27.09.05
00:06
Значи първо искам да питам с кое опражнение се правят мускулите на ребрата надявам се че се сещата за какво става въпрост.И втория въпрос ми e: от днеска почнах да пия креатин и понеже утре имам зареждаща доза но нямам тренировка понеже съм на 3 дневен сплит не знам как да го пие .. идеи ???
Мерси предварително
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:00.
За мускулите на ребрата или зъбчатите мускули има упражнения които ги развиват много добре.Това са пуловер,флайс и пек -дек флайс.Не очаквай обаче да ги видиш без добър релеф
27.09.05
18:02
А за креатина знам че тука не е мястото за въпроса но не исках да пускам друга тема
Като си на 3 дневен сплит когато нямаш тренировки трябва да го пиеш пак .. но може и на половина от зареждащата доза(говорим за деня който не тренираш).Така мисля аз :roll:
27.09.05
19:27
То е ясно че трябва да го пия ама имам предвид кога като разпределение през деня щото като имам трен. го пия сутрин,преди трен,след трен и вечер ама като нямам тренировка не знам кога да го взимам
:?:
ами раздели го на 2 приема един след обяд и другия вечерта .... и нали си знаеш с МНОГО вода :D