02.04.13
10:40
02.04.13
10:49
казано от gazena gadinka на 31.03.13, 11:49:
Много здрави тренировки правиш :) Браво!!!
За някъде месец и половина фитнес тренировки имаш страхотни резултати :)
Ми той е борче бе, няма какво да те учудват толкова тренировките и резултатите му :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 02.04.13 10:50.
02.04.13
15:11
То излиза, че той от борбата е направил прилично много мускули и сега във фитнеса главно си надгражда вече изграденото. За съжаление при нас в бокса се прави мускул, ама нито толкова много, нито толкова бързо ;)
02.04.13
16:13
казано от gazena gadinka на 02.04.13, 15:11:
То излиза, че той от борбата е направил прилично много мускули и сега във фитнеса главно си надгражда вече изграденото.
Точно :)
За съжаление при нас в бокса се прави мускул, ама нито толкова много, нито толкова бързо ;)
“Бързо” мускул се прави със стероиди и пептидни хормони, пък ако ще спорта да ти е федербал. Просто в борбата СФП и натоварванията са такива, че качествата литват. Между другото и в ударните спортове ако застъпиш една добра и правилно конструирана подготовка ще имаш повече от прилични резултати. Лошото е, че 99,99% от треньорите там отричат силовата заради липса на познания и правилна методика, просто за тях ОФП и фитнес/културизъм/трибой/вдигане на тежести е едно и също.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 02.04.13 16:13.
02.04.13
19:48
Абсолютно съм съгласен с теб. То аз сега наистина попаднах на много добра тренировъчна схема и успявам да си качвам силата доста добре за което съм доволен, така че си съвършено прав, че правилната тренировка е главното за качването на мускули.
А между другото и моя треньор не е много за силовите тренировки и ако го слушах само него все още щях да имам ръка 28 -30 макс. :D
02.04.13
21:02
казано от James Hinks на 02.04.13, 16:13:
То излиза, че той от борбата е направил прилично много мускули и сега във фитнеса главно си надгражда вече изграденото.
Така е, мускулатурата и силата при мен идват главно от борбата и от работата на село. :D
За съжаление при нас в бокса се прави мускул, ама нито толкова много, нито толкова бързо ;)
Лично за мен, мускулите не са важни, важна е силата. :)
Лошото е, че 99,99% от треньорите там отричат силовата заради липса на познания и правилна методика, просто за тях ОФП и фитнес/културизъм/трибой/вдигане на тежести е едно и също.
И моите треньори (ако мога така да ги нарека) не са съгласни с това, че тренирам с тежести. Според тях съм щял да се “вдървя”. Но аз не ги послушах, съставих си програмката и започнах да си тренирам. Дори бих могъл да кажа, че сега съм по разтегнат и бърз от колкото бях преди да започна да тренирам с тежести. :)
02.04.13
21:59
Днес тренировките бяха три и имаше нови лични рекорди.
Първа тренировка - СИЛОВА
Загрявка 5 мин.
Лег 3х60 1х80 1х90 1х100 1х105 (тук вече с лека помощ)
Клек 5х60 1х100 1х120 1х140 1х150 1х140 3х120 5х100
Класическа мъртва тяга 5х60 1х100 1х120 1х140 1х150 1х160 1х170 1х180 (без колан и фитили)
Набирания с широк хват 20
Втора тренировка - БОРБА
Проведе се в Търговище.
Лична техника от стойка 20 мин.
Лична техника от партер 20 мин.
Борба (на 100%) 2х2 мин.
Падания за заден мост и преминаване в преден без помощта на ръцете 20
Коремни преси 50
Катерене по въже 2х5 катереня и слизания без помощта на краката, без почивка между катеренията. Въжето беше 3 метрово
30 минути по късно (докато се върнем от Търговище)
Трета тренировка тренировка - БОРБА
Работа по ръцете 30 мин.
Борба (70%) 5 мин.
Ластици 2х2 мин.
Хранене
Днес искам да отбележа и храненето
3 филийки хляб за целия ден
Коментар
Не съм доволен от третата тренировка. По време на втората тренировка си контузих дясното коляно и то взе, че се поду, заради това не успях да тренирам много по време на третата тренировка, за което се ядосвам много... Забравих да спомена и лежанката. От нея също не съм доволен, явно е трябвало да тренирам повечко на нея.
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 06.04.13 20:58.
02.04.13
23:36
Забравих да се похваля с новата придобивка - BB-Team Фоумролер. Утре ще го изпробвам.
03.04.13
10:00
казано от gazena gadinka на 02.04.13, 19:48:
То аз сега наистина попаднах на много добра тренировъчна схема и успявам да си качвам силата доста добре за което съм доволен, така че си съвършено прав, че правилната тренировка е главното за качването на мускули.
На тебе “качването на мускули” ти е необходимо ако ще сменяш категорията ;) Иначе ти трябват експлозивност и скоростна издръжливост като основни качества за бокса, които точно с тези тренировки ще ги получиш малко и скоро от тях ще качваш само максимална сила и тегло.
казано от Кемран Назифов на 02.04.13, 21:02:
Така е, мускулатурата и силата при мен идват главно от борбата и от работата на село. :D
На теб такъв ген ти е изсипал оня отгоре, че идея си нямаш. А най-хубавато е, че си се хванал с правилния спорт и сравнително рано. Работата на село е нещо, което само дръпа назад един спортист, гледай по възможност друг да я върши(то този принцип важи за всяка работа :) )
Другото хубаво е, че пишеш грамотно, което рядко срещано при твоите набори, а пък при борците се среща още по-рядко :)
Лично за мен, мускулите не са важни, важна е силата. :)
(handshake)
Лошото е, че 99,99% от треньорите там отричат силовата заради липса на познания и правилна методика, просто за тях ОФП и фитнес/културизъм/трибой/вдигане на тежести е едно и също.
И моите треньори (ако мога така да ги нарека) не са съгласни с това, че тренирам с тежести. Според тях съм щял да се “вдървя”. Но аз не ги послушах, съставих си програмката и започнах да си тренирам. Дори бих могъл да кажа, че сега съм по разтегнат и бърз от колкото бях преди да започна да тренирам с тежести. :)
При кои тренираш ?
Я ги заведи да им покажеш “орането” и да видим дали пак ще те спират от тренировки ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 03.04.13 10:01.
03.04.13
15:54
На теб такъв ген ти е изсипал оня отгоре, че идея си нямаш. А най-хубавато е, че си се хванал с правилния спорт и сравнително рано. Работата на село е нещо, което само дръпа назад един спортист, гледай по възможност друг да я върши(то този принцип важи за всяка работа :) ). Другото хубаво е, че пишеш грамотно, което рядко срещано при твоите набори, а пък при борците се среща още по-рядко :)
Това за гена май си е така. А иначе борба тренирам от около 2-3 години. Преди това също си бях здравичък, а това се дължеше на работата, която вършех на село, а тя изобщо не си беше лека. Дори сега се сещам как като бях на 6-7 години с дядо ми отивахме за вода, аз си слагах една 10 литрова туба на гърба и 2 по 5 литра в ръцете и ги носех от един дол до вкъщи. Относно грамотността, освен на спорта обръщам внимание и на учението, което явно си дава отражението. :)
При кои тренираш ?
Я ги заведи да им покажеш “орането” и да видим дали пак ще те спират от тренировки ;)
Ние си нямаме назначен треньори. В залата идват мъже, които преди са тренирали борба и ни показват разни хватки и тем подобни. Единият от тях ни води по състезания, а разходите ни ги покрива треньора по карате... изобщо големи схеми :D Относно “орането”, ако им го покажа най-много дами кажат - “Какви са тези глупости !?”
03.04.13
16:22
казано от Кемран Назифов на 03.04.13, 15:54:
Относно грамотността, освен на спорта обръщам внимание и на учението, което явно си дава отражението. :)
(handshake)
Продължавай така, един ден всички усилия ще ти се отблагодарят, най-вече тези в учението ! :)
казано от Кемран Назифов на 03.04.13, 15:54:
Ние си нямаме назначен треньори. В залата идват мъже, които преди са тренирали борба и ни показват разни хватки и тем подобни. Единият от тях ни води по състезания, а разходите ни ги покрива треньора по карате... изобщо големи схеми :D
По-добре “схеми” и спорт, отколкото липса на спорт заради оправдания. Евала на такива хора !
Относно “орането”, ако им го покажа най-много дами кажат - “Какви са тези глупости !?”
Жалко, аз бих пращал всички поне по 2 пъти в седмицата да “орат” ;) За норматив, дистанция, че даже и напред, не само с дърпане.
03.04.13
17:42
казано от James Hinks на 03.04.13, 16:22:
Продължавай така, един ден всички усилия ще ти се отблагодарят, най-вече тези в учението ! :)
Надявам се. :)
По-добре “схеми” и спорт, отколкото липса на спорт заради оправдания. Евала на такива хора !
Така е, много си прав. :)
Жалко, аз бих пращал всички поне по 2 пъти в седмицата да “орат” ;) За норматив, дистанция, че даже и напред, не само с дърпане.
Добра идея, ще се изпробва!
03.04.13
18:36
[quote author=”Кемран Назифов” date=“1365000175
[quote author=“James Hinks” date=“1364995360”]
Като го пробваш наистина пиши успешно ли е било и дали ти е харесало :)
03.04.13
21:25
казано от gazena gadinka на 03.04.13, 18:36:
казано от Кемран Назифов на 03.04.13, 17:42:
Като го пробваш наистина пиши успешно ли е било и дали ти е харесало :)
Нямаш проблеми. Най-вероятно неделята ще го изпробвам, понеже в момента съм с контузено коляно и не трябва да го натоварвам поне 2 дена. Но още от сега бих могъл да ти кажа, че ще ми хареса, защото знам, че натоварването ще е голямо. :)
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 03.04.13 23:10.
03.04.13
22:57
По обет разтоварих 3 кубика дърва (наразяни), напълних ги вмчували и ги пренесох. Кръстът ми доста се понатовари.
Тренировка по БОРБА
Бъркане 5 мин.
Борба от стойка 20 мин. (защита)
Тук коляното ме заболя много и се поду още повече. Наложи се да спра с борбата.
Удари с чук по гума 2х5 мин. (20 ударана от лявата, 20 удара от дясната страна и така 5 мин.)
Ластици 3х1 мин.
Набирания 3х10
Коментар
Преди малко си намазах коляното с “Волтарен”. Надявам се отокът да спадне до утре, защото мисля да направя една силова тренировка. Аа да, забравих да спомена, че събота мисля да участвам на този турнир.
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 03.04.13 23:16.
04.04.13
00:11
Като ти гледам коляното и ме побиват тръпки...
Спартанец си, коляното ти е като домат, а ти го мажеш с “Волтарен” и ще ходиш на състезание събота :D Отивай на доктор.
04.04.13
10:01
казано от Херцог Трън на 04.04.13, 00:11:
Като ти гледам коляното и ме побиват тръпки...
Нищо му няма и по зле е било. :)
казано от Jon Snow на 04.04.13, 01:13:
Спартанец си, коляното ти е като домат, а ти го мажеш с “Волтарен” и ще ходиш на състезание събота :D Отивай на доктор.
Остави ги тези доктори, писна ми вече от тях. Предписват ми някакви лекарства, които не ми помагат за нищо, само дето си давам парите на вятъра. След малко отивам да повдигам малко щанги, те са най-доброто лекарство. :)
казано от Кемран Назифов на 04.04.13, 10:01:
... След малко отивам да повдигам малко щанги, те са най-доброто лекарство. :)
Поне недей да клякаш. И вземи стегни коляното с бинт или няколко наколенки за времето на тренировката.
Мнението беше редактирано от Vic на 04.04.13 11:20.
04.04.13
14:22
казано от Vic на 04.04.13, 11:20:
Поне недей да клякаш. И вземи стегни коляното с бинт или няколко наколенки за времето на тренировката.
Уж нямаше да клякам, но не успях да се сдържа. Просто не мога да си представя да отида във фитнеса и да не клякам или да не правя тяга.. Наистина много глупава постъпка от моя страна, но...
Понеже поликлиниката е на няколкостотин метра от фитнеса, реших да намина и от там, както ме посъветва Jon Snow. Та отидох аз при доктора, предписа ми едно мазило и едно лекарство, купих си ги аз и се прибрах вкъщи. Реших да прочета листовката на лекарството и се оказа, че е болкоуспокояващо, което повече вреди от колкото помага. Една от възможните нежелани реакции се проявява в това, че може да предизвика оток. И тук за мен идва голямата дилема - как мога да пия лекарство, което може да предизвика оток, като целта ми е да спадне отокът на коляното :?
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 04.04.13 14:28.
04.04.13
16:29
04.04.13
23:49
Тренировка - СИЛОВА
Супер серии Клек-Класическа мъртва тяга
90-122
90-122
90-122
Тук се усетих,че съм сложил твърде малко тежести на клека и започнах супер серията наново с повечко тежести.
110-122
110-122
110-122
110-122
110-122
Лежанка 3х70 2х80 1х90 25х50
Набирания с широк хват 20
Тренировка - БОРБА
Всъщност, заради коляното не съм тренирал борба, а си спретнах една кръгова с набирания, ластици и ковашки чук.
Максимален брой кръгове за 20 мин.
Набирания с тесен хват 5
Ластици 20
Удари с ковашки чук 20 (по 10 на всяка страна)
Успях да направя 13 кръга
Кофички 5х20
Хранителни добавки
От днес започвам да си вземам хранителните добавки редовно.
Сутринта още със ставането
- 1 таблетка трибестан
Със закуската
- 1 пакет Animal pak
Коментар
На силовата тренировка значително намалих работните тежести заради коляното. Днес нямах и много енергия, чувствах се отпаднал през целия ден. На кръговата доста се поизпотих, можех да направя още няколко, но към края се наложи да чакам за ластиците понеже ги заеха преди мен.
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 05.06.13 23:52.
Не ти трябва трибестан. Пари на вятъра, най-много да дървиш пишока по-често, но на 17 не вервам за това да ти трябва трибестан.
Мнението беше редактирано от Рой Бати на 05.04.13 01:29.
05.04.13
11:18
казано от Jon Snow на 05.04.13, 01:29:
Не ти трябва трибестан. Пари на вятъра, най-много да дървиш пишока по-често, но на 17 не вервам за това да ти трябва трибестан.
Прав си, и без трибестан мога да го “дървя” :D Но за него не съм давал пари, спонсорираха ме.
05.04.13
20:15
Днес съм си дал почивка, за да може коляното да се възстанови по-бързо, пък утре ако е по-добре, ще се пусна на турнира.
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 29.05.13 23:36.
05.04.13
20:29
Следи си го коляното и ако не те боли се пусни. Добре си го измислил все пак да му дадеш малко почивка. А тоя турнир местен ли ще е или републикански?
05.04.13
20:34
казано от gazena gadinka на 05.04.13, 20:29:
Следи си го коляното и ако не те боли се пусни. Добре си го измислил все пак да му дадеш малко почивка. А тоя турнир местен ли ще е или републикански?
Местен ще е. :)
06.04.13
21:29
Днес на турнира се представих много зле.
Лежанка
100 кг. - неуспешен опит
90 кг. - успешен, без проблеми
100 кг. - неуспешен
Класически клек
120 кг. - успешен, без проблеми
150 кг. - неуспешен
140 кг. - неуспешен
Класическа мъртва тяга (фитилите бяха позволени)
150 кг. - успешен
160 кг. - неуспешен
180 кг. - успешен, без проблеми
Общо взето въобще не съм доволен от представянето си. Представих се повече от зле. Техниката ми на клека беше много лоша, вместо да поставя щангата върху раменните мускули, аз съм я поставил върху врата си. На лежанката, също много лошо представяне, друг път 100-те килограма си ги вдигах почти безпроблемно, а днес не успях да ги вдигна и до половината. Доволен съм единствено от тягата, 180-те килограма си ги вдигнах без никакъв проблем (с фитили е било много лесно), можех да сложа още към 20 кг., но организаторите не ми позволиха под предтекста, че съм щял да се контузя. В категорията бяхме двама. Другото момче имаше 10 годишен стаж във фитнеса. На лежанката вдигна 120 кг., клек - 150 кг. (с наколенки и колан), тяга - 150 кг. (с наколенки и колан). Общо взето ме водеше с 30 кг. Имаше един трибоец от Варна, който ми каза, че съм бил много як и единствената ми грешка при клека е била, че съм си слагал щангата върху врата. Лошото ми представяне отчасти може да се дължи и на “слабата” храната, която бях ял преди турнирът - 3 филийки хляб с олио и сол и едно чайче, но едва ли храната би допринесла с много за по-доброто представяне.
Ето я и наградата
06.04.13
21:49
Прекрасно е, че си се пуснал на тоя турнир все пак. Като цяло много добри килограми си вдигнал :)
06.04.13
22:05
казано от gazena gadinka на 06.04.13, 21:49:
Прекрасно е, че си се пуснал на тоя турнир все пак. Като цяло много добри килограми си вдигнал :)
На обикновена тренировка съм вдигал много повече, но днес се изложих много... :/
казано от Кемран Назифов на 06.04.13, 21:29:
Имаше един трибоец от Варна, който ми каза, че съм бил много як и единствената ми грешка при клека е била, че съм си слагал щангата върху врата. Лошото ми представяне отчасти може да се дължи и на “слабата” храната, която бях ял преди турнирът - 3 филийки хляб с олио и сол и едно чайче, но едва ли храната би допринесла с много за по-доброто представяне.
Ами прав е трибоецът от Варна. И аз много пъти смятах да напиша същото в дневника ти.
Първо на такива турнири стреса и предстартовата треска неизбежно влошават резултата. Особено ако участваш за пръв път на нещо подобно. Второ на твое място щях да ям малко повече храни с бавни въглехидрати-ориз,овесени ядки и разни подобни. Трето тоя чай,ако става въпрос за чай от липа или други билки,а не за истинския тонизиращ чай може да ти действа отпускащо.
И друго,че си се хвърлил веднага на големите тежести и неуспехът с тях ти действа демотивиращо и подтискащо. След това си успял на по-малките,но си изразходвал сили. И едно е да се движиш все нагоре в тежестите,а друго да се връщаш назад. Това има и психологически ефект.
Все пак дори да не си доволен от участието,така трупаш опит на подобни турнири и на следващите ще имаш вече много по-голям успех. :)
07.04.13
15:17
казано от Миро на 06.04.13, 22:32:
Ами прав е трибоецът от Варна. И аз много пъти смятах да напиша същото в дневника ти.
Първо на такива турнири стреса и предстартовата треска неизбежно влошават резултата. Особено ако участваш за пръв път на нещо подобно. Второ на твое място щях да ям малко повече храни с бавни въглехидрати-ориз,овесени ядки и разни подобни. Трето тоя чай,ако става въпрос за чай от липа или други билки,а не за истинския тонизиращ чай може да ти действа отпускащо.
Благодаря! :)
Определено и стресът си каза думата. Относно храненето, тук вече е въпрос на финанси. На опаковката на чая пише, че е ободряващ, съдържа мащерка, риган и жълт кантарион.
И друго,че си се хвърлил веднага на големите тежести и неуспехът с тях ти действа демотивиращо и подтискащо. След това си успял на по-малките,но си изразходвал сили. И едно е да се движиш все нагоре в тежестите,а друго да се връщаш назад. Това има и психологически ефект.
За следващият път вече ще знам, няма да се хвърлям още от първият опит на големите тежести.
Все пак дори да не си доволен от участието,така трупаш опит на подобни турнири и на следващите ще имаш вече много по-голям успех. :)
Дано. :)
Имах предвид това,което е казал трибоеца,че си много як. За другото,клека с щангата не съм обръщал внимание къде точно слагаш лоста и нямам мнение по въпроса дали си направил нещо погрешно. А за турнирите щом сега на тая възраст и на това тегло имаш тая сила със сигурност занапред ще имаш много добро представяне и ще се радваш на добро класиране.
12.04.13
23:20
Поради здравословни проблеми на член от семейството, тази седмица тренирах само три пъти - понеделник, четвъртък и петък (днес).
Днешна тренировка - БОРБА
Свободна борба 40 мин.
Захождания от мост по 10 на двете страни
Кофички 3х20
Набирания с широк хват 3х15
Ластици
Обръщания на гума от камион 1х35 1х15
Коментар
Днес се навлякох здраво, защото трябва да свалям 4,5 кг. за републиканското по борба, което ще се проведе в края на месеца. Та днес успях да сваля около 1,5 кг.
П.П. Вече спирам тренировките с щанги, ще наблягам на тренировките със собствена тежест (набирания, кофички, лицеви опори, спринтове и т.н.) до състезанието.
10.05.13
13:43
Обновявам воденето на дневника, след “кратката” пауза покрай състезанието.
Отново започнах да вдигам щанги. Вторник ми беше първата силова тренировка
Вторник 07.05.2013
Тренировка СИЛОВА
Clean & Jerk 10x22 10x42 10x42 10x47 10x47
Клек (до долу) 5х100 5х120 5х130 3х130
Тяга 5х100 5х120 3х140 1х150 3х140
Кофи 10х20кг. 5х40кг. 5х30кг.
Бицепсови сгъвания
Тренировка по БОРБА
Загрявка 10 мин.
Влизания за десен крак 10
Влизания за ляв крак 10
Влизания за двата крака 10
Придърпване на дясна ръка и минаване зад противника 10
Придърпване на лява ръка и минаване зад противника 10
Борба 15 мин.
Влизания без партньор 35
Напади 2х1 обиколка на тепиха с 25кг.
веднага след това
Тренировка по САМБО
Раменно хвърляне от дясната страна 10
Раменно хвърляне от лявата страна 10
3 борби до ключ със 120 килограмов противник
Преобръщане на гума от камион 55 без почивка
и накрая малко Natural Movements
Хранене
2 закуски, малко бисквити и 3 филийки хляб с олио и сол, а да и 2 чаши чай
Хранителни добавки
1 час преди силовата тренировка
- Азотен бустер Assault - 1 доза
- Трибестан 1 хапче
По обед
-3 яйчни аминокиселини
- Animal pak - 1 пакетче
30 мин преди тренировката по борба
- Трибестан 1 хапче
Сряда 08.05.2013
Сутринта щях да правя спринтове, но не успях да стана от леглото, имах мускулна треска. Цялото тяло ме болеше, ходех като робот. :D Вечерта отидох в залата по борба, разтегнах малко и се прибрах.
Довечера ще опиша вчерашната и днешната тренировка.
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 10.05.13 13:45.
10.05.13
23:40
Четвъртък 09.05.2013
Тренировка СИЛОВА
Щангистко обръщане 10х22 10х32 10х42 10х47 10х47
Клек (до долу) 5х100 5х120 5х120 3х130 3х130
Лежанка 10х50 10х60 10х70 5х80 5х80
Май имаше и още няколко упражнения, но в момента не мога да се сетя какви бяха.
Тренировка по БОРБА
Влизания някъде около 50-60
Работа по ръцете 15 мин.
Борба 10 мин.
Напади 2х1 обиколки на тепиха с 25 килограмова тежест
Natural Movements
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 10.05.13 23:41.
11.05.13
00:02
Петък 10.05.2013
Първа тренировка СИЛОВА
Щангистко обръщане 10х32 10х42 10х52 10х52 10х52
Клек (до долу) 5х90 5х100 5х110 3х110 3х110
Лег 10х60 10х70 10х70 5х80 3х80
Лег преса до 250 кг. сложих 300 кг., но кракът ми се схвана и не успях да ги избутам :/
Бицепсови сгъвания
Втора тренировка СИЛОВА
Малко щангистко обръщане
Тяга 10х100 5х120 5х130 5х140 3х150 2х160 1х170 180-неуспешен 3х140 5х120 20х100
Клек (до долу) 5х60 5х80 5х100 3х100
Усъвършенстване на C&J
Трета тренировка ЛОСТОВЕ (като за разпускане)
Силови набирания 5
Набирания с широк хват 3х15
Кофи 3х20
Хранене
3 кебапчета (соя) с 5 филийки хляб, 1 кроасан, 1 сникърс
Хранителни добавки
1 час преди първата силовата тренировка
- Азотен бустер Assault - 1 доза
- Трибестан 1 хапче
По обед
-3 яйчни аминокиселини
30 мин преди втората силова тренировка
- Трибестан 1 хапче
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 11.05.13 02:33.
11.05.13
12:50
Болката е временна. Може да трае минута или час, ден или дори година, но накрая ще отмине и нещо друго ще заеме мястото й. Ако се откажа, обаче, тя продължава вечно. - Ланс Армстронг
11.05.13
22:44
Събота 11.05.2013
Разведряваща тренировка
Ходене на пръсти по стъпалата до паметника
Набирания с широк хват 4х15
Кофи 4х20
Планк 1х2 мин., 1х5 сек.@70 кг.
Оране 1х4
Драконов флаг
Хранене
5 филийки хляб, 1 кисело мляко, 1 банан
И една снимка от 09.05.2013
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 11.05.13 22:46.
12.05.13
22:57
Неделя 12.05.2013
Днес с момчетата от тренировките по САМБО си направихме пикник в Шумеското плато. Много добре се получи, ядохме, пихме(аз пих вода :D), бихме се, борихме се... общо взето поизморих се.
Ето и няколко снимки
Мнението беше редактирано от Кемран Назифов на 12.05.13 22:57.