Клек, лежанка и мъртва тяга в една тренировка?

06.04.13
13:44

Здравейте,бих искал да съчетая клек,лежанка и мъртва тяга в една тренировка.Колко серии,колко повторения,кои упражнения мога да добавя?Искам да се получи тренировка която набляга на базови упражнение,но същевременно да не е много тежка,защото по късно през деня възнамерявам да плувам.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.04.13 17:45.

06.04.13
14:20

Цел, опит ?

06.04.13
14:38

Посещавам фитнеса от около 2 години,може да се каже че знам това онова.само че тяга не съм правил никога.Целта ми е да имам една такава тренировка която да я ползвам като нямам много време,да се състои от 3-5 упражнения,но същевременно да е ефективна

06.04.13
15:25

Започни кръгова тренировка с базови движения - клек , тяга , лег, раменна преса , набирания, кофички.Може да правиш и допълнителни упражнения като флайс , пек-дек , гребане , повдигане на щанга за трапец.

П.С. Първоначално заучи перфектна техника на упражненията с по-леки килограми и после почни да увеличаваш!!

06.04.13
21:46

Момчето тренира от две години. За какво му е кръгова тренировка и изучаване на упражненията... ?

06.04.13
22:08

Защото кръговите тренировки са за начинаещи.

10.04.13
10:18

това, че кръговите тренировки са най-подходящи за начинаещи, не означава, че се използват само от такива ;)
към автора - първо научи правилната техника на тягата. Борис Ангелов ти е дал добра идея за такъв вид тренировка.

11.04.13
09:46

Пробвай и да не ти пука. Няма как ние да ти кажем. Аз правя лежанка 1 ден и клек/тяга на следващия 3-4 пъти седмично и поставям постоянно лични рекорди.

11.04.13
10:01

казано от Boris Angelov на 06.04.13, 22:08:

Защото кръговите тренировки са за начинаещи.

Веднага се сещам за няколко титана от форума, които тренират кръгово и....не знам, твърдението ти излиза крайно невярно.

11.04.13
14:24

Твърдението ми е вярно просто контекста е различен. Това само по себе си не означава че кръговите тренировки не могат да са тежки и интензивни както някои доста напреднали тренират. Според мен задаващия въпроса е начинаещ в тази област след като не е правил някои от движенията. Друг е въпроса че кръгова тренировка може да се направи много тежка и да може да се изпълни само от напреднали трениращи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1