Fight 2 Be Fit

Прескочи до:

Тежко ми е от нея, той така и не го хареса излови бананите и остави сметана,  кучето си хапнала една лъжица от устатъка.  А това е ужасно не знам какво да го правя. Ще говоря  с мама  ама все няма време да се чуем за повече от 10 минути. Седи  меко като го пипам странно е кой знае какво е.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 28.02.13 20:46.

01.03, петък
12.30-17.00
1.Банан
2.Таратор, 1фх,пиле (измъчено) с картофено пюре(две вилички) -това е обяд от стола ни... не останах очарована не съм и очаквала разбира се.
3.Баничка със сирене, 1 корни с банан (правихме си дълга разходка из “алеята” на мартеничките с моя, времето цял ден беше приказно прекарах го в разходки с приятелки, лекции и нито едно кафе, това време е само за разходки :)

вода 1л (без малко), 2бр мляко с нес ( от сутринта и вечерта)

Честита Баба Марта! Вчера се разпуснах малко по качество, какво да се прави гледам на пред и това е.  Утре с моето момче правим 6 години от както сме заедно. Не сме решили дали ще ходим някъде или ще си направям уникална лазания ама по скоро май ще прекараме вечерта у дома.  И без това бях решила да му сготвя нещо, което обича :) Та днес ще карам по план пък утре каквото сабя покаже :)  Прекрасен слънчев ден (sun) Мен ме чакат много задачки днес, една от тях е да направя тренировката, която пропуснах вчера не ми се седеше у дома :)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 02.03.13 08:57.

02.03.13
22:41

Ивче, тази моделка много ми заприлича на теб!

Вчера си изкарахме страхотно, цял ден правихме разни работи заедно. Накрая сготвихме лазания купихме си и нещо сладичко, руло от еклерчета. Та ясно е че съм се оплескала и то стабилно.  Последното ми хранене беше в 19 часа, а и днес се очертава да не е по-рано първото ми. Ще видя какво ще успя да направя, чака ме дълъг ден. В 11.30 отивам на лекция, в 13.00 имам тест, след което съм от 15.30 до към 17-18-19 на лекция (относително е понякога ни пускат по-рано).  Ще гледам да е по-рано за да не затварям интервала като вчера, макар, че ми се иска да направя един 24-часов фаст, но зависи от настроението  ми. Все едно не е подходящия момент. Понеже покрай ПМС все ми се яде нещо сладко, направо си умирам за шоколад и всякакви боклуци. Реших да почна да отброявам пак червени дни, за да не се подхлъзна стига съм се тъпкала със сладки(особено след вчера въпреки че хапнах 2 сладки със какао и  бадеми, страхотни бяха и 1/2 парче от елкеровото руло ама все пак си ме влече, може и днес да се поглезя ама ще си  помисля хубаво преди това) Най-вероятно ще отброявам, че някак ми е трудно да се удържа. В събота всичко беше по план последното хапване беше в 17.00 часа,тренировката беше Ден А. Вчера почнах от рано ама карай един път е, нямах и тренировка то цял ден разходки на това прекрасно време. Общо взето ме чака доста натоварена седмица, почва се великото учене за тестовете вече пък и трябва да подавам разни документи за стипендии кои знае колко нерви ще пролея с тях, ама карай за едни 400лв поне ти връщат таксите за университета. Дано успея да се класирам най-важното. Хубава и слънчева седмица :)

казано от Кинки Саш на 02.03.13, 22:41:

Ивче, тази моделка много ми заприлича на теб!

Кико щом казваш, аз не мога да открия :) Може би по цветът на косата  :*

04.03,  понеделник

18.00-20.00 23ч
1.Мусака, 1фх, 2-3 лъжици таратор(в “якия” стол) от тук си хапнах и малко топблерон поделих го по братски с едно девойче(3-4 планинки)
2.Лазания, малко руло 1/2
3.Геврек (цял ден го мъкна с мен горкото на нищо не заприлича)

вода 1л  мляко с нес, 3в1

Дена беше уникален просто, ходех от тест на тест. Последната лекция едвам я изкарах толкова скучна беше, че щом професора забеляза колко ни е безинтересен се отказа в 17ч,а трябваше поне до 18.30 да ни задържи. След което се разходихме в била и отидохме на стол, като по чудо нямаше хора в тоя стол. Днеска смятам да не слагам никакви сладки боклуци в тумбака си, моята приятелка ме кара да ходим на фитнес, но да е следобед ама смятам да седна да уча за теста в понеделник, пък и крака тази сутрин ме боли там тази издутина не знам по каква странна причина. Ще си направя тренировката за крака+ Ден А ако ми стигне времето. Хубав и слънчев ден :)

05.03, вторника
Тренировка
Legs day
1. Split squat 3x20 sissy squat 3x20 pistol squat 3x10
2. Goblet squat 3x20 3D lunge way 3x20 Good morning 3x15
3. Dead Lift one leg 3x15 Бедрено сгъване 3х20

Ден А
1. Клек бицепсово сгъване* 3х20 + плие* 3х30
2. Бицепсово сгъване** 3х10 + Пуш преса** 3х10+ кик бек** 3х10,
3. Бедрено сгъване с швейцарска топка 3х20+ глутесус мост с един крак на високо 3х20 (10 на всеки) + подаване на швейцарската топка 3х20

13.00-15.00 17ч(може и малко да е,но е нарочно)
1.Злена салата с лук
2. 2 свински пържоли (120гр), сирене, маслини
3. Кремче с мляко, руло си хапнах (blush)  (не се сдържах просто)

вода 1л,  мляко с нес

Надявам се, че скоро ще се откажа от тия  сладки работи, ама от тоя ПМС все ми е едно гладно за такива работи, не че не успявам да си кажа стоп просто и аз не знам за какво го правя.Трябва някой да ми се накара  :D Днес пуснах документите за стипендия и сега остава само да чакаме дали ще ме одобрят.  Нарочно почнах по-рано за да мога да се наглася пак, че няма кой всеки ден да яде в 8. Днеска силно се надявам да направя 24ч. Защото и без това се надявам да съм до 14.30-15 на лекция :) Хайде дано се получи  хубав ден желая на всички :)

06.03 сряда (1) (F)
15.00-17.00 24ч  (party) най-накрая
1. картофи на фурна със салам (нещо подобно), сирене, 10бр малки маслини, 2фх (това според мен трябваше да е последното хапване, ама след като не измислих нищо друго бе първото)
2.2фх с пилешки пастет ( от 1-вото си бях достатъчно сита, мислех за яйца ама не ми се занимаваше с тях)
3. кофичка кисело мляко (цялата или 1/2 както ми дойде)

вода рано е да каже още

Днес тренировка няма, дълга разходка от 1 УЧ до вкъщи. Някак си и нямам енергия. Чудя се аз, как да разбера дали метаболизма ми е достатъчно бърз?
След вчерашната тренировка мускулна треска е съвсем лека и я усетих още снощи, днес съвсем леко ме подсещаше, че я има.  Като цяло доста смотан ден с това време, как ме подтиска пък и дано МС дойде, че ми писна да ми е скапано.... Замислям се дали да ходя на аеробика утре 1-во заради крака( колкалчето или там какво е) 2-ро ако ми дойде, хич няма да ми е да подскачам там и да се крача,3-то ама в положителна насока си мисля, че с днешната храна утре няма да имам проблеми с енергията.

Честит празник, мили момичета! Желая ви много здраве, щастие,успехи и винаги да бъдете заобиколени от любов!  (F)

07.03, четвъртък (2) (nlove9)
тренировка
1ч  аеробика

13.00-15.00 20ч
1. 1 банана + 1-2 шепи  ядки (орехи и лешник)
2. 3фх с кашкавал и пилешки пастет
3. кисело мляко+ още  ядки

вода  1л,  капучино,3в1 (2бр)

Бях на рожден ден, оставих бонбоната  на  моя, обаче хапнах няколко  пуканки.  Днес не знам към колко ще почна да ям, сега ще си направя тренировката, след което имам малко работа из града.  Ще ходим по привечер при лелята на  моя,  да и честитим празника :)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 08.03.13 08:57.

08.01 петък  (3) (sun)
Ден Б 35 мин
1. Напади** 3×20 +  лицева опора 3×10
2. Гребане с дъмбел* 3×20+ плие* 3×20
3. С дъмбели направо** 3×6 + настрани** 3×6 + настрани от седеш** 3×6+ плие* 3х20
4. Полукофичка с изпънати крака 3×15 + страничен планк ляво и дясно  30сек. Преден планк 2х60сек

13.30-17.30
1.4фх с кашкавал и малко пастет, сирене
2.геврек
3.1 мини баничка, 1 кръгче миленка(домашно)

Понеже вчера беше голяма  бъркотия. Храната не беше тип ЦХ, почнах от рано мислех, да приключа към 14.00, но по-късно ме хвана глад и хапнах нещо колкото да не е без хич към 19.00. Така, че няма да го броим. Като качествено беше добре, сутринта повече ВХ, после добавих повече протеини със салата.  По-отношение на сладкишите си хапнах домашен кекс.  МЦ се появи, та днеска си представям какво ще бъде  цял ден. Залавям се да уча за тест, че утре ще е много лошо положението. Тренировка вчера- много разходки напред назад по дъжда. Днеска ако ми е малко по-комфортно по-късно ще е дори и да не ми е пак ще се постарая да я направя, защото с вчерашното плюскане трябва да изразходваме енергия.  Хубав неделен ден :)

10.03, неделя  (5) продължавам все още не съм хапнала “боклук” :D
Ден А 35мин
Ден А
3. Бедрено сгъване с швейцарска топка 3х20+ глутесус мост с един крак на високо 3х20 (10 на всеки) + подаване на швейцарската топка 3х20

17.00-19.00
1.спагети с домашна лютеница
2.3фх с домашна лютеница, сирене, 2варени яйца,10бр маслини (големи)
3.кисело мляко

вода 1л мляко с нес 1бр (От известно време спрях да се насилвам да пия по 1,5л поради простата причина, че просто не ми се пие толкова вода. 1л ми е добре понякога идва и малко повече, но ако се насилвам да е 1,5л доста често ходя по малка нужда и натоварвам бъбреците така ми е добре, разбира се като се стопли времето със сигурност ще са ми добре 1,5л дори и повече. Като за зимата ми е добре.) 

Така, днес си мислех че имам много време ама се оказа, че трябва да пиша някакви неща по испански, това ми отне 1,30 ч от времето ми за учене по теста. За това си взех малко почивка през това време направих тренировката. Сега ще хапна и ще се върна към теста. След това ще си отдам релакс малко, че главата ми пламна от всякъде. Пък и утре какъв тежък ден ще ме чака, направо ми се плаче от сега  :D Мразя понеделниците (dull)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 10.03.13 17:25.

11.03 понеделник  (6)

14.00-17.30 19ч
1.банана
2.3фх с кашкавал и домашна лютеница
3.ориз с маслини, малко таратор и 1/2фх

вода малко  кафе 1бр

Докато пишех поста ми спря тока и помислих, че всичко се е изтрило ама не е. Вчера беше ужасен ден. Правихме теста написах за 5 дано само да  е така. Направо пълна лудница беше. Оказа се че на празно съм се тровила с тоя испански преподавателката съобщи, че излиза болнични и егати историята стана. Бях решила да ям по-късно обаче реших, че преди теста ще е хубаво да съм напълнила корема, за да ми е по бистра мисълта(може би си внуших). Ще видим другия понеделник резултатите. За днес съм си планирала да по скачам на въже, направя тренировката за крака, имам малко работа из нас и дано моя се прибере по-рано да направим една хубава слънчева разходка ама едва ли. Хубав ден :)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 12.03.13 12:43.

12.03 вторник (7)

Тренировка беше ми много добре и не съм засичала време
2 пъти табата скачане на въже 20/10

Legs day

14.00-17.00 21ч
1.банан
2.маруля с 2 варени яйца
3.карфиол на фурна (макарони, наденица, карфиол, за заливката к мляко, 1 яйце и няколко лъжици домашна лютеница)

вода 1л,  3в1   Предполагам,че ще забравям да го впиша (като сега), но ще пия и витамин Ц.

Храната днес е доста прилична доволна съм. Забелязах, че като не ям сладки работи и корема не ми се надува. Това го забелязах още  първия път когато спрях да ям сладко за дълго време, тогава бяха близо 3 месеца, и около празниците оплескахме положението и от тогава все съм някой дни в прегрешения.  Друго което  ми прави впечатление ама аз малко рядко се съобразявам, а не трябва. Ако почна с нещо по тежко и започват да ми къркорят червата ама не от глад, ами и аз не знам как да го обясня. Друго което искам да оправя и ще се постарая е да имам нещо като режим в смесването на храните, задължително ще гледам да почвам с плод или зеленчук, примерно вчера малко гадно се получи ядох доста хляб после хапнах и ориз. Ще гледам ако мога да имам от всичко по-малко. Предполагам ще е трудно защото понякога просто нямам време да ги мисля тия подробности ама дано се получи.

Егати не скопосаната снимка съм направила.... :D

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 12.03.13 17:20.

12.03.13
15:20

Ще се получи,не се притеснявай.Аз също съм на подобен принцип “от всичко по малко”.Храни се,тренирай и всичко ще е наред.
Какви наблюдения имаш от ЦХ? :}

Да ти кажа Алекс,  добре ми е. Понякога усещам, като съм хапнала по-малко предишния ден. По енергията, по настроението. Има моменти, в които се чувствам много добре. Освен че нямам шанса да се натъпкам  с каквото очите ми видят, :D доста ми е удобно да го съобразя с ежедневието ми и най-важното не ми е постоянно храната в главата решавам на момента какво ще ям, друго, че  не се подувам през деня. Пък и дори да си хапна повече то ще отиде някъде и на другия ден няма да усетя. То са и малко дни минали още не е минал и месец ама ще видя да се премеря след МЦ. Около него винаги мерките и кг не са ми точни, което е и нормално,де  :D Ако имаше как  и към всяка тренировка да включвам кардио щях да съм станала машина вече  :D Ама нека се оправи времето и ще му ударям по 20мин въже и нещата ще придобият някакво развитие, Понякога си мисля, че е грешка да нямам кардио, освен сега 1 път седмично. :D Ама кой знае...

12.03.13
15:54

Ах ами “удрай” по едно кратко хийтче или нещо на Зузана за експеримент. :}
Ами радвам се,че насоката е положителна,успех за напред!

Благодаря Алекс, успех и на теб мила  (hug) “Удряй” ама малко трудно,  като се оправи времето живи и здрави. Защото рискувам да слеза при баба (giggle) Гредоред сме и можеш да си представиш за какво става въпрос, ако реша и да скачам... :D За това на двора ми е екстра, ама е...

12.03.13
17:38

За нищо ! (hug)
Ох извинявай,не знаех,че и ти си със същата съдба като моята.Само,че гредоредът при мен не позволява да си сложа “мобилен” лост.Рискувам да поруша,вече разпадащата се “крепост”. ;D Старо строителство... Като се пооправи времето ще наваксаш. ^^
Иначе и при мен двора е добър вариант,даже конни надбягвания имам възможност да организирам на все още не засадения терен.А стане ли време за “сеитба”.... агрофитнес на високо ниво.Skills в обръщането с права лопата. hehe (nwalk)

Ми, Алекс няма начин. Как викаш “крепост”. Нашия двор е мъничък и в него само цветенца си садим лятото за разкош имаме и 2 прасковки за сянка. Сега моя посади и една кайсия пък ще я видим колко ще изкара. По принцип моя двор с агрофитнеса не е тук. А си е в едно селце близо до Самоков. Там как викаш няма измъкване. Есента колко кофи съм примъкнала с ябълки понеже моя му бяха рисували тату тогава и го болеше и не трябваше да носи тежко,там докато му е прясно и аз магарето мъкнах. Тате не може той има някакво заболяване на ставите(по скоро на едната бедрена става, (dull) карам го да си хапва сусамов тахана ама кой ме слуша)  и едвам крета пък какво остава да замъкне кофи с мен. :D Беше супер забавно разбира се... :D Тук съм си нещо като на квартира при моя приятел. :D Когато се налага ходим и помагаме разбира се. Тате не се отказва лесно, по принцип е агроном и това си му е в кръвта... Та лесно няма да се откачи, важното е да си мисли, че може и да не пада духом...

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 13.03.13 09:11.

13.03 сряда (8)
Тренировка Ден Б 35мин
3. С дъмбели направо** 3×6 + настрани** 3×6 + настрани от седеш** 3×6+ плие* 3х20
4. Полукофичка с изпънати крака 3×15 + страничен планк ляво и дясно  30сек. Преден планк 2х60сек

Храната малко по-късно.

Като почнах да тренирам валеше дъжд и беше ужасно гадно. Направих трена,изкъпах се и навън изгря едно уникално слънце (dull) Прецакана съм... можеше да врътна една табата на въжето....  Прави ми ужасно впечатление нещо... така този ден Б, (3. С дъмбели направо** 3×6 + настрани** 3×6 + настрани от седеш** 3×6) главно тук, имам към всяко загряваща серия по 12бр, която не описвам. Обаче на това не успях отначалото да направя 12 нито 10 зор голям, но в края вече като съм ги минала по 3 пъти +загрявката и последния 4-ти път мога да ги направя ама без никакъв проблем 12 или 10 зависи от случая.Не успявам да си го обясна защо се получава така? Дали ми е някаква психо нагласа (headbang)

14.30-17.30
1.баничка
2.банан
3.1к кисело мляко, лешници и орехи

вода 1л  мляко с нес, капучино

Направо нищо качествено... ама айде...  Прекарах следобеда на лекция, после ходихме до една банка там 1 час утрепахме и трябваше да се мисли бързо... Поне имаше от всичко по малко дето се вика.. :D

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 13.03.13 17:33.

16.03, събота (1)
Тренировка Ден А 30 минути

ХИИТ високи колене 50/10
10 минути

Общо 40 минути

13.30-15.00 19,5ч
1.ябълка
2.пилешко бутче с кожата (панирано с яйце и галета), картофено пюре(домашно),сирене, 2фх
3.2 палачинки със сладко от дюля

вода малко,  мляко с кафе, мляко с нес, витамин Ц

Храната днес ми допадна и по количество и качество. Вчера беше отврат понеже имаше и джънк спирам с червените дни и от днес почвам на ново.  Просто какво да се прави нещо не се удържах... Съжалявам Пете  (F) , от днес си давам рестарт. Вчера беше от ония дни дето се тъпкам без да мисля, ама поне ми се отрази добре. Сутринта като минах през кантара се хванах за главата. Утре пак ще видя какво ще е положението. Тогава ще мисля, къде бъркам със сигурност причината е в храната. За това никакъв джънк.

17.03 неделя (2)
Тренировка 40мин
Ден Б 30мин

10 минути 50/10 високи колене

13.00-14.30 22ч  (малко е кратък периода, храна е много ама какво да правя зор ми се даваше да тръгвам)
1.салата краставици и домати
2.пече свинско месо, ориз, 1 варено яйце, 1 и 1/2фх,1 червена чушка
3.малко парче домашна баница със сирене
4.мляко с ориз и канела

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 18.03.13 12:23.

18.03 понеделник (3)
12.30-14.30 22ч
1.салата- сирене,краставица, домат и лук и 2фх
2.баница(малко парче) кисело мляко и 1/2 кренвирш
3. домашно реване 2 парченца

вода малко, мляко с нес

Храната г/д нямаше време за по хубава, поне ставаше бавно приемането и за разлика от вчера.  Движение не липсваше в тоя студ цял ден насам натам. Поставих си освен сладкото и няколко други цели извън спорта и здравето, е може би са свързани със здравето.  За сега имам успех завиден при това. Едното от тях е, че постоянно си чопля кожичките на пръстите ужасен навик, преди няколко години и ноктите си чоплех ама сега пускам маникюр и трябва и кожичките да престана да ги чопля. Другото нещо което съм си поставила за цел е, забелязах си че седя леко подгърбена преди доста време имах пак подобен проблем ама с помоща на спорта и упражненията бях се усетила и бях почнала да давам раменете назад. Та забелязах че пак си ги спускам и това  ужасно много ме дразни. Като бях по малка ме водиха по разни доктори и някакви колани ама така и не съм ги носила на инат на мама  ли, ама съм си вредяла на мен си....... Ама сега ще се опитам инстинктивно да го правя по рано се бях справила ама явно като ми е убягвало от погледа пак съм си го правила. Особено сега като прекарвам повече време седнала, ще се опитам да го коригирам както по-рано. (Предполагам че ще е по трудно от преди ама айде дано не е, ако искам и се старая ще го постигна, надявам се)

19.03 вторник  (4)

Тренировка 40 мин
Legs day-30мин

+10 минути разтягане

13.30-15.30 23ч
1.малка пица
2.салата от маруля, 2 варени яйца, 1 кренвирш и 1фх
3.2 парченца домашно реване

вода 1л,  мляко с нес

Храната г/д не е кой знае колко добра. Вечерта правих друга домашна пица и ме изкушава ама беше прекалено късно и отказах да ям.Днес ако успея ще направя 24ч фаст.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 20.03.13 09:39.

20.03 сряда (5)
Тренировка
Ден А 30 минути

4 минути табата 20/10 скачане на въже, реших да правя и още една табата ама по средата и ми се скъса въжето (dull) сега трябва да си купувам ново въже :D

13.30-15.30 23ч
1.2 ябълки
2.малко парче пица(остатък от домашната)-това беше почти веднага след ябълките
3.салата от маруля
4. 4фх с кашкавал, салам и домашна лютеница

вода 1л, 3в1

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 21.03.13 13:14.

21.03 четвъртък  (6)
Тренировка
1 ч аеробика
12.00-14.00 21ч
1.2 черпака червена леща, 5-6 маслини,1-2 кисели краставички
2.кисело мляко с мюсли и 1 ябълка
3.1 сусамка

вода 1л,  мляко с нес

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 21.03.13 13:30.

Минавам да ви кажа,че ще ги опиша дните на веднъж. Днес съм болна с температура почнах се с прахчета, за радост беше следобеда и сутринта си  направих тренировката. (wasntme) Дано се оправя че утре не мога да пропусна лекците, пък и  ще ме крепи мисълта че вторник и сряда  почивам :)

24.03.13
19:09

Да оздравяваш бързо!!! Аз тъкмо се оправих ;)

Благодаря Деси :)  Положението стана по лошо снощи, ама днес дано всичко да е наред. За мой късмет сутрнта нямахме лекция, чак към 11.30 съм.

22.03 петък (7)
Тренировка
-
12.00-19.00 22ч
1. салата маруля, 1/2 варено яйце, ориз със спанак, 1фх(в стола)
2.мюсли бар + 2 банана
3.картофи на фурна с пилешко бутче,сирене

вода 1л, мляко с нес

23.03 събота (9)
Тренировка Ден Б 30мин

14.00-16.00 19ч
1.салата от маруля, варено яйце, сирене
2.свинско месо на фурна, картофена салата
3.2фх с кашкавал, картофена салата

вода 1л,  мляко с нес

24.03 неделя (10)
Тренировка Ден А 30мин

11:00-14:00 19ч
1.3 пържени филиики с яйце
2.1 късче свиско месо, 2-3 вилички бобена салата
(Ядох и към 19.00, но няколко часа по късно всичко изчезна, за това няма да го броя)

вода 1л, мляко с нес 

С 300 мъки изкарах през нощта. Сега пия айран с много сол. По-късно ще хапна някоя препечена филия дано не ми е гадно на стомаха както вчера.  Какво ли не ми минаваше през главата през нощта.

25.03 понеделник  (11)

Хапнах си чак към 18ч. Изкарах 26+ часа фаст ама нямаше значение и без това изпитвах ужас да хапна нещо. Накрая прецених че от глад може да ми е лошо на стомаха. Хапнах препечени филики със сирене и малко кашкавал. Пинах един компот от кайсии четох че успокоявал стомаха, чай от мащерка, айрани  и прахчета. Едвам изкарах да се прибера и да си легна в кревата.
  Благовещение по моя край го празнуваме много интересно, до колкото разбрах тук не го правят така. Правим си питки от козуначено тесто и ходим на Ридо (буквално на Самоковският рид) и ги търкаляме из деретата :D за здраве и никога вярвайте ми времето не е хубаво за това деяние. Дори и тази година, мама каза че има около 10см сняг, винаги е било студено и мрачно, но сняг никога не съм виждала на Благовещение.  Е, за щастие аз нямах възможност да ям питка тази година, но хапнах една бисквити, тук по Благоевград казват че трябвало нещо сладко да се хапва.

26.03 вторник (12)

Днес от съоръжение за сигурност, ще пропусна тренировката.  За сега не изпитвам не комфорт ама кой знае до после какво ще е. Няма да  описвам какво съм яла и колко часа ми е фаста, защото ще гледам да хапвам по малко и да не  е тежка храната. Сега ще си приготвя пак компот от кайсии и за момента съм хапнала малко солети. Едно време като бях болна и мама все ми купуваше солети, плодове и натурални сокове. Обаче ще минем само със солетите и част от плодовете. Соковете са ми пълни с боклуци, не че тогава не са били. По интересно ми е че като пия вода ми е супер гадно на стомаха и се чудя дали да не си купя минерална да пия.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 26.03.13 10:26.

Днес също не ми е особено комфортно заради това ще пропусна  тренировката и днес. Вчера цял ден ми се мае главата пък и днес
ще бъде същото. Утре имам аеробика и ще преценя какво да направя дали да играя или да пропусна, но ще отида защото ще ми е 6-то посещение и остава още едно да ми отпадне и това от главата, че идния месец ще ми бъде доста напрегнат. Всяка седмица имам по някой изпит за освобождаване.

Здравейте :) Мен ще ме хване липсата до края на  тая седмица, ще започна от понеделник с нови сили. Тая седмица се спрях от тренировки, няколко дни не се храних ЦХ, просто хапвах когато ми е гладно. Още не ми е стомаха наред за това и ще си спестя няколко дни дерзания. Та в понеделник идвам с пълни сили :)

29.03.13
14:36

Бързо оздравяване!Остави дерзанията на страна.Аз доста често се повтарям с тази моя идеология,но най-добре е да почиваш и да оставиш тялото да си свърши неговото,то знае как да се съхрани.Пък в понеделник ще се разплатите ;) .

01.04 понеделник (1)

13.00-20.00
1.Препечена филия със сладко от череши
2.2фх с кашкавал
3.Пиле по китайски (с китайски гъби и бамбук- беше доста вкусно), ориз със зеленчуци

вода1л, 3в1

02.04 вторник (2)
14.00-19.00
1. Принцеса
2.овчерска салата, и пиле с лук, кисели краставички и сирене

вода 1 л,  мляко с нес

03.04 сряда (3)

12.00-17.0017ч
1.крекери
2.геврек
3.3 ф пържемо/печени с яйце и сладко от праскови

вода 1л,

04.04 четвъртък (4)

Тренировка 1ч аеробика ( за съжаление е последния)

14.00-20.00 21ч
1.1фх с домашна руска салата,салам
2.домашна руска салата, 2 кюфтета и 1 кебапче

вода

Напоследък ще се опитвам да отрязвам малко по-малко млечните или да ги скътам до минимум, защото преди мисля че доста прекалявах особено с това прясно мляко. Да видим как ще ми помогне това.  В сряда бяха основно ВХ които си казаха думата на аеробиката, умрях направо. Време имам за тренировки ама обмислям, да сменям програмата поради простата причина че от август месец съм на нея. Та тея 1-2 седмици ще си измислям някакви тренировки, ще почна от днес петък. Ще си ходя на Самоков тази събота и неделя, та ще си хапнем нещо домашно и вкусно :) Пък нямам време да седна да се разровя и да си избера подходяща програма, защото другата седмица ще имам тестове и трябва да се готвя. Та ще импровизираме :)  Хубав ден :)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 05.04.13 08:49.

Време е да се завърна.. Тъй като последните няколко седмици нямам особено време за тренировки и да описвам какво хапвам. Имам доста изпити и разни безсмислени тестчета, та реших да  се върна към дневника както си му е реда.

08.03 (8)
13.00-19.00
1. парче сирене, карфиол и чушки печени на фурна, 1 кебапче, малко салам, 2фх
2.домашна пица едно парче

Нямам време обикновено в този ден да тренирам.  За днеска съм измислила каква да е тренировката. Вторник и сряда ще имам тренировка. На по късен етап ще обясна защото до края на седмицата няма да мога да тренирам. Сега отивам да правя поредния и последния за този период тест, малко почивка 1-2 седмици и пак ще се почне на ново. Не се оправдавам, че нямам време това не е така просто ми се почиваше, да видя и да осмисля на къде трябва да продължа . ХУбав ден от мен :)

09.04 вторник (9)
11.00-14.00
1.2 яйца на очи, сирене, карфиол, чушки
2.пицата
Малко по късно  салата ама не я броя, няколко вилички домат и краставица.

Тренировка
10 лицеви опори
20 руски туйста
30сек странична опора и планк
10 напади
x3

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 10.04.13 11:18.

10.04 (10)
10.00- 15.00
1.геврек
2.спагети сирене и малко салам
3. кисело мляко 400гр

вода 1л, нектар от праскови (домашен) 3в1

тренировка
10 клека с тежест 2х6,5кг
10 лицеви опори
10 трицепсово разгъване 1х 6,5кг
Х2
15 мъртва тяга 1х6,5кг
20 в планк коляно навътре, назад, настрани
20 глутесус мост
Х2
10 напади 2х6,5кг
8 бицепсава сгъване 2х6,5кг
20 russian twist 1x6,5кг
Х2

+15 мин растягане
Общо 35мин

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1