25.09.05
15:47
Ами какво да ви кажа...вече около 3 месеца след ваяка тренировка се скъсвам да правя упражнения за корем и до момента не жийдам никакъж резултат..какво 6те ми препоръчате?
25.09.05
15:58
Амии висок съм 188 см и тейа 85 кг....ами за хранителниат рейим какжо 6те ми препоръчате?
25.09.05
17:36
Ми например спри сладкото ограничавай се от някои неща и прави аеробика след тренировка
ами аз както разбирам ти искаш пресата ти да се вижда ... а без хранителен режим и кардио няма как да стане и 2 години да се късаш
Само при отрицателен хранителен режим който да издуха мазнините можеш да видиш плочки (ако ги има) иначе и по 1000 да правиш нищо няма да видиш :wink:
За корема прави ето тези упражнения:
коремни преси3х20
повдигане на краката от лег 3х20 8)
[quote author=“bolkers”]За корема прави ето тези упражнения:
коремни преси3х20
повдигане на краката от лег 3х20 8)
Абе прави т’ва и т’ва не виждаш ли че му куца диетата затова няма резултат а не е от упражненията
[quote author=“Gosho_sliven”]ваяка тренировка се скъсвам да правя упражнения за корем и до момента не жийдам никакъж резултат..
27.09.05
22:03
ок..дайте някакъво прелдожение за хранителен режим..аз нямам такъж..просто иам нормално и тренирам това е...не иам сладко...хляб съ6то ен иам..иам само ръйен по 1 2 филиики на ден и това е..предлойениа..сега разбрах..по4вам редовно да бягам..друго?
[quote author=“Gosho_sliven”]ок..дайте някакъво прелдожение за хранителен режим..аз нямам такъж..просто иам нормално и тренирам това е...не иам сладко...хляб съ6то ен иам..иам само ръйен по 1 2 филиики на ден и това е..предлойениа..сега разбрах..по4вам редовно да бягам..друго?
Дълга и широка тема дай повече инфо какво правиш през деня кога тренираш колко кг си възръст
28.09.05
13:27
Значи на 18 години съм....тренирам от половин година 188см съм 84 кг....преди обяд съм на училище..на обяд се пребирам хапвам и след обяд към 2 часа отива ман тренировка..тренирам около 1 1ас и половина като свърша тренировка не ям до вечерта иа карам смао на сокове..не вечерям и това е...