Повече мускулатура

Темата е заключена.

Здравеите.Аз съм момче на 17 години. Висок съм 178 и тежа в момента 65 килограма .Преди тренирах 2 месеца и качих 5 килограма и имаше видима разлика без абсолютно никакъв хранителен режим . Спрях да ходя на фитнес тъй като този в фитнеса реши че не му се работи и го карах у нас с 2х10 килограма гири и лост с тежести (общо 40кг) . Но от утре съм отново в залата :) Целта ми е повече мускултура тъй като изглеждам слабичък и искам да променя това .

ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА :
Понеделник - гърди и корем
Вторник - гръб и трапец
Сряда - почивка
Четвъртък - бицепс , трицепс , предмишница
Петък -Рамо и крака
Събота - почивка
Неделя - почивка

БРОЙ НА УПРАЖНЕНИЯТА : Гърди - 4 ; Гръб - 4 ; Трапец - 1 ; Бицепс - 3 ; Трицепс - 3 ; Предмишница - 1 ; Рамо - 4 ; Крака - 4 !

Хранителен режим основно би трябвало да спазвам :

7:30 овесени ядки +мед,мляко +2 белтъка
10:00 : картофи риба
14:00 ориз месоа
15:00 тренировка
16:00 Омлет с Яйца
17:00 спагети кайма
20:00 картоф месо
Преди лягане : извара

Но не знам дали ще мога да го спазвам заради финансовото ни състояние :) .

Общо взето това е :) Бих се радвал ако някой по-опитен от мен даде някой добър съвет или нещо друго :)

Ако имаш проблем с финансите , наблягай на воденички ,дробчета ,извара . Вземи си соев протеин , ако имаш здрав стомах . Това са евтините източници на протеин . Щом искаш маса наблегни на базовите упражнения . Предмишницата се помпи от бицепса с прав лост . Рамото се натоварва от лежанката . Прави лежанка клек тяга набирания само базови упр.

Броя на повторенията как трябва да е ? До колкото знам 12 10 8 6 така ли ?

За работни серий с базови упражнения правиш - 4 до 6 повторения с тежки кг (след като заучиш добре техниката и си разгрял добре).

Ииии днес гърди и корем :) Гърди - хоризонтален лег и полулег , флайс , повдигане на дъмбели от лег и полулег  :) Корем -римско столче Извивки встрани с дъмбели , повдигане на краката на стенд ;) Това е сериите ми бяха за гърди 10 8 8 6 6 ;С преди да видя това което написахте вие :)

Малко повече относно соевия протеин може ли да ми кажеш и как се приема и защо първо каза ако съм добре със стомаха

И отново съм на home workout ...фитнеса ние  уникален просто ... сега е решил че ще го отваря чак лятото . Днешната ми тренировка е гръб - гребане с дъмбел  10 кила , гребане с щанга 20 кила ( другите 20 ги дадох тъй като не бяха мои :) ) пулуовър , добро утро , Ренегатско гребане с пудовки :)  4х 8 беше всичко :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1