23.09.05
17:37
Искам да разширя гръдния си кош предимно с лицеви опори , само вкъщи..
Добра ли е идеята и на ден по колко горе-долу лицеви трябва да правя ? Не съм заклет спортен маняк на тема боди билдинг , прозто имам леки цицки и тумбаче и искам да ги премахна с лицеви опори и коремни преси, ще се получи ли ? За диета и дума да не става ,ако трябва по 500 лицеви на ден ще правя но БЕЗ диета.
ТА?! :roll: :oops:
Лицевите упори са точно като за тебе 8) а коремчето се сваля най-лесно с бягане в комбинация с много коремни....
23.09.05
18:19
Без диета няма да стане пич и без добавки.Препоръчвам ти пуловър с дъмбел и кофички
Какво значи без диета? Ще продължаваш да нагъваш пържени картофи и вафли и ще разчиташ да смъкнеш мазнини от корема само с коремни преси?!
Ами не става, и по 1000 преси да правиш. Ще стегнаш малко мускулите, но нищо повече. И не си говоря наизуст или защото така съм прочел някъде (макар че е вярно), а и защото съм пробвал ;) Като малък си мислех, че с коремни преси ще постигна нещо, стигал съм до 500 коремни преси дневно. Никаква полза нямаше - нито добре оформени плочки имах, нито свалих мазнини, само загуба на време е. 500 коремни преси отнемат много време (сигурно поне 1 час) а ползата е нулева.
Между другото, ДИЕТА е различно от ГЛАД.
23.09.05
18:46
не е необходимо чак диета да спазваш може просто да ограничаваш някои храни :wink: отслабването с глад не е нито приятно,нито полезно,понякога дори не е ефективно :)
Ами и аз това съм написал ;)
ЕМи някакво разделно хранене примерно мога да си направя,НО пак ви напомням не искам да ставам някъв Мистър Супер Тяло..прозто да махна цицките,че много взеха да се личат като си облеча тениската :D :lol:
Лицеви опори , Коремни преси и Бягане - ТОВА ГО МОГА.
И малко ограничение от някой храни ...мисля,че стига.
24.09.05
11:56
най ме кефят пичове като тебе ....
абе човек не става да си седиш пред пц то да си гледаш филма да ядеш поредния 10 чипс и с 5 километра бягане на ден да си мислиш че праиш нещо ... ми нищо не става без диета нищо разбери го слеарчо има много правилен подпис каквото ядеш такъв си !
Ок,но мога да ти кажа,че познавам хора ,които от 2 години тренират и то без ДИЕТА ама си имат супер тяло..прозто тва исках да ви обесня :?
Са като немога да пазя диета ,НЯМА ДА ГО ПРАВЯ.Мога само леко ограничение и толкозз..няма да насилвам тялото си на невъзможни режими.Пък и ви казвам отново не искам Пърфект тяло ..искам прозто да го поуформя!
П.П-Вие тук веднага почвате с професионалните съвети ,диети ..бля бля..които не ми вършат никва работа.Бас ловя,че дори и половината от вас нямат точно определена диета ,но както и да е - не съм тук за да се заяждам ,а за да си погамме! :wink:
Абе храни се по чисто повече белтъчини повече движение и ще имаш напредък но ако съвсем не правиш нищо нищо и няма да получиш
Кажете ми как да съчетая бягането с коремните преси?
Когато съм първа смяна ,кога е най-добре да се тича ? В кои часове на следобда?
Като съм 2ра ..тичам рано сутрин ,но пресите и лицевите СЛЕД или ПРЕДИ тичането да ги правя ?
Най-добрите часове за тренировка са 09:00-11:00 и 17:00-19:00.Не вечерая по-късно от 20:30(защото всичко се лепи)А за тичането аз тичам преди и след тренировка и се чувсвам много добре!
29.09.05
00:58
Но на гладно!