07.09.05
15:46
Largozol колко си висок щото там дето си 53 кг... не ми изглеждаш много по-слаб от тези дето си 70кг.
Ларгозол много си скептичен добре вървиш какво искаш повече за година си качил доста доста кила всичко ще се намести можеш малко да минеш за релеф 2-3 месеца иначе е добре
07.09.05
18:11
NowIamYourGod - нечовек си батка само гледай за напред на чисто да надминеш и най-добрата си форма и тогава пак да дадеш снимки.и аз между другото много лесно си губя формата и като сваля малко повече килограми приличам на недохранен китайски общ работник :D
eddyy и ти имаш много добро тяло само още малко маса ти трябва на същият нисък процент мазнини и си екстра
largozol аз уважавам всеки труд и това че си качил близо 20 кг за една година е много добре,но се постарай другия път да стягаш мускулите като се снимаш :wink:
08.09.05
15:30
Браво на ловеца на глави :)
За мушмурока - трябва ти повече маса - изглежда си висок !
от това което виждам на снимките - поне 10кг още :)
Иначе има симетрия ,но наблегни върху ръцете !
Браво за постигнатото - кийп трейнин’.
08.09.05
15:36
Благодаря - старая се.
19.09.05
00:28
хаха чукундур.. на първата снимка доста осезателно се забелязва че много го оважаваш приятелят ти.. ;-))))) бъзикам се.. :-))
Много добра форма евала.. Аз като ти видях новия аватар и си помослих че тва е от снимка, на този главния от мортал комбат филма.. или че е снимка на оня якия от филма “Войник” с Кърт Ръсел.. :-))
19.09.05
00:29
чукундуре как го поддържаш това тяло бе? :shock: 8) :P
19.09.05
01:09
Чукундур - дай пресни снимки :)
L_Clan_Frodo - приятеля ти е доста добре - бих казал ;) !
Петко - ставаш по-тежък ;)
19.09.05
01:17
Чукундур , низнам ко да кажа просто ... лудница си ! някой ден и аз ще стана като теб :oops:
19.09.05
01:22
L_Clan_Frodo - Just go for it ;)
Ще си позволя да направя и един коментар, който не е по темата, за tigra, която изглеждаше доста добре по време на републиканското.
20.09.05
12:02
чукундур, колко ти е ръката 2003 година и колко е сега? ръцете ти изглеждат много големи!
[quote author=“just`a`man”]чукундур, колко ти е ръката 2003 година и колко е сега? ръцете ти изглеждат много големи!
На аватара ми е малко над 40см. На последното състезание беше 41см., месец и половина след това беше 43,5см. Сега тренирам много рядко и е около 41-41,5см. Всичко това е на “студено”. За по голяма яснота съм висок 1,73м.
Мдаа, мога да се съглася с тебе! Не знам на какво ниво подкожна беше ама щом по краката и корема вените и се виждаха, а какви крака е направила! Аз първо се почудих на кой са тези крака а след като видях Тигра супер много се зарадвах!!!! :D
Чукундур,ръката ти на аватара изглежда по голяма от 40-1 см :) Може би защото е супер релефна,и моята е толкова ама не седи така добре :(
21.09.05
10:08
чукундур , супер си на тези снимки , доста симетричен ми изглеждаш , ако имаш възможност покажи няколко снимки със сегашната ти форма , предполагам би било интерестно да те видим (имаш много добра генетика).
по-здрави
Сегашни снимки, без дрехи нямам, по принцип мразя да се снимам, не съм много фотогеничен :oops: . Ръката ми изглежда по-голяма от колкото е, защото костите са ми много малки. Така се получава повече мускул, но в по-малък обем като цяло. Не искам да скромнича, но на тези снимки не съм от най-релефните. Най-релефната ми форма е за състезанието и снимките са постнати по-нагоре в същата тема, тези след тях са и най-пресните които имам (които Емо направи), нищо че са от преди 5 мсеца :D .
И аз искам да изкажа своите адмирации за формата на Чукундур! Дерзай човеко, много добра физика имаш. Както туи казах, докато тренирахме в Херкулеса пре 98-99та година от тогава ми направи впечатление, имаш си гена!
напред, науката е слънце :) :D
мерси . утре ще постна още доста снимки . някои тренировъчни , други от същата тази серия , а трети са отпреди година и кусур , кудето съм на около 120 кила. :):):):)
емо , живот и здраве утре ще видите , колко голям беше старият джордж :):):):) а и горе - долу , колко силен в някои упражнения :):):):)
:) :) Двама Джорджове станахте. Със 130 килограмовият сме на мач в четвъртак. Имам свободен билет ако ти се ходи БТВ
благодаря много емо , ама съм на бачкане човек , а и не съм по футболните изпълнения :):):) аз ще гледам кротко у дома , а вие умната.
на тези съм февруари тази година на 103-104 кила. утре пускам малко тренировъчни и снимки на 120 кила от март 2004. в момента съм около 94-5 кила след две преболедувания и няколко травми, но бавно си пооправям формата:)
28.09.05
14:20
joropower браво много труд си хвърлил.харесва ми формата ти на 103-4 кила и аз се стремя към нещо подобно
благодаря , мусаши :) желая ти успех в постигането на набелязаните цели.
е , не мога и на теб да не ти пусна едно благодарско:) радвам се , че получавам положително отзиви:):):)
еиии почнах да се притеснявам от толкова похвали :) ще се изчервя :):):)
29.09.05
21:13
жорка евала брато :wink: Само требва да наблегнеш на пресата и крачетата и ще станеш убиец :wink:
на обема на бедрата или на обема на прасците ;) благодаря , направо съм впечатлен от толкова положителни отзиви :)
29.09.05
23:33
ми да изчистиш бедрата и да качиш обема на прасците :wink:
[quote author=“joropower”]на обема на бедрата или на обема на прасците ;) благодаря , направо съм впечатлен от толкова положителни отзиви :)
Няма какво да се впечатляваш, труда си е труд. :)
Успехи!