Мнение за програма.

29.03.13
20:02

Моля да си дадете мнението за програмата, в смисъл ефективна ли е или е претоварваща и неефективна..

Понеделник:
Гърди:

Наклонен лег с дъмбели – 4x8-15
  Флайс с дъмбели – 4 х 8-12
  Лег с дъмбели – 3 х 8-12
  Кросоувър на скрипец – 7х 8-12

Бицепс:
Двустранно последователно бицепсово сгъване с дъмбели – 3-4 серии, изпълнени с 8-12 повторения (3-4 х 8-12)
Скотово сгъване – 3 х 8-12
Бицепсово сгъване с EZ лост – 7 х 8-12

Корем:
Коремни преси с тежест - 3 х 20
Вдигане на крака от ВИС - 3 х 20
Вдигане на крака от лег - 3 х 20

Вторник - почивка.

Сряда:
Гръб:

Придърпване на вертикален скрипец с широк хват – 3 х 8-12
Придърпване на вертикален скрипец зад врат - 3 х 8-12
Гребане с щанга от наклон – 3 х 8-12
Придърпване на долен скрипец – 3 х 8-12
Гребане с дъмбел - 3 х 8-12
Пулоувър с щанга – 7x8-15

Трицепс:

Лег с тесен хват– 4 х 8-12
Кофички – 3 х 8-12
трицепсово разгъване с дъмбели от лег – 7 х 8-12

Трапец:
Вдигане на дъмбели от стоеж - 3 х 8-12

Предмишница:
Свиване на дъмбели от седеж - 3 х 8-12

Четвъртък - почивка.

Петък:
Долна част на гърди:

Кофички - 3 х 8-12
Вдигане на дъмбели от обратен лег - 3 х 8-12

Рамо:

Раменни преси с дъмбели – 4 х 8-12
  Повдигане на ръцете напред – 3 х 8-12
  Повдигане на ръцете встрани – 3 х 8-12
  Повдигане на ръце встрани, поотделно – 7 х 8-12

Бицепс:
Същата програма както в понеделник.

Корем:
Същата програма както в понеделник.

Събота:
Кардио:
20 минути пътека - 5 минути ходене и 15 минути тичане.

Крака:
Бедрено разгъване – 4х 8-15
Клек с щанга зад врат – 4х 8-12
Повдигане на пръсти от седеж на машина за прасец – 4 х 15-20

Трицепс:
Същата програма както в сряда.

Неделя - почивка.

Repeat.

Как мислите..?

29.03.13
23:54

Много е претрупана!Много упражнения за едни и същи мускулни зони.Защо тренираш ръцете два пъти седмично и то с по 3 упражнения,мислиш си,че така ще порастат повече или какво?

30.03.13
00:35

Тези упражнения за гръб не ти ли са множко? Че и на скрепци- предно, задно... Махни ги половината упражнения за гръб, той расте по добре със свободни тежести.
Примерно за гръб прави- мъртва тяга, набирания, гребане с щанга или с дъмбел, и още някое упражнение ако можеш.
И аз не виждам смисъл да тренираш бицепса два пъти седмично.
Наистина малко претупана програма според мен.

02.04.13
10:05

Както може би не забелязахте, това е тази програма: http://www.bb-team.org/workout/4248_fst-7 , обаче преработена и включих в нея корем защото въобще нямаше, там си пише защо ръцете са 2 пъти седмично..
Иначе за гръб, правя тия упражнения на скрепци 2 пъти по простата причина че не мога да се набирам.. Явно гърба не ми се е развил още достатъчно за набирания с такъв захват, с бицепсов захват мога ама само се натоварва бицепса..

02.04.13
10:29

5 дневна програма за напреднали и средно напреднали. Ти от кои си, щом не можеш да се набираш?

02.04.13
11:56

За всеки случай не тренирам от 1-2 дни ;) И стига сте гледали за кво да се вържете, горе че тренирам 2 пъти ръцете тук за гърба, я се спрете малко, освен да хейтвате в тоя форум друго не правите, а би трябвало да се помага.. Както и да е, ако може админ да изтрие темата.

02.04.13
13:30

Искаш да ми кажеш, че:

буташ 1,5 собственото си тегло на лежанката
клякаш с 2 пъти собственото си тегло
дърпаш 2,5 собственото си тегло на тяга

Това са нормативите, преди това си просто начинаещ. Отделно, за да си средно напреднал, поне според мен трябва да имаш и някаква грамотност: кое как се прави, кое защо се прави, да си стриктен и редовен в тренировките и прочие неща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1