Тренировката: 17.04. сряда
скрипец широк хват 1*10* 10кг 1*10*15кг 1*10*20кг 4*10*25кг
придърпване на вертикален скрипец с прави ръце 4*10*15кг
хай-пул 5*5*20кг 1*5*25кг
железен кръст 4*10*10кг
мечка 3*5*10кг 2*5*15кг супер неудобен уреда в залата,другия път ще правя с щанга
хиперекстензии 4*10 СТ 1*10*5кг диск 1*10*10кг диск
хоризонтални набирания 5*5
к.преси 3*10 2*10*5кг 2*10*10кг
навеждане встрани с дъмбел 15кг 2*10 за всяка страна
Храната после ще опиша
Храната:
170гр сурово кашу
2 печени чушки
3 яйца с 10гр масло
домати и краставици с 10гр зехтин
500гр свински бекон на скара
700мл зелен чай
Мнението беше редактирано от Juls на 17.04.13 20:04.
17.04.13
21:05
С тая свинска гръд напрао ми анулира мераците за вегетарианство :D
Едит към храната:
200гр дом.к.мляко
мляко с какао-една чаша,домашно мляко и натурално какао
100гр ядки микс сурови
Така като гледам днес лесна тренировката,обаче храната е стабилна.:x
Хелоу :). Изпратих свекървата току-що.Цял ден сме напред-назад.Чак сега сядам да ям-зелена салата.Нямам време да си готвя друго,малкия ще се събуди всеки момент и ще яде и хващаме пътя.Довечера ще хапна нещо.По новата програма ми е нетренировъчен,но мислех нещо вкъщи да направя набързо.Е,няма да стане.Иначе почти не съм гладна,имам супер енергия и настроение.Днес явно ще разтоварвам от ядене.
После ще опиша храната.Лек ден.
казано от JulsaVena на 18.04.13, 14:55:
Изпратих свекървата току-що.
Ехеее, страхотна новина :D
Между другото на колко е малкия ? Любопитство просто :)
Едит към храната:
5 яйца с 20гр краве масло
100гр сирене
домати и краставици,магданоз,10гр зехтин
Голяма разходка.Супер време.
На снимката с мъжа-72кг.Единствения път през живота ми,когато съм била дебела-хормонални проблеми. Кратък период в живота ми- 3-4 месеца,но ужасен.За сравнение в 9тия месец от бременността бях 71 :D
На снимката с малкия-54-55кг.
19.04. петък
Тренировката:
лежанка тесен хват 5*5*20кг бях сама в залата и не посмях с повече
кросоувър на скрипец 5*5*20кг
избутване за гърди на машина 1*10*15кг 2*10*20кг 3*5*25кг 1*5*30кг
лег преса за прасец 3*10*50кг 2*5*100кг
между сериите набирания с подскок,задържане макс.най-дълго в горна позиция,бавно спускане-общо около 20
Остана ми време и направих 2 серии лег преса *100кг
Слаб гръб,но ще се науча да се набирам.На скрипеца със зор дърпам 40кг без да се накланям назад.Като се набирам и хоризонтално,и с подскок усещам повече в бицепса.Даже бицагите ми са помляни,откакто се опитвам с тея набирания..(dull)
Преди да си тръгна-3-4 висенета на лоста и скрипец 3*1*40кг
Хапване още няма.После ще описвам.
19.04.13
11:46
Колко си висока,бе,слънце ? На 72 кг изглеждаш ... нормално .. ? (wasntme)
170 съм висока.Освен паласките,баджаците и баниците,разликата също е -5 кила цици най-вероятно :D
Носех 85Д ,сега 75Б ми е голямо.
19.04.13
13:30
Искам и аз Б чашка ... хлип-хлип.Ама няма.
Хм,бе не знам,ама не изглеждаш така дебела,както аз изглеждам около 70-те кг...пък аз съм и по-висока.Ех.. :D
Храната:
4 яйца с 10гр масло
зеле с моркови 5гр зехтин
150гр пилешко с 20гр масло
домати краставици магданоз 5гр зехтин
50гр кашкавал
50гр риба тон собствен сос
половин парче дом.бисквитена торта
400мл зелен чай
Мнението беше редактирано от Juls на 19.04.13 19:28.
Да взема да допиша едни 150гр кашкавал.Много го обичам,мамка му,и като има,не мога да го гледам да стои.А тоя дето го купувам,има вкус точно на прясно мляко и краве масло (h)
Не ми се спи нещо..
Сега да ви се похваля.Много ми вървят рамената.Мерки не съм вземала,но видимо са пораснали (party),аз го бях забелязала,но напоследък всички ми го казват,и чак днес хубаво се загледах и открих,че най-накрая имам рамото,което винаги съм искала-е,може малко по-чисто,но тва с времето.
Гърдите ми и те доста дръпнаха (party).Сега като стегна съм като начинаещ билдър :))))))
Проблеми с нападите вече нямам.:) Още едно хубаво нещо.
Формата на крака се променя с всяка седмица.Още едно хубаво нещо.
Гъзу ми се вдигна още нагоре.И е пораснал също.Вчера си обух едни бермуди-е,коренна разлика с миналото лято.Под бермудите се виждат доста апетитни форми (giggle).
Гърбът ми и той малко дръпна,но като стегна от едната страна,точно под мишницата,където е -е по-голямо.
Прасеца-за него чак не смея да кажа...леко е качил и той,и то само на единия крак (dull).
Равносметката-качила съм около кило,но %ми подк.мазнини е същия.Не е вода,сигурна съм.Вече няколко дена засичам.
Много съм доволна от последните два месеца.Смятам тренировките ми за супер леки и ненатоварващи,а резултатът ме удовлетворява! С рогата към прогреса продължавам! Сега остава да се набера ( след около 3-4 месеца) :D и всичко ще ми е 6.
Най-важното за мен в момента,е че докато тренирам,забравям всички проблеми и задачи и си релаксирам!
Добро утро.
20.04.събота
сутрешна тренировка:
5 кръга:
5 хориз.набирания към лост на два стола
5 лицеви опори
5 военна преса лост 10кг
5 кръга:
10 янда коремни 5кг
10 повдиг.на крака от лег
централен планк
Следобед ще правя крака.Храната после.
Здравей, много ми харесва дневникът ти. Възхищавам ти се как успяваш със семейството ,тренировките.. изглеждаш страхотно. Като гледам снимките ти и чета постовете се замислям много. След като ти успяваш с тази натоварена програма, какви извинения имат другите хора, та дори и аз. Много ме мотивира ентусиазмът ти и с удоволствие ще следя дневника ти :). Желая ти успех!
20.04.13
15:45
снимки ? :)
Тренировката за крака беше днес.Никаква кондиция,никаква сила.Надявам се до ден-два да ми свърши цикъла,че не е добре така.
3 мин колело загрявка
стречинг за таза и глезените
преден клек 5*20кг 3*5*30кг
заден клек хай-бар 5*20кг 5*5*30кг 3*3*35кг 1*5*40КГ нямаше вътък изобщо :@
тяга 5*5*40кг 5*5*50кг 1*55кг
лег преса 5*10*50кг в различни позиции на ходилата-за прасец,за вътрешна,за въшна част,неутрален
бедрено сгъване 5*5*25кг
бедрено разгъване 5*10*25кг
хиперекстензии малко-между някои серии
фермерска разходка с 2 пудовки 8кг,пак между сериите
И на преден клек,и на тяга,и на лег преса мислех днес с повече кг,но уви,никаква сила,особено след сутрешните хоризонтални набирания и мускулната треска на цяла горна част,която е от 3-4 дена...
Храната:
200гр пиле 10гр масло
домати,краставици,магданоз,5гр зехтин
4 яйца,10гр масло
същата салата
50гр риба тон собсвтен сос
100гр заквасена сметана
После ще ям още нещо.....
Ето снимки,не са след тренировка,демек не съм “напомпана” :D И малко от днешната разходка в една рапица 8-)
Утре ще снимам отпред,ако не забравя. На малкия му никне кътник,нощем не спим и денем не мога да се концентрирам въобще..
Преди и след. Не са еднакво позиционирани,но вече ще гледам да са,за да е макс.обективно.
Мнението беше редактирано от Juls на 20.04.13 21:57.
Чийт хранене:
75гр об.бисквити с мед на око и 2 филии с мед и масло.
Все забравям да кажа,че вече няма да зареждам периодично,а инстинктивно-когато усетя,че имам най-голяма нужда. Само по 1 зареждащо хранене,а не като преди-цял ден.
Добро утро.Втори кътник изби...не съм миганала (sweat).
Не знам каква тренировка ще правя днес..аз съм като парцал.
21.04.неделя
Тренировката:
бицепсово с дъмбел 4*10 нз колко тежат тея дъмбели
горен скрипец трицепс 4*10 *15кг
хай-пул 4*8*20кг
придърпване на горен скрипец с прави ръце 3*10*20кг
обръщане и тласкане 3*3*20кг 3*3*25кг
обръщане 1*30кг
коремни на римско столче 3*10
повдигане на краката от лег 3*10
набирания с подскок,задържане макс.в горно положение,бавно спускане-между сериите
висене на лоста между сериите
планкове,пак между сериите-централен,странични
тръстър 25кг -пак между сериите
Почти не съм почивала,гледах да уплътня максимално.На фона на 1часовия сън нощес,буквално се размазах с тая тренировка,въпреки че не беше кой-знае-кво......
Храната:
обяд-200гр пиле с 10гр краве масло
вечеря- 4 яйца с 10гр краве масло,150 гр заквасена сметана,150гр риба тон собствен сос,теглото е без соса
По-късно ще ям още нещо.Днес никви зеленчуци,но просто нямам сили една салата да нарежа..|-)
Като се замисля,че имам да чета и курсова да правя за супер гаден изпит,ми иде да се гръмна вече......
Снощи се кикерих в два часа,щото нали ви казах-малкия се будеше през 10мин и гледах да си успокоя нервите с малко стречинг и абсолютно безцелни движения-просто исках да правя нещо.Ето малко снимки....Лека вечер.
Имам две питанки:
1.Аз съм много бяла.Искам да хвана тен тоя сезон.Приемам препоръки и идеи,които не включват купешка козметика.Сурови масла и др сурови мазила,може.
2.Може ли някой да ми предостави научни изследвания за холестерола от храната? Искам да го завра в гъза на един многознайко с десетки последователи в залата,които ме убиха с камъни,че ям всеки ден цели яйца от повече от 10г насам..
22.04.13
06:54
За тена съм чувала (не съм го опитвала, обаче), че може да се мажеш със сок от моркови. Само не знам дали няма по-скоро да оранжевееш в началото. Макар, че след натрупването и на истинския слънчев загар сигурно ще изглежда добре. Обаче с внимание, щото той въобще не предпазва от вредните УВ лъчи.
22.04.13
07:05
Колкото и налудничево да звуча,бих се излагала на слънце само по изгрев и малко след това,и при залез.През остналото време кожата буквално ме боли от лъчите - не е онуй слънце,дето беше,когато бях дете.Затова карам и без тен,и то съвсем успешно.
На снимките кефиш.Пък и по принцип (sun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.04.13 07:05.
казано от JulsaVena на 21.04.13, 22:52:
1.Аз съм много бяла.Искам да хвана тен тоя сезон.Приемам препоръки и идеи,които не включват купешка козметика.Сурови масла и др сурови мазила,може.
.
От две години насам си разработвам суров слънцезащитен крем, смес от няколко други, обаче него вече без бой и без пари не давам, ще го патентовам...:D
казано от JulsaVena на 21.04.13, 20:38:
...
планкове...
Старай се да държиш главата (врата) на едно ниво с гръбнака, не я отпускай надолу. Общо взето, това е валидно за повечето движения.
казано от Vic на 22.04.13, 08:32:
казано от JulsaVena на 21.04.13, 20:38:
...
планкове...Старай се да държиш главата (врата) на едно ниво с гръбнака, не я отпускай надолу. Общо взето, това е валидно за повечето движения.
За планка бих добавила, не затваряй ръцете една към друга, дръж успоредни предмишниците.
За планка.
относно лактите-редувам позицията им всеки,път щото усещам напрежението на различно място.
за главата-по-добре успявам да контролирам дишането,когато главата ми е надолу.Толкова ли е грешно?
Е,МАрги,няма ли да кажеш поне малко за тоя крем :D ?
22.04.13
09:21
много елегантна-преса, релеф, ала-бала :)
защо свиваш гърба, когато позираш? разпери “перките” да се види ширината и обема.
много нисък процент мазнини имаш-което сигурно те удовлетворява, макар че за мен би била още по-хубава с 4-5кг отгоре (не се заяждайте, лично мнение :) )
казано от JulsaVena на 22.04.13, 08:45:
Е,МАрги,няма ли да кажеш поне малко за тоя крем :D ?
Срещу съответната сума дори лично бих ти го приготвила и изпртатила. ;)
ПП: За да не бъда разбрана погрешно, работила съм години наред в СПА центрове имам много вложено време и пари в най-различни обучения, семинари и т.н. Знам колко ми е струвало да стигна до тук с наученото, затова смятам, че е добре да си има цена. ;) И както всичко, продукта има една цена, ноу-хау-то има друга. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 22.04.13 09:45.
Марги,напълно те разбирам Напиши ми лично съобщение с описание за продукта,както и цена :). Чакам с неттърпение!
Кобри,благодаря.Другия път ще го разперя.8-) Планувам качването на 2-3кг за есента,когато съм повече вкъщи и имам време да ям.Сега съм нон-стоп в движени и цяло лято ще е така,затова няма да ми се получи.Ще видим,има време.
Ето тук има доста преведени статии за холестерола http://cioccolatascorner.blogspot.com/search/label/Холестерол
22.04.13
13:14
И аз съм много бяла и аз се мажа с “тайна смес” ама ме спасява за из града или на шарена сянка. Миналта година с нея изгорях доста като бях на планина, но... изгарянето е едно ако човек яде меса, хидрогенирани мазнини и т.н. и съвсм друго ако се храни с пълноценна, предимно сурова храна. В първия случай всичките гнусотии от храната излизат през порите и се пържат в това ми ти масло, във вторият положението е доста по-прилично: червено е, но не боли толкова много + че минава доста по-бързо. Аз със години се мажех с фактори 50+, защото само като ме видеше слънцето и бях изгоряла. Сега с удоволствие бих се възползвала от продукта на Марги, като реши да го разпространява. (sun)
Аз ползвам бадемово+масло от макадамия+каково масло.
Аз съм чувала много добри отзиви за органично кокосово масло - мажеш се директно с него. Но още не съм пробвала. Възнамерявам това лято да го направя, ако въобще се мажа с нещо.