Домашно прясно мляко в София

29.03.13
15:47

Въпросът ми е къде мога да намеря хубаво домашно прясно мляко в София. Предполагам от близките села и по-малки градове, а и не само, трябва все някъде някой да продава. На мен ми казаха, че имало такъв човек в Божурище на разклона за Гурмазово и скоро мисля да проверя, но съм от Студентски и ми идва страшно далеч. Та ако знае за други такива места или ако самия той продава, да сподели. И колко горе-доло върви като цена литъра, знаете ли?

Поздрави!

29.03.13
16:40

Преди имаше един човек пред супермаркет Европа в Дървеница,не съ м ходил близо половин година и не мога да ти кажа дали още продава там.
Близо ти е можеш да отидеш да провериш сутрин около 7-8.
Всъщност сега се сещам че там продаваха доста хора,така че все ще намериш сутрин,ако отидеш.

Близо до НДК има един човек, за когото знам - удобно ли ти е като район?

30.03.13
01:25

Дървеница ми е на една крачка, ще проверя някоя сутрин. А НДК също е екстра, за там някакви дни, часове знаеш ли по-подробно? Иначе мерси за инфото и на двамата.

Поздрави!

14.03.14
11:15

казано от Димитър Михайлов на 29.03.13, 22:30:

Близо до НДК има един човек, за когото знам - удобно ли ти е като район?

Може ли да споделиш повече информация ? :)

14.03.14
11:32

В “Стрелбище”, мисля, че при пресечката на “Бадемова гора” и ул. “Костина” двама братя фермери имат магазинче. Почти винаги има мляко, а ако уцелиш края на гюма е като сметана. Сезонно има и овче и козе. Сега пуснаха и домашен кашкавал, а при късмет и току що направени наденици, но тия благини бързо се изчерпват.

14.03.14
11:40

Благодаря за информацията, но е на неудобно за мен местоположение. Ако някой знае други подобни места, нека да сподели, със сигурност ще е полезно.

Мнението беше редактирано от Петър на 14.03.14 11:41.

16.03.14
20:55

Пазара Младост1. Има един мъж, нарежда много бутилки. Взимал съм често от него, квасил съм, става супер. Има и една жена, но от нея няма да повторя, главата си режа че продава “магазинерско” мляко.

16.03.14
23:56

А в коя част точно на пазара да го търся,че не е малко като площ.
И каква е цената на литър?

21.05.14
22:32

Модерация: Непозволено съдържание! Моля, спазвайте правилата на форума!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.05.14 11:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1