Две въпросчета.

27.09.05
00:06

Значи първо искам да питам с кое опражнение се правят мускулите на ребрата надявам се че се сещата за какво става въпрост.И втория въпрос ми e: от днеска почнах да пия креатин  и понеже утре имам зареждаща доза но нямам тренировка понеже съм на 3 дневен сплит не знам как да го пие .. идеи ???
Мерси предварително

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:00.

27.09.05
11:02

За мускулите на ребрата или зъбчатите мускули има упражнения които ги развиват много добре.Това са пуловер,флайс  и пек -дек флайс.Не очаквай обаче да ги видиш без добър релеф

27.09.05
17:51

Бих допълнил Миле усуквания с щанга от седеж

27.09.05
18:02

А за креатина знам че тука не е мястото за въпроса но не исках да пускам друга тема

27.09.05
18:36

Като си на 3 дневен сплит когато нямаш тренировки трябва да го пиеш пак .. но може и на половина от зареждащата доза(говорим за деня който не тренираш).Така мисля аз  :roll:

27.09.05
19:27

[quote author=“MavericK”]Като си на 3 дневен сплит когато нямаш тренировки трябва да го пиеш пак .. но може и на половина от зареждащата доза(говорим за деня който не тренираш).Така мисля аз  :roll:

То е ясно че трябва да го пия ама имам предвид кога като разпределение през деня щото като имам трен. го пия сутрин,преди трен,след трен и вечер ама като нямам тренировка не знам кога да го взимам
:?:

27.09.05
22:59

ами раздели го на 2 приема един след обяд и другия вечерта .... и нали си знаеш с МНОГО вода  :D

27.09.05
23:38

Зареждащата трябва да ти е от 5-7 дни.След това като тренираш(аз го пия само след тренировка по 5 гр.),а през почивните ти дни 1/2     2.5 гр. и най-добре е да го пиеш с плодов сок!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1