Имам нужда от помощ за целите си

30.03.13
11:40

Здравейте на всички, на 16 години съм, 171 висока и тежа 53кила, искам да оформя дупето, краката, ръцете и корема, като обърна по-голямо внимание на корема и ръцете, нямам увиснали ръце, нито съм дебела, напротив даже, дори плочките ми се личат като си стегна корема, но това което искам да постигна е далеч от това което съм.Ще съм Ви много благодарна ако ми помогнете да си изградя програма, както и ако ме посъветвате с какво трябва да се храня, дали трябва да взимам някакви хранителни добавки и.. абе, абсолютно всичко..защото наистина имам огромното желание да постигна целите си.
тук съм качила снимка на това което съм в момента и снимка на това как искам да изглеждам, БЛАГОДАРЯ ВИ!!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.03.13 11:43.

30.03.13
11:41

Ето и моя снимка:

30.03.13
11:55

Клек , напади , мъртва тяга и набирания.
Храна - месо , яйца , зеленчуци. Ако можеш избягвай млечните продукти от магазина и яж мазнини , за да гориш мазнини.

Успех

30.03.13
13:36

Не се стреми да изглеждаш точно като някого, състезавай се със това което си била миналият ден, това което си днес и това което искаш да бъдеш утре.

ТБ

30.03.13
16:39

Аз също бих ти препоръчал и скачане на въже, аз скачам по 40минути и доста нацепва краката

30.03.13
17:29

И силикона са забравили колегите :D

30.03.13
18:33

Какви мазнини бе хора, та тя е клечка. Трябва здраво да качи, но това ще стане след 1-2 години минимум.
Тук е описано как трябва да се изгради режим за качване. За упражнения аз бих препоръчала в заучаване на базови упражнения (клек, напади, тяга, лежанка, военна преса) и от там нататък някаква програма с повечко повторения (10-12 например).
Никакви скачания на въже над 10-15 минути, само ще гори калории. И без това едва ще насмогва да си изяжда всичкото ядене за ръст над 170 и да качва.
Виж дневника на Мая, там според мен е отразен един много добър прогрес нагоре без да качва мазнини (това, от което жените се страхуват).

04.04.13
13:07

Благодаря Ви много!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1