Как да е подредена програмата ми?

07.04.13
22:59

Пон:Гърди предно рамо корем
вторник Гръб задно рамо трапец
Сряда:Почивка
четвъртъкРъце
Петък: Крака

ИЛИ
Понеделник:Гърди предно рамо корем
Вторник:Ръце
Сряда:почивен
Четвъртък:Гръб задно рамо,трапец
Петък:Крака

08.04.13
01:13

Първата

08.04.13
01:32

Нито едната!
След големи мускулни групи се взема почивка,особено при начинаещи(предполагам такъв си).
Моята препоръка:

Пон:Гърди предно рамо корем
вторник———-
Сряда:Гръб задно рамо трапец
четвъртък————
Петък: Ръце
Събота:Крака
Неделя:——

08.04.13
11:13

Имам известен опи от около година и 2-3месеца с малко прекъсвания.До сега съм тренирал пон:гърди бицепс сряда:рамо крака и петък:гръб,трапец и трицепс. Мога да ходя само през седмицата смисал от понеделник до петък.

08.04.13
17:50

Зависи кои групи ти изостават, ако изостават гърдите тях ги прави в понеделник, когато си свеж, без други мускулни групи например.

09.04.13
15:33

Те гърдите ще са в понеделник.Мен ме интересува останалите дни как да е подредена програмата.

13.04.13
09:26

ми средно рамо ?

13.04.13
09:51

казано от apostol apostolov на 08.04.13, 17:50:

Зависи кои групи ти изостават, ако изостават гърдите тях ги прави в понеделник, когато си свеж, без други мускулни групи например.

Той мускула защото знае кога е понеделник, кога е сряда и т.н. :D И както последния писал в темата попита : А средно рамо ? Понеже никъде не е писано.:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1