13.04.13
20:52
Здравейте, какво препоръчвате за покачване на тегло? В момента съм 59-60 кг. 1.67 висок.
Тренирам от месец и половина, в момета ходя 4 пъти в седмицата: понеделник, вторник, четвъртък и петък. Не съм взимал добавки още, един приятел ми вика да взема гейнър, втори протеин, трети пък SERIOUS MASS… Нека по опитните да препоръчат нещо.
Поредната коментирана, коментирана, пускана и пускана тема. Без хранителен режим, време за почивка и тренировки ефекта от добавките ще липсва.
Иначе точно по темата - протеин, витамини, креатин монохидрат.
Време имам много, цял ден съм си вкъщи, просто работя пред компютъра. Това с хранителния режим ме притеснява най-много, каква солидна сумичка трябва да отделя за храна (месечно) като прочетох някои теми, какво ядете хич незнам, чак ги чувам за първи път :D
13.04.13
23:03
кво му е трудното 1 кг пилешко филе разделяш го на няколко яденета даже може и за 2 дена .. картофи ориз мляко ядки банани извара
14.04.13
00:02
За покачване на тегло препоръчваме храна,ежедневно. ;)
По - горе са ти казали ,че трябва да ядеш храни богати на белтъчини и не са те излъгали.
Може да приемаш колкото си искаш калории за енергия,но няма ли белтък(да ти изгради мускулите),нищо не става.
Забрави за глупавите добавки,те не са ти приоритет,но все пак ако държиш на тях,добави един креатин монохидрат към СТАБИЛНОТО си хранене.
Храни се на 2 часа като наблягаш на въглехидратите и белтъчините, но не забравяй и мазнините. Половината калории да са ти от въглехидратите! Погледни тук http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi Като добавка най добре протеинче!
Мнението беше редактирано от Петков на 14.04.13 01:01.
14.04.13
09:14
Чак пък на два часа е вече прекалено.