03.04.13
18:06
Трябва ми нещо, което качествено подтиска апетита. Каквото и да съм опитвала, нищо не ми помага. В момента пия Black Fire по 2 хапа на ден, но ефект няма.
Можете ли да ми препоръчате нещо силно, което същевременно подтиска апетита и изгаря мазнините?
03.04.13
19:11
Пробвай с Amix Thermocore, подтиска апетита, забързва ти метаболизма и дава много енергия. :)
Дай малко повече информация, как и по колко пъти на седмица тренираш, какъв хранителен режим спазваш, на колко си години и тн.
Защото проблема навярно се крие в начина ти на хранене или тренировките.
Единствените суплементи, които буквално са ми унищожавали апетита са стария стимулант Х (отдавна не се продава) и стария джак3д. Пробвай нещо с 1.3 диметиламиламин, ако търсиш подобен ефект. На пазара все още се предлага окси елит про.
04.04.13
00:04
Сподели целта си, щото предполагам, че и ти си тръгнала в грешната посока, да сваляш килограми с неядене...
При мен качествената храна не потиска апетита. А и нещо, което убива апетита, не трябва да се свързва с глад, то просто предразполага трениращия много по-лесно да подбира какво хапва, без да изпада в шоколадова криза.
Инъче наистина, ако девойката е решила да не спазва основни принципи и стратегии от типа на активност и хранителни навици, подобно нещо няма приложение!
На 20 години съм. Тренирам около 4/5 пъти седмично, предимно силови. Опитвам да спазвам ЦХ като целите са ми горене на мазнини.
Не гладувам, храня се правилно.
Оксито съм го пробвала, но нямаше голямо отражение върху апетита. Amix Thermocore по добър ли е?
04.04.13
16:04
Здравейте,
Не бях писал отдавна, но темата ме провокира. Аз съм на 29 и около 86-87 кг. Пил съм и окси и black fire и двете имаха ефект при мен.
Иначе в момента се храня циклично с по 20-24 часови прозорци без храна и моят съвет е - срещу глада пий BCAA.
Вярвам, че и други съфорумци на ЦХ ще споделят мнението ми.
Поздрави.
04.04.13
16:33
Някой друг да потвърди че БЦАА подтискат апетита ? В момента съм на НВД и преди тренировка пия БЦАА и ********* и все си мислех че подтискането на апетита идва от ********* защото това му е едно от предписваните качества ама може да има роля и БЦАА-то затова ако може да чуя и други мнения ?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.04.13 20:33.
Контролира - чушки.
Самоконтрола и волята на колегата по-горе му контролират апетита.
04.04.13
20:52
Еми и на мен ми се стори малко вероятно да е от него.
Също според мен има значение какъв глад имаш.Дали просто си гладна или си гладна за въглехидрати и джънк фууд, защото при спазване на добър хранителен режим второто е само въпрос на повече воля.А ако просто си гладна и ти се яде ядене (храна) не мисля, че това е проблем щом тренираш активно и особено на тази възраст.Плюс това ако тренираш активно както казваш трябва да ядеш доста за да приемаш повече ккал отколкото изразходваш, че да ги трупаш като резерви.
05.04.13
18:32
Пробвай с Glucomannan. Има добри отзиви за него. Тук се предлага от 3 марки - Nature’s Way, Haya Labs и Biovea. Виж кое ти излиза най-изгодно и ако се решиш да го пробваш сподели впечатленията си.
Ако изведнъж си намалила калориите,е нормално да изпитваш голям глад.Организмът има нужда да се адаптира.Решението е да върнеш пак на високи калории за няколко дена и после постепено да ги намаляваш.
Ако разпределяш храната на 5-6 порции,ако преди си се хранила по 2-3 пъти на ден,също се получава такъв ефект.Пробвай в прозореца,в който можеш да ядеш,да разпределиш храната в 2 големи хранения.При мен работи.
Ако приемаш много малко мазнини,също е вероятно да изпитваш по-голям глад.Пробвай да съчеташ ЦХ с ВМ-НВД.При мен това също работеше.
Ако приемаш много по-малко калории,а в същото време тренираш интензивно и тежко,пак може да се получи глад.Организмът си иска неговото.
Ако си в ПМС-съвсем нормално да си нон-стоп гладна.
Ако не е нито едно от горните,тогава трябва да поработиш върху волята и психическата нагласа.
За да избереш правилно решение,трябва да откриеш къде се корени проблема.
Иначе аз мога да препоръчам зелен чай в промишлени количества,ако ти понася.
Пила съм няколко дози Мелтдаун.От него също ми намаляваше доста апетита.
14.04.13
16:33
Може с органични фибри да пробваш, ако искаш нещо по-натурално. Освен, че ти подобряват перисталтиката, когато попаднат в стомаха поемат много вода, увеличават обема си и така ти дават това чувство на ситост. Някой преди мен беше споменал за Haya labs, те имат такива. Успех!
Комбинацията между глюкоманан и хуудия, по добра ли е само от фибри? Глюкоманана много ми грабна окото, но не мисля че ще ми е достатъчен да сваля и някой килограм.
С какво ще препоръчате да го съчетая?
казано от AleXandra на 14.04.13, 18:42:
Комбинацията между глюкоманан и хуудия, по добра ли е само от фибри? Глюкоманана много ми грабна окото, но не мисля че ще ми е достатъчен да сваля и някой килограм.
С какво ще препоръчате да го съчетая?
Определено няма да е достатъчен.Ще се искат и много тренировки за да стане нещо.Някой по-нагоре спомена за фибри, което ме подсети, че можеш да се храниш и с храни, които потискат апетита - примерно зеленчуци (всякакви зелении, краставици, чушки, моркови, домати) - плюс това ти дават сравнително малко калории, а пък за смилането им тялото ти изразходва повече - т.е. гориш ккал докато ядеш.
14.04.13
21:07
Аз като започнах да тренирам ползвах Stimulant-X.Елиминира апетита за целия ден.Това е момента в който можеш да си изградиш хранителни навици.Това означава пълноцено хранене,а не глад.Фет бърнера ще свърши някога,но хранителните навици ще останат.
Зеленчуците също не са достатъчни, а хранителните навици си ги имам. Проблема е че имам голям апетит, а не глад. Точно за това искам добавка.
А глюкоманана и хуудията ще помогнат ли при проблеми с ходенето до тоалетна?
казано от AleXandra на 15.04.13, 17:15:
Зеленчуците също не са достатъчни, а хранителните навици си ги имам. Проблема е че имам голям апетит, а не глад. Точно за това искам добавка.
А глюкоманана и хуудията ще помогнат ли при проблеми с ходенето до тоалетна?
Как така достатъчни?? За какво да са достатъчни? Казвам ти, че са храна с много ниска калорична стойност, които засищат доста пък с почти никакви калории. Даже изразходваш повече калории за храносмилането на храната
Ясно ми е какви са качествата на зеленчуците, но не ми спират апетита. Както казах имам голям апетит, а не глад. За това казах че не са достатъчни.
Ако можете да ми отговорите на въпроса за глюкоманана и хуудията
05.07.13
18:11
казано от Бодибилдър на 03.04.13, 19:11:
Пробвай с Amix Thermocore, подтиска апетита, забързва ти метаболизма и дава много енергия. :)
Още един глас за Амикс Thermocore.
05.07.13
22:26
Записвам се да следя темата. И аз имам ужасен апетит след намаляване на калорийте с цел изчистване на мазнините. А откакто спортувам съм си все гладна!
05.07.13
22:36
казано от emzo на 04.04.13, 19:28:
Контролира - чушки.
Самоконтрола и волята на колегата по-горе му контролират апетита.
Вече ви го казаха, какво повече умувате?
06.07.13
14:36
казано от summertime на 05.07.13, 22:36:
Контролира - чушки.
Самоконтрола и волята на колегата по-горе му контролират апетита.Вече ви го казаха, какво повече умувате?
Отричаш нуждата и ефективноста от добавките ли?
06.07.13
14:39
Абе не е много по темата, но когато свалях килограми за състезания и изпадах в някакъв огромен глад(храната ми беше минимална) си купувах 1 зелка, правих я на салата без олио, оцет и т.н и я изяждах. Не е най-вкусното, но надува и не ми се яде после 2-3 часа, а няма никакви калории.
06.07.13
14:41
Както каза Julsa - зеленият чай има такъв ефект. Препоръчително без захар ;)
06.07.13
15:12
Аз пия зелен чай откакто се помня и не ми действа подтискащо, а относно зелето, да прав си има ефект когато си гладен, но и то не подтиска апетита. Между другото някой да е пил хром?
06.07.13
15:28
казано от Цветелина Ву на 06.07.13, 14:36:
казано от summertime на 05.07.13, 22:36:
Контролира - чушки.
Самоконтрола и волята на колегата по-горе му контролират апетита.Вече ви го казаха, какво повече умувате?
Отричаш нуждата и ефективноста от добавките ли?
Т.нар. апетит е комплексно явление! Не е свързан само с нуждата да доставиш на организма храна, но също има психогенни фактори, срещу които добавките са безсилни. Както се каза вече, въпрос на самоконтрол е! То ако съществуваше вълшебното хапче, нали всички щяха да бъдат финни и елегантни.
06.07.13
18:10
Много си прав, но вярвам, че има добавки които могат да подпомогнат + спорт и правилен хранителен режим. Или по-скоро имаше такива добавки, сега незнам, отдавна не съм се интересувала. И между другото имаше добавки които помагаха точно за апетита на психическа основа и лош навик.
07.07.13
11:47
казано от Борето на 07.07.13, 01:16:
Да айде направо за всяко нещо хапче ... ае нема нужда
Ами никой не те кара, щом нямаш нужда и имаш силна воля- няма и да пиеш. То и главата може да ни мине и без аналгин, но хората са го измислили за да ни олеснят. ;)
казано от Цветелина Ву на 07.07.13, 11:47:
Ами никой не те кара, щом нямаш нужда и имаш силна воля- няма и да пиеш. То и главата може да ни мине и без аналгин, но хората са го измислили за да ни олеснят. ;)
Мислиш ли, че са го измислили само за да те Улеснят? И аз като бях дете си мислех, че Дядо Коледа съществува
07.07.13
13:11
Цветелина, може и да си права! Не съм запознат със суплементите до такова ниво, че да знам всичко. Възможно е да съществува добавка, която да контролира апетита, но тя или е апокрифна, или не е толкова популярна. Поне от тези които аз знам, и масово се предлагат на пазара, не съм забелязал на мен или на познатите ми да действа подтискащо на апетита. Сещам се хората със затлъстяване, пият някакви лекарства които имат подобно действие, даже познавам момиче което пиеше подобно лекарство - но ефект така или иначе нямаше! Проблема със свалянето на излишните килограми, и въобще промяната в начина на хранене, е преди всичко проблем на психиката. Суплементите, дори и да имат някакъв ефект, то той е временен. И когато психиката не е привикнала към новите условия, нещата се връщат в първоначалния си вид. Прав е Emzo като казва, че всичко е въпрос на воля, и самодисциплина. Просто защото така нещата с времето се автоматизират.
07.07.13
14:50
казано от Борето на 07.07.13, 12:34:
Мислиш ли, че са го измислили само за да те Улеснят? И аз като бях дете си мислех, че Дядо Коледа съществува
АЕ да не навлизаме в лични нападки, темата не е дали си ЗА или ПРОТИВ добавките, а съвсем друга (прочети).
07.07.13
15:06
казано от summertime на 07.07.13, 13:11:
Цветелина, може и да си права! Не съм запознат със суплементите до такова ниво, че да знам всичко. Възможно е да съществува добавка, която да контролира апетита, но тя или е апокрифна, или не е толкова популярна. Поне от тези които аз знам, и масово се предлагат на пазара, не съм забелязал на мен или на познатите ми да действа подтискащо на апетита. Сещам се хората със затлъстяване, пият някакви лекарства които имат подобно действие, даже познавам момиче което пиеше подобно лекарство - но ефект така или иначе нямаше! Проблема със свалянето на излишните килограми, и въобще промяната в начина на хранене, е преди всичко проблем на психиката. Суплементите, дори и да имат някакъв ефект, то той е временен. И когато психиката не е привикнала към новите условия, нещата се връщат в първоначалния си вид. Прав е Emzo като казва, че всичко е въпрос на воля, и самодисциплина. Просто защото така нещата с времето се автоматизират.
казано от Цветелина Ву на 07.07.13, 14:50:
казано от Борето на 07.07.13, 12:34:
АЕ да не навлизаме в лични нападки, темата не е дали си ЗА или ПРОТИВ добавките, а съвсем друга (прочети).
Лични нападки?! Къде ги видя тези нападки много ми е интересно?
П.С. но най-вероятно щом само ти ги забелязваш, значи са плод на въображението ти