желаното, без да фотосинтезирам ::) А и нали трябва да сме силни и енергични.. а не постоянно уморени и лениви. Затова не трябва да се чувстваме каквито и да е животинки, когато имаме апетит и ни е сладко. Все пак храната е и удоволствие (снимките в дневника ти го доказват) ^^
Добреее, тогава ще продължавам да си хапвам стабилно, пък каквото ще да става. Искам само да ми обещаете, че ако започна много да прекалявам, ще ме нахокате! (wait) :D
И аз си мисля, че трябва да даваме на телата си това, от което имат нужда. Предполагам, че ако нямах нужда, нямаше да изпитвам и толкова глад. Както и да е, бях казала, че искам вече да започна да се храня здравословно, дори и количествата да са по-големи. Смятам, че ако ям достатъчно и не се оставям да бъда гладна, няма да ми прищраква толкова често да ям джънк.
Така че eat enough and be happy (sun) :D
* ден 17 *
21.03.2013: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
05;20 - кафе
14;40- Тренировка
16;00 - 19;00 - 150гр кисело мляко 3,6%, 30гр овесени ядки, 1ч.л. канела и толкова ленено семе, 1/2ч.л. пектин, 300-400гр мусака с тиквички, 70-80гр ^кашкавал, 2 ^яйца, 100гр извара, ~110гр ^лютеница, 50гр говежда пастърма, 6 маслини, 1фпх, 100гр цедено кисело мляко.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 2x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 10гр протеин.
Тренировка :
Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
7 кръга от всичко!
Ab Ripper X2
Храна - днес вече беше върха на сладоледа :D Надявам се да не съм забравила нещо, че то какво ли нямаше :D
Размисли - доста готин ден. Тренировката също се получи много добре, въпреки че трябваше да внимавам (whew)
В събота съм на проба за роклята за бала, така че утре трябва да го карам по внимателно с храната (wasntme)
* ден 18 *
22.03.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
04;30 - кафе
14;00- Тренировка
15;00 - 19;00 - питка (30гр овесени трици, 10 пшеничени, 1 ^яйце, канела), 200гр кисело мляко 3,6%, 1фпх с триъгълниче топено сирене, 90гр контра филе, 50гр Обезмаслен Котидж, 50гр цедено кисело мляко, 7 маслини, 100гр ^лютеница, ~100гр ^кашкавал.
Добавки - 1х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 2x Water Control, 2х рибено масло, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 10гр протеин.
Тренировка :
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения
2.Вертолет - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
Храна - сравнително добра. :)
Направих си питчица, че имах някакви останали трици по шкафовете и неочаквано стана много вкусна. Следващият път ще си сложа и червени боровинки. (sun)
Размисли - нормален ден. Тренировката мина добре.
Страшно уморена съм, даже не ми се и пишат обичайните глупости. По-добре директно да лягам |-)
* ден 19 *
23.03.2013: ~ 22 часа фаст
3х5 вакуумки
08;30 - кафе
17;00- 18;30 - 2фпх с пилешки пастет, 3фпх с диетично сладко и сирене, шамфъстък ~40гр, 1 пилешко пифте (50гр), ^нахут плакия (не много), кисело мляко с доза протеин, 5 маслини.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 2x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка : почивка.
Храна - мисля че не изпускам нищо, ама не съм много сигурна :D
Събота ще си го пиша като зареждащ ден. Разбира се, ще гледам да зареждам само със здравословни неща, както днес. Е, не беше най-здравословното, но е по-добре от вафли, сладкиши и тем подобни ;)
Искам да се похваля, че до този момент изобщо не ми се яде сладко, а вече е 19ти ден. :) Силно се надявам да продължава така и занапред.
Лошото обаче е, че преди малко четох коментара на някакъв младеж, който беше препоръчал полуготови спагети и сега така ми се доядоха. :D Какво мислите за тях, много ли са вредни ? Мога ли да си взема, или по-добре да пропусна? :)
Размисли - готин ден. Сутринта се събудих сама, без алармата, в 8;30 (dull) Бях си дала време до 9;30, но и на 10 часа съм доволна. :D
Отделно ходих на проба за роклята и ми казаха, че до около 10 дни вероятно ще е готова (sun)
п.п. хранителният прозорец и днес беше по-кратък, но пак се прибрах късно и нямаше кога да ям. А баба ми е пратила някакъв нахут и ми препоръча да го направя плакия. За пръв път ядох нахут и мога да кажа, че много ми хареса. (inlove)
И въпреки че го писах зареждащ ден и съвсем се отпуснах откъм ядене, калориите май не надхвърлят 1700-1800. But I feel good, so I don’t care. (wasntme)
23.03.13
23:12
казано от Petya на 23.03.13, 22:26:
* ден 19 *
Лошото обаче е, че преди малко четох коментара на някакъв младеж, който беше препоръчал полуготови спагети и сега така ми се доядоха. :D Какво мислите за тях, много ли са вредни ? Мога ли да си взема, или по-добре да пропусна? :)
Ами доста са “изкуствени” - прочети им съдържанието и сама ще се откажеш (y)
23.03.13
23:23
* ден 19 *
Естествено че са много вредни, в тях няма нищо полезно.
Аз пък наскоро четох мисля че Верка, за юфката, коятоизглежда като начупени корички. Та обмислям скоро нещо такова, но зсега имам много манджи за доизяждане, та няма да е тези дни. Така че може би е по-добре някакъв такъв вариант: юфка, кус-кус, пълнозърнести макарони...
Ясно е накъде духа вятъра значи :D
Няма да си взимам, вярно че са голяма химия. В събота съм обещала на майка ми да сготвя, така че ще направя като миналоседмичните ми спагети, само че с макарони. (sun)
* ден 20 *
24.03.2013: ~ 18 часа фаст
3х5 вакуумки
06;30 - кафе
12;30 - 18;50 - 170гр кисело мляко 4,5%, 75гр ягоди, питчица (30гр овесени трици, 10 пшеничени, 5гр червени боровинки, 1 ^яйце, канела), половин бял земел, 65гр контра филе, нахут плакия, 70гр обезмаслен Котидж, 7 маслини, 80гр говежда пастърма, ~60-70гр кашкавал.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 2x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка :
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3. Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения
7. Набирания надхват - 4х4 повторения (почти положителни)
табата 20/10
1) клек без тежест
2) mountain climbers
3) V-преса
4) Chinese Abs.
Храна - прилична. Днес вече си сложих боровинки в питката - страшна вкусотия. :)
Размисли - нормален ден. Пак трябваше да ставам рано.. Въпреки че вчера се наспах, днес пак съм уморена.
Тренировката мина добре. Този път краката не бяха толкова кашкавалени :)
Ето и снимка на част от закуската. Keep smiling (sun)
Нещо странно, което забелязвам - когато пия витамини и минерали, ноктите започват да ми се чупят супер лесно. По принцип са здрави, но почна ли да взимам пак витамини, стават като кашкавал :D
Наистина ми е странно, мисля че трябва да е точно обратното. Някакво обяснение да имате? (dull)
* ден 21 *
25.03.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
04;30 - кафе
15;00 - 18;50 - питчица (25гр овесени трици, 15гр пшеничени, 1 ^яйце, канела), 150гр кисело мляко 4,5%, 50гр ягоди, 10гр желатин с 1 степче, контра филе, 1 кюфте, обезмаслен Котидж, ^лютеница, 8 маслини, ^кашкавал, 10-15 шамфъстъка.
Тренировка :
Кръгова:
6. V-ups - 10 повторения
7 кръга от всичко!
Храна - няква-никва. Направих си желирана вода със степче, ама сложих само 300-350мл вода и стана супер сладко. :D Знам че не е най-удачният вариант, ама ми се дояде нещо подобно. Майка ми ми е взела още няколко степчета и мисля скоро да пробвам с по-обезмаслено кисело мляко. :)
Не ми се мереше нищо от вечерята и нямам идея за грамажите. Не съм прекалявала. Може би кашкавала само беше в повече, ама това е нормално. :)
А днес съм супер жадна. Мисля че е от степчето. По принцип пия около 1,5 литра чиста вода, но вече минавам 3 литра. (sun)
Размисли - почти готин ден. Доста натоварено. Пък и тези 2 дни ще имам да уча по толкова много.. (dull)
Тренировката мина добре. Всичко работеше както трябва. :)
Утре ме чакат крака и корем. Ако имам голямо желание за тренировка, както в момента, смятам да направя нещо по-хард. Дано само не се чувствам като парцал, че пак ще се става в 4;30 :)
П.П. ето и снимчица на моето календарче, което си водя от началото на предизвикателството (giggle)
* ден 22 *
26.03.2013: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
04;20 - кафе
14;35 - Тренировка
15;50 - 19;00 - сока от 1 лимон, питчица (20гр овесени трици, 20гр пшеничени, 1 ^яйце, 5гр канела, 1/2ч.л. ленено семе, 5гр червени боровинки), 150гр кисело мляко 4,5%, 85гр ягоди, 60гр контра филе, 2 ^яйца, 6 маслини, 50гр ^лютеница, 60гр обезмаслен Котидж, 1 фпх с 25гр пилешки пастет, 10-20гр ядки микс, 40гр телешка пастърма, около 250гр ^кашкавал. (dull)
Тренировка :
Крака и корем:
1. Клек - 12, 10, 8, 6 повторения
2. Български клек - 12, 10, 8, 6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутеус ритник - 24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. Коремни преси - 3х30 повторения
8. mountain climbers - 3x25 повторения на крак
9. Извивания встрани с дъмбели - 3х30 повторения
10. Fifer Scissors - 3х15 повторения
11. Вдигане на крака (свити в коленете) от вис - 3х10 повторения
12. Superman - 5х5 секунди
13. Табата 20/10 : Steam engine.
Храна - е днеска вече се олях. До един момент беше добре, но после с този кашкавал вдигнах калориите сигурно до към 2000 :D
Поставям си за цел да огранича максимално кашкавала, дори да е домашен! За кой ли път го правя..
Размисли - не мога да кажа, че беше хубав ден. В училище беше много напрегнато, изобщо не вървеше. Отделно не ми стигна и времето да науча както трябва за утре.
А след вечерята още повече се ядосах. Защо трябва да ям толкова..
Единственото хубаво беше тренировката - доста съм доволна. Въпреки силно ограниченото време, гледам винаги да си направя тренировката без да бързам. :)
Утре след училище планирам да си почина. Дано не ми се променят плановете за пореден път. (dull)
казано от Petya на 27.03.13, 15:44:
От доста време търсих тази снимка. Ето това е моята висша цел (grin)
И силикона ли ?
Веси, силиконът е само допълнителна екстра :D Най-много ми допада коремът й. Точно тази форма ми харесва :)
JulsaVena, нямам идея как се казва мацката. Хич не съм запозната с имената на големците :)
Почти съм сигурна ,че е тя.Виж в дневника ми от вчера има нейна тренировка видео :) Аз съм вдъхновена много от нея,но не ми е цел да изглеждам като нея,просто си ме кефи.
казано от Веселина Иванова на 27.03.13, 15:46:
казано от Petya на 27.03.13, 15:44:
От доста време търсих тази снимка. Ето това е моята висша цел (grin)
И силикона ли ?
Аз бих добавила: и долнта челюст ли? ;)
казано от JulsaVena на 27.03.13, 20:38:
Аз,като жена,не съм обърнала внимание на тунинга на мацката (grin). My bad
Е как може такова нещо, това е първото, което се набива на очи (nfun)
Иначе за да стане по-ясно, бих искала да имам като нейния корем и наполовина оформен гръб :D
Ама ще трябва доста да се поозоря (shake)
* ден 23 *
27.03.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
04;00 - кафе
15;00- 18;40 - 150гр кисело мляко 4,5%, 40гр ягоди, питчица (20гр овесени трици, 20гр пшеничени, 1 ^яйце, канела, 5гр стафиди, 1/2 ч.л. ленено семе), 180гр свинско с картофи и сирене, 45гр контра филе, 1 ^яйце, 50гр ^лютеница, 50гр обезмаслен Котидж, резен печен свински бут, 20-30гр ядки микс.
Храна - прилична :)
Храната през деня вече я разделям на 3, нищо че прозорецът все още е по около 4 часа. Смятам и занапред закуската да ми е питчица, второто хапване да е някаква домашна манджа, а третото някакво месо + екстрите към него :)
Размисли - сравнително приятен ден, макар че започна доста гадно - станах в 4 часа, че трябваше да уча страшно много и тъкмо си направих голяяяма чаша с кафе и го разсипах из цялата кухня. После имаше уникален чаромат :D
Но поне в училище вървеше както трябва :)
Май няма какво друго да кажа, освен да ви пожелая лека нощ (sun)
Мнението беше редактирано от Petya на 27.03.13 23:17.
* ден 24 *
28.03.2013: ~ 19 часа фаст
3х5 вакуумки
05;30 - кафе
12;30- Тренировка
14;00 - 18;40 - сока от 1 лимон, 1фпх, ~400-450гр огретен с картофи, 2-3ч.л. снежанка, 40гр контра филе, 1 кебапче, 50гр ^лютеница, 50гр обезмаслен Котидж, 400гр кисело мляко 0,1%, 1 степче, 10гр желатин, 6 маслини, доста ядки (и здравословни, и вредни).
Добавки - 1х Papaya Enzymes, 1х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 2х рибено масло, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка :
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения
2.Вертолет - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения
табата 20/10
1) burpee с лицева
2) mountain climbers
3) steam engine
4) V-преса
Храна - малко се олях. Голям глад, голямо нещо. :)
Здравословните ядки са сурови, а нездравословните - някакъв микс, които майка ми си е взела - малко бирен и обикновен фъстък, бадеми, стафиди.
Направих си обезмаслено желирано кисело мляко със степче. Стана СТРАШНО вкусно! (inlove) (inlove)
Размисли - нормален, сравнително приятен ден. Въпреки скапаната храна, тренировката ми хареса. :)
Смятам когато имам възможност, след основната тренировка, да правя табата, като подбирам различни упражнения. Малко повече натоварване няма да ми навреди. И без това не са ми толкова мощни тренировките (wasntme)
А ето и снимка на част от огретена (после имаше и от тавата разбира се (giggle) ) и на част от желираната вкусотия (sun)
По-добре прави Табата в началато.Все пак идеята е да дадеш всичко от себе си на интервалите.А малко или много след трен ще има спад в сила,бързина и кондиция.
Степчето е голяма химия :D Едни деца в квартала си боядисваха косата с него
казано от JulsaVena на 29.03.13, 10:43:
По-добре прави Табата в началато.Все пак идеята е да дадеш всичко от себе си на интервалите.А малко или много след трен ще има спад в сила,бързина и кондиция.
Да, но не е ли по препоръчително да си оставя силите за основната тренировка? Все пак тя е с тежести и има по-голяма вероятност от травми, ако не се изпълняват правилно упражненията. :)
казано от Fii на 29.03.13, 10:47:
Степчето е голяма химия :D Едни деца в квартала си боядисваха косата с него
Напълно ясно ми е, но кое от нещата, които купуваме от магазина, не е голяма химия? :)
Знам, че изобщо не е добре да се използва, но не мисля, че ще ми стане нещо, ако от време на време си правя по някое десертче с него. :)
Аз след табата се възстановявам за 10тина мин. и съм готова за силова.Ако искаш,можеш да я оставиш за нетернировъчен ден :)
казано от Petya на 29.03.13, 14:05:
Знам, че изобщо не е добре да се използва, но не мисля, че ще ми стане нещо, ако от време на време си правя по някое десертче с него. :)
Ще ти преразкажа нещо, което е написал човек, значително по-умен от мен:
Физиката на елементарните частици е открила, че в природата няма закони, съществуват общи повтарящи се модели, определени от вероятности. Целият човешки прогрес се базира на откриването на тези модели, разбирането им и съобразяването с тях.
Един от тези модели се нарича “причина-следствие”. Това означава, че всяко действие причинява движението ни към определена посока. Ежедневния ни избор на храна има натрупващ се с времето ефект и ако не сме особено внимателни, този лош избор ще ни настигне по един или друг начин.
Така, както хвърлиш във въздуха предмет, вероятността той да падне обратно на земята е голяма. По същия начин работят и вероятностите при храненето: ако ежедневно правиш правилния избор, вероятността тялото ти да остане здраво още дълго време е голяма. Периодичния избор на некачествен градивен материал за клетките обаче водят до натрупване на негативни фактори. Тялото е доста приспособимо към всякакви условия. Когато му се доставя качествена суровина, то изгражда здрави клетки, тъкани и органи. Когато обаче материала е некачествен, то ще успее да “скалъпи” нещо от това, което му се подава, но то далеч няма да бъде толкова здраво и устойчиво, и когато това започне да се повтаря във времето, вероятността от външна проява на тези вътрешни фактори се увеличава многократно.
Мнението беше редактирано от Margi на 29.03.13 14:54.
Вярно е,че едно степче веднъж в месеца е капка в морето на фона на онова,което масово си причиняват хората многократко, всеки ден....но специално въпросното кулинарно произведение може да го получих и като сложиш ягоди/боровинки/къпини ...ще има същата консистенция,същия вид и същия вкус...е, да ще ти излезе по-скъпо, но в крайна сметка човек сам си определя приоритетите...аз предпочитам да си дам парите за котлет от сьомга, отколкото за някой парцал, но разни хора, разни идеали. :) :)
И понеже заговорихме за степчетата...не мога да повярвам колко трябва да са нагли,че да рекламират продуктите си като богат източник на витамин С,ако човечеството е опряло до степчетата, за да си набавя необходимите витамини и минерали, то положението наистина е сериозно...
казано от JulsaVena на 29.03.13, 14:40:
Аз след табата се възстановявам за 10тина мин. и съм готова за силова.Ако искаш,можеш да я оставиш за нетернировъчен ден :)
Ще пробвам някой ден да я направя преди силовата и ще видя как ще се чувствам. Благодаря за препоръката :)
Марги, Елизабет , много сте прави. Напълно съм съгласна с вас. Винаги може да се измисли някакъв по-здравословен вариант на определено нещо.
Щом се опитвам да живея здравословно, значи мога да живея и без степчетата. ;)
Поздрави! (sun)
казано от Елизабет на 29.03.13, 15:07:
Вярно е,че едно степче веднъж в месеца е капка в морето на фона на онова,което масово си причиняват хората многократко, всеки ден....
Ти с кои хора искаш да се сравняваш - с тези, които са полу-болни, полу-инвалидизирани...или със здравите, кипящи от енергия и излъчващи жизненост хора? ;) Аз лично не приемам първите за някаква база достойна за сравнение - те сами си носят последствията от техните избори.
Толкова със спама и екзистенциалните разсъждения от мен за днес. :)
казано от Маргарита Манева на 29.03.13, 21:32:
казано от Елизабет на 29.03.13, 15:07:
Вярно е,че едно степче веднъж в месеца е капка в морето на фона на онова,което масово си причиняват хората многократко, всеки ден....
Ти с кои хора искаш да се сравняваш - с тези, които са полу-болни, полу-инвалидизирани...или със здравите, кипящи от енергия и излъчващи жизненост хора? ;) Аз лично не приемам първите за някаква база достойна за сравнение - те сами си носят последствията от техните избори.
Толкова със спама и екзистенциалните разсъждения от мен за днес. :)
Ако преди си се числил към първата група, а се стремиш към втората, не е зле от време на време да се обърнеш и да видиш какъв дълъг път си извървял...и после да насочиш погледа отново напред, към втората.:) :)
И за спирам със спама,че може и някое есе да излезе, ако продължаваме със задочния диалог. :D
Пишете си, няма проблем. Хубаво е от време на време тия неща да се казват и повтарят, че лесно се забравят.
Аз допреди 2 години определено бях към споменатата първа група. Може да се каже, че не ядях нищо здравословно, карах го само на леснодостъпни пакетирани храни. Колкото и да ми е зле менюто напоследък, със сигурност е в пъти по-добре от преди. Но да, според мен хората, които са в този сайт, които се стараят да “направят нещо за себе си”, трябва да се стараят и максимално да избягват химиите. Но все пак всеки си има право на избор.
Казала съм, че ще се опитвам вече да подобря доколкото мога живота си, така че и аз ще се старая да ги избягвам. Ако имате и други съвети, с радост бих ги чула :)
* ден 25 *
29.03.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
10;00 - кафе
14;40 - 18;40 - сока от 1 лимон, 250гр кисело мляко 4,5%, питчица (15гр овесени трици, 25гр пшеничени, 1 ^яйце, 1ч.л. канела, 1/2ч.л. ленено семе, 5гр червени боровинки), 1 ябълка, 40гр контра филе, 2 ^яйца, 60гр ^лютеница, 50гр обезмаслен Котидж, 9 маслини, 30-40гр ядки микс.
Добавки - 1х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 2x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 10гр протеин.
Тренировка :
Кръгова:
7 кръга от всичко!
Храна - бива. Пак ме гонеше страшен глад, но почти се въздържах (giggle)
Размисли - приятен ден - денят от “голямата” ваканция. Уж трябваше да се наспя хубаво, но в 07;30 алармата на някаква кола засвири (dull)
Много съм доволна от тренировката! След основната (кръговата + аб рипъра) имах още енергия и реших да направя и 8те минути за корем. Имаше 1-2 упражнения, които леко модифицирах, но нямах сили в определени места от тялото (nod)
П.П. имам малка причина за гордост - с брат ми направихме от любимите ми кокосови бонбонки, но не съм изяла нито един! (sun)
Е какво толкова повече имат тия степчета, отколкото рафинираните храни примерно?
30.03.13
20:06
казано от AleXandra на 30.03.13, 19:43:
Е какво толкова повече имат тия степчета, отколкото рафинираните храни примерно?
Бои и химии :) Не съм напълно запозната със състава им, предполагам, че няма и как.. едва ли нещата, които има в тях, ги пише на съдържанието... За мен това е най-вредната храна още от детството ми (не че сега не ми е детство де, но искам да кажа, че още като съм била много мъничка). Майка ми винаги ми се е карала, и на мен, и на сестра ми, че даже ни е и наказвала, ако ни види със сокчета от 10ст, ледени сокчета или т.н степчета... Та, не са ми никак хубав спомен. А и не виждам защо трябва да присъстват в менюто на човек, който иска да се храни здравословно.. те просто няма какво да ти дадат. Както споменаха по-горе, по-добре да си сложиш дребни плодове в млякото, отколкото това...
п.с Петя, съжалявам, че пак излизам първа на новата страница (dull)
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 30.03.13 20:07.
Александра, Дани много добре ти го е обяснила, не виждам смисъл да го правя и аз :))
* ден 26 *
30.03.2013: ~ 23 часа фаст
3х5 вакуумки
07;30 - кафе
17;30- 19;30 - палачинки на Ивчето (1 малък банан, 2 малки ^яйца, канела, ванилия) с ^мед и сирене, 1 гювече, маслини, голяма порция макарони*.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Papaya Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 2x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Храна - зареждащ ден беше. :) Така стабилно се наядох, че вечерта като пих вода ми стана сууупер тежко. Явно ензимите не ми действат толкова много :D
А макароните ги направих с 1/2 пакет обикновени и 1/2 пакет пълнозърнести макарони (по толкова бяха останали по шкафовете), доста сирене, кашкавал, 500гр кайма, ^домати от буркан, подправки, глава лук. Станаха уникално вкусни, личи си и по порцията ми (giggle)
Размисли - готин ден. Почти се наспах. Ходих и на проба за роклята за бала - доста добре върви за сега :)
Иначе почивах откъм тренировки - то и нямаше кога да се тренира.. Толкова ми се готви нещо сложно, но времето е мираж :(
Ето и днешните ми кулинарни “творения” (sun)