Набирания

SL

20.09.05
21:47

Хора дайте някъв съвет.92кг съм и като правя набирания немога да се набирам хубаво догоре.Правя 3 серии по 6-8 повторения но не го правя както трябва...напъвам колкото мога но има какво още да се желае.Като се има предвид, че като почнах неможех и 1 да направя.Чудя се да продължа ли да се набирам или да го заместя със скрипец пред гърди?Дайте някъв съвет.А какво ще кажете за това бицепса и трицепса да се помпят с малки тежести с 2 серии до отказ след всяка тренировка освен тази за ръцете естествено.Помагало уж за растежа...чесно казано мисля, че има някакъв ефект.Чакам мнения!

SP

21.09.05
10:42

Здравеи,не напротив продължавай да се набираш това е едно от основните упр.за разширяване на гърба..щом преди и едно си не можел да направиш а сега правиш толкова продължавай :wink:
и според мене скрипеца пред гърди е повече за средната част на гърба(поне аз там го усещам повече)

SL

21.09.05
15:27

Аха мерси...Мисля, че си прав!Продължавам да го напъвам и тва е дано да расте

21.09.05
17:10

Ами сега ще ти кажа една методика дето работи 100 % вярвай ми
така прави набиранията веднъж дваж седмично по следният начин

Да кажем че искаш да направиш 4 серии по 10 набирания
това прави 40 набирания
обаче ти реално правиш да кажем 3-4
тогава
увеличаваш сериите дотолкова докато направиш общо 40 повторения например
серия 1-4, -2-4 ,3-3, 4-3,5 -3, 6-3 , 7-2, 8-2 и т.н отначало не е нужно да почваш с 40 повторения започни от 20 после 25 и т.н

деиствай и Пиши после има ли ефект

SL

21.09.05
19:15

Аха разбрах те ще пробвам така.Може по едно да ги правя ама пълно:) И повече серии и пак същия брой ще стане

21.09.05
19:40

Колко време да е почивката между сериите в неговия случай, че ми е интересно да знам?

21.09.05
19:46

[quote author=“emzo”]Колко време да е почивката между сериите в неговия случай, че ми е интересно да знам?

средно 1 мин когато се почувства че може следващата
Сега предусещам какво ще кажеш абе то това упражнение ще се прави 20-30 мин
отговор
Не е казано че трябва непременно да се прави в тренировката може по всяко едно време желателно е в деня с гърба но не е задължително

22.09.05
19:46

да тва работи аз така правех по рано за лицеви опори и работи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1