15.04.13
00:07
казано от Херцог Трън на 14.04.13, 21:39:
казано от Intolerante на 14.04.13, 18:50:
Hatebreed,пробит език,а искаш и по-голям задник от това....will you marry me ?
Има опашка вече, Марто :D
Ladies and gentlemen, I present you….the infamous Captaiiiiiiiiiiiiin Cockblockeeeeeeeeeer!!!
:D
15.04.13
00:20
Ц, не съм аз, аз само му съобщавам :D
Къде я видя тази опашка, не знам. :D :D
Както и да е, искам да ви пожелая една успешна и слънчева седмица, напук на времето. : )
Довечера ще опиша тренировката.
Мнението беше редактирано от Кристина на 15.04.13 10:13.
Понеделник:
Загрявка:
Стречинг - около 5 минути
Напади със собствено тегло с постепенно увеличаване на тактовете, докато станат 5
Тичане на едно място с максимална скорост - за 25сек.
Скачане с въртене на таза с максимална скорост - за 25 сек.
Скачане с въртене на ръцете от лактите с максимална скорост - за 25 сек.
Повдигане на торса от легнало положение с ръце пред тялото - максимална скорост и повторения - 25сек.
Женски лицеви опори - 2х15 (за 20 секунди - максимална скорост и повторения)
“Ножици” - за коремната област - отново по този начин ^
Основна част:
Максимален брой повторения за 20-25 секунди (почивка 10 сек. м/у упражненията)
Плие с пудовка 24кг. х 3
Суинг с пудовка 16кг.
Суинг с дъмбели общо 18кг.
Тръстър с 13кг.
Мъртва тяга с 27 кг. /числата са такива, понеже ги convert-вам от lbs в кг./
Полуклек с топка 6кг.
Клек със собствено тегло
Клек със собствено тегло с отскок
Нещо подобно на суинг, но с 10кг. диск - вдигане над главата и спускане напред до земята с изпънати крака
Коремни преси с 15кг. диск
За финал:
Суперсерия - напади от единия до другия край на залата на 5 такта (аз добавих и топката 6кг., че ми беше скучно) х 2
Коремни преси - бавно темпо със задържане - 20бр.
Повдигане на краката (от легнало положение, по гръб) и бавно спускане с акцент в/у коремната област - 20бр.
Стречинг
И още...
Понеже реших, че не съм достатъчно изморена, се качих в залата:
Лег екстензии (бедрено разгъване) 2х10@50кг
1/2 гръбна екстензия с акцент в/у седалището - 1х10@5кг. диск
Коремни преси 1х20@10кг. диск
Вертикално повдигане на краката на стенд 1х10
Повдигане на ръце с дъмбели напред с акцент в/у рамената 1х10
Сгъване с дъмбели 1х10
Пек дек - 1х10@25кг.
Придърпване на долен скрипец - 1х10@20кг.
Исках и да клякам, ама не можах да се вредя при щангите от момченца, дето клякат с 25 :@
Размисли за деня...
Като цяло беше хубав ден, но обицата на езика ограничава разнообразието от храни, които мога да приемам. Интензивността на тренировките предполага повече калории, но каквото мога - правя. Още няколко дни ще е така.
Друго... едвам издържам у нас :D Нашите (понеже не знаят за обицата) постоянно ме викат в кухнята и ми обясняват подробно каква страхотна вечеря са приготвили - наденички, които всъщност били от няк’во специално, сочно и фино филе, с картофки, подправки и някакви зеленчуци... а аз, горката, не мога да ям твърди храни, и просто стоя, усмихвам се и кимам, надявайки се разговорът да приключи възможно най-скоро. :D
Постът стана доста дълъг, но карай.
Иииии да. Цял ден се надъхвам с тази песен:
booooorn to bleed
fighting to succeed
built to endure
what this world throws at meee (rock)
Мнението беше редактирано от Кристина на 15.04.13 22:12.
Здравейте. Не съм писала тук тези дни, но това е защото сега е “любимата” ми част от месеца, която ограничава възможността ми да тренирам интензивно, затова си правя упражнения вкъщи -
клекове,
коремни,
лицеви,
бърпита,
напади...
каквото ми хрумне общо взето. Много ми се тренира, но няма как, още 1-2 дни ще е така. :D
Мнението беше редактирано от Кристина на 18.04.13 15:05.
Събота:
Нещо взеха да ме хващат лудите... толкова дни без тренировки... :) Затова днес потренирах малко.
2км. тичане на стадион без почивки (5об.х400м.; всъщност май бяха 6, но им изгубих бройката по едно време и затова ги пиша 5 :D)
500 скока на въже - около 10-15 мин.
100 ‘български клека’, х50 на крак;
Малко и скромно, ама трябваше да си излея негативната енергия по някакъв начин :D : ) Тези дни - повече. :)
Мнението беше редактирано от Кристина на 20.04.13 19:52.
Понеделник:
Загрявка:
Напади със постепенно увеличаване на тактовете от единия до другия край на залата (до 5)
Повдигане на торса от легнало положение с ръце пред тялото - максимална скорост и повторения - 25сек.
“Ритане” във въздуха максимално бързо и на максимална височина - 20 сек.
Тичане на едно място с повдигане на краката, но този път с акцент само в/у скоростта - 20 сек.
5 минутен стречинг
Основна част:
Отново максимален брой повторения за 25-30 секунди. Не са подредени по реда на изпълнение.
Мъртва тяга - 2 серии - с 27кг.
Плие с пудовка - 2 серии - 24кг.
Клекове със собствено тегло
Клекове със собствено тегло с отскок
‘Ножици’ с акцент в/у коремната област
Коремни преси с 8кг. пудовка в ръце, че ми беше леко : D
Суинг с пудовка 16кг.
Суинг с дъмбели общо 18кг.
Тръстър с 13кг.
Премятане на диск 10кг. зад врата (кръгови движения, не знам как се нарича)
Нещо подобно на суинг с 15кг. диск
Полуклек с топка - 6кг.
10 напада по 5 такта на крак, изпълнени максимално бавно, като на последния такт нападите стават 10
Коремни преси - 25 - максимално бавно със задържане
Повдигане на краката от легнало положение с акцент в/у коремната област - 25
Още една серия от полуклек с топка - 6кг.
Лицеви опори - задържане за около 5-10 секунди (като планк) и бавно спускане на 4 такта
След това в залата:
Коремни преси 2х20@10кг. диск
Пек дек - 1х10@30кг.
Сгъване с дъмбели 2х10
Вертикално повдигане на краката на стенд 1х10
Аддуктор 1х10@25кг.
Наклони встрани с не знам колко кила, към 10 някъде
Плие с 15кг.
5 минути велоергометър
Размисли за деня:
Беше хубав понеделник, макар и да съм на крак от 7:30 до 21:30 (тогава се прибрах). Започна с усмивка още от сутринта и се надявам да завърши така. Доволна съм от тренировката, макар че още ми се тренира. И то много. Нямам търпение да дойде утре вечер, та да тренирам пак. :D (sun)
Като за лека нощ: (giggle)
Мнението беше редактирано от Кристина на 22.04.13 23:20.
Вторник:
Не са подредени по ред на изпълнение.
Загрявка:
5 минути пътека - бързо ходене, тичане
Раздвижване на ръце, крака
Основна част:
Вертикално повдигане на краката на стенд - 1х10
Коремни преси - 3х20@10кг. диск
Наклони настрани с дъмбели 1х10@10кг. - на всяка страна
Повдигане на ръце встрани/напред 3х10
Бицепсово разгъване 1х10
Пек дек - 1х10@30кг.
Придърпване на долен скрипец - 1х10@20кг.
“Суперсерия” - клекове с лост (май е 10кг., не знам) - 3х20
Лег екстензии (бедрено разгъване) : 1х10@55кг, 1х10@60кг., 2х10@65кг.
1/2 гръбна екстензия с акцент в/у седалището - 2х10@10кг. диск
Напади с 2 дъмбела по 15кг., 2х10
10 минути велоергометър
Размисли за деня:
Много приятен ден, доволна съм и от тренировката, макар че винаги може повече. Тренирах на празен стомах, поради стечение на обстоятелствата : D и нямах много сила, но все пак съм доволна от бедреното разгъване с 65кг., видя ми се доста лесно, тези дни ще видя дали мога и с повече.
Още нещо - тези дни ще ходя да си сменям медицинската обица на езика с по-къса, защото вече спадна. Мога да се храня нормално, но, разбира се, внимавам с по-твърдите храни засега. (sun) : )
Мнението беше редактирано от Кристина на 23.04.13 23:16.
Сряда:
Загрявка:
Напади със постепенно увеличаване на тактовете от единия до другия край на залата (до 5)
Доста добър стречинг
“Ритане” във въздуха максимално бързо със свити крака - 25 сек.
Тичане на едно място с повдигане на краката, но този път с акцент само в/у скоростта - 20 сек.
Основна част:
Редуване на продължителността: 20 със 30 секунди/упр.
1 кръг от следните упражнения:
Мъртва тяга@27кг.
Плие с пудовка - 2 серии - 24кг.
Суинг с пудовка@16кг.
Клекове със собствено тегло
“Ножици” с акцент в/у коремната област
Тръстър с 13кг.
Полуклек с топка - 6кг
Коремни преси със завъртане встрани - 2 серии - с 6кг. топка
Премятане на диск с акцент в/у рамената - 10кг.
Коремни преси - 25 - максимално бавно със задържане
Повдигане на краката от легнало положение с акцент в/у коремната област - 25
Навеждане напред, изправяне и завъртане с 15кг. диск
Тичане с максимална скорост
Горе в залата:
Лег екстензии: 1х8@65кг.
Вертикално повдигане на краката на стенд - свити крака, 2х10
Наклони встрани с около 10кг., мързи ме да ги convert-вам : D 2x20
Kоремни преси 2х25@10кг. диск
Наклони встрани на уреда за хиперекстензии с 2х10@5кг. диск
Едно упражнение за гърди на уред, където се ляга и повдигаш с ръцете :D нямам представа как се казва; 1х10@10кг.
5 минути пътека, средно/ниско интензивно
Размисли за деня:
Като цяло приятен ден, макар че може и по-добре. От тренировката не съм особено доволна, нямах много сила. Имам и мускулна треска (макар че тази болка ми е приятна). Трябва да започна да тренирам 2 дни, а да почивам на 3тия... трябва си време за възстановяване. За съжаление имаше значително разминаване между желанието ми за тренировка и енергията ми :D Нищо де, и такива дни има. Следващия път - по-добре.
Трябва да започна да правя и повече кардио... все си казвам, че тренировката ще е предимно аеробна... и пак се хвърлям на силовите упражнения :D ...
Четвъртък:
Днееес ми е ден за почивка. Макар че не е сигурно, може да ми прищрака нещо и пак да тренирам по-късно. :D Нещо май се пристрастявам. : D
Мисля от утре да започна да тренирам по два пъти на ден, от 3 до 4 пъти седмично, като сутрин преди училище ще правя кардио (ще тичам на стадиона или ще правя по 1000-2000 скока на въже), а вечер ще си правя силовите тренировки. Имам желание да опитам, да видя как ще се справя и дали ще даде някакъв резултат. :)
Като цяло е това (засега), пожелавам на всички слънчев и усмихнат ден. (sun)
25.04.13
11:08
здравей ,Криси :) Виждам, че си сложила снимка на един мнооого хубав задник (поздравления), но аз обичам мерки и снимки-ще постваш ли скоро? :)
и понеже не съм запозната с този начин на трениране за време-може ли да ми кажеш колко бройки примерно ти се получават от дадено нещо-да преценя как трябва да се прави
25.04.13
16:33
Аз тука момичетата немоа’ ги накарам да тренират 2пъти в седмицата ти 2пъти на ден ще тренираш (dull) Ти напиши на входната врата ‘’Кастинг за младоженец’’ пък после питай къде е опашката... :D :D
Здравей, Queen Kobra : ) Първо искам да ти благодаря за милите думи, макар и да не съм на абсолютно същото мнение (дори ме беше срам да си кача снимките :D). Относно мерките и снимките - след 1-2 седмици, по-вероятно 2, ще се снимам отново и ще кача снимки, ще добавя и мерки.
Относно начина на трениране... сега ще напиша бройките при тези упражнения, които съм запомнила:
Суинг с 16кг. - за 20сек. съм правила 14 повторения
Плие с 21кг. - за 25сек. - 21 повторения
Мъртвата тяга - за 20сек. - около 10-11 повторения
Суинга с дъмбели - за 20сек. - около 9-10 повторения
Тръстър - за 20сек. - около 9-10 повторения ( по-слаба съм в ръцете, отколкото в краката, и се опитвам да го поправя :/ )
Клековете със собствено тегло даже не ги броя;
Клековете с топката 6кг. - за 20сек. - сигурно около 20 повторения, може и повече, не ги броя, защото това упражнение ми е по-лесно;
Като цяло виждам, че съм заякнала, ама имам още мноооого хляб да изям, имам и голямо желание да се развивам и усъвършенствам.
Да ти кажа честно, не знам дали точно “така се прави”, защото имам много повторения на някои упражнения. По-добрият вариант според мен е 8-9-10 повторения с дадена тежест, но да ти е трудно, а не 50 повторения, например, но с малко кила. Понеже тренирам с треньор и с още хора, не всички са на моето мнение и трябва да се съобразя с това. Макар че съм си мислила, че е по-важно качественото изпълнение на дадено упражнение, не количественото. И двете си имат плюсове, разбира се. : )
Надявам се да съм била поне малко полезна. :)
@Крис, това е може би защото не го правят с кеф. На сила хубост не става : )
Мнението беше редактирано от Кристина на 25.04.13 18:10.
26.04.13
11:10
мерси много за изчерпателния отговор :)
ти си насочена повече към кардио -добре се справяш с бройките
аз си знам, че този интензивен начин на трениране не е за мен-аз тренирам бавно, мудно и тежко-”най-обичам да си лежа и да си дигам”, но някога мога да пробвам някое -да видя как ще ми свърши дъха за 20 сек :)
само се чудя дали е полезно мъртвата тяга да се прави бързо-някак си не ми се струва да е за такъв вид тренировка
задника е Ч-УД-Е-С-Е-Н :) не знам защо всички момичета тук скромничите. ако не ме мързеше, щях и аз да се трудя за такъв :)
и много ясно, че краката ти ще са по-силни от ръцете (това малко ме разсмя :) ) -иначе ще си някакъв мутант :)
Отново ти благодаря :) Понеделник, сряда и петък тренирам по този начин, в другите дни си тренирам силово, защото честно казано, не харесвам кардиото особено много. Но пък от друга страна, точно затова го правя, за да ми е по-трудно, да си давам зор, да разнообразявам. :)
Петък:
Сутрин:
1000 скока на въже - 13мин.
още 50 скока, 2х25 на крак
Довечера ще напиша и вечерната тренировка. (sun) Хубав ден на всички.
.....................
Вечерна тренировка:
Обичайната загрявка с мнооого напади
Стречинг
Основна част:
/Дани, днес стана странно съвпадение :D Не правихме упражненията за време, даже треньора дойде и ми каза за тягата и за плие-то да ги правя бавно и внимателно. :D/
2 кръга от следните упражнения, не за време (но с минимални почивки между упражненията) :
Мъртва тяга с 27кг. х 10
Тръстър с 13кг. х 10
Суинг с пудовка 16кг. х 10
Плие с пудовка 24кг. х 10
Клекове с топка 6кг. х 10
Суинг с дъмбели общо 18кг. х 10
Коремни преси - 1х25 с някакъв дъмбел в мен, не знам колко кг., :D
Повдигане на краката от лег и бавно спускане - 1х25
Хиперекстензии, но от изцяло легнало положение - 1х10
Клекове със собствено тегло.
.....
След това 2 СС:
Тръстър с 13кг. с клек до долу и задържане х 15
Суинг с пудовка 16кг. х 15 (без почивка между двете)
Горе в залата...:
Коремни преси - 2х25@10кг. диск
Вертикално повдигане на краката на стенд 2х10
1/2 гръбна екстензия с акцент в/у седалището 1х10@10кг. диск
Аддуктор - с 25кг., не знам колко повторения, около 30, замислих се нещо и им загубих бройката :D
Абдуктор - с 25кг. - около 20-30 повторения
Лег екстензии (бедрено разгъване) - 2х10@60кг.
Клекове с лост 10кг. - 2х10
Гоблет клек 2х10@11кг. (25lbs.)
Размисли за деня...
Скучен ден, започна добре, но в училище се отегчих. Тренировката го пооправи, както винаги. Утре сигурно ще имам мускулна треска на задника, но нищо, доволна съм. =) (sun)
Мнението беше редактирано от Кристина на 26.04.13 21:47.
И аз това се чудя - тягата, а дори и плието, защо ги правиш за скорост? (wasntme) Според мен не са удачни, защото могат да станат травматизиращи по този начин, но това си е лично мое мнение и то не е обективно.
Мнението беше редактирано от Дани на 26.04.13 14:42.
Прикачвам в този пост две снимки от преди малко, защото предишния, в който описах тренировките от днес, стана много дълъг. Знам, че казах “след 2 седмици”, ама си викам: я да се щракна 1-2 пъти, да видя кво е положението :D Малко ми е странно, но и радостно, защото ми се струва, че има някакъв растеж, а са минали по-малко от 2 седмици от последните снимки, дето качвах :D Не знам, може и да е самовнушение. То и ъгъла на снимане е различен... Ама ми е готино, надъхах се, ще се кляка мноооого! (sun)
Мнението беше редактирано от Кристина на 26.04.13 21:57.
26.04.13
22:05
http://www.charlespoliquin.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/736/The_Impact_of_Body_Piercings_on_Fat_Loss_and_Body_.aspx
Относно пиърсинги, мускули и хормони.
Мерси за инфото, но пиърсингите не си ги махам засега. Дано не ми се и налага.
26.04.13
22:28
Решението си е изцяло твое. Все пак е чуждо тяло, при това в устата ти. Не е като ухото. Като цяло не виждам + от този вид пиърсинг.
Добре. Не е необходимо да виждаш каквото и да е в него. На мен си ме кефи, нека стои. Не разбирам какъв е проблемът и защо изобщо се коментира това.
26.04.13
22:33
Споделяме мнения и информация. Никой не критикува никой.
Как да няма плюсове!!! Не си ли целувал девойка с пиърсинг..., че и евентуално други работи ;)
26.04.13
22:39
Както казах, + не виждам. ;)
Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 26.04.13 22:39.
26.04.13
22:40
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb90lcMbl71rxbkp1o1_400.jpg
Научна фантастика според Поликин :)
Е, извинявай, Grey Knight, специално за теб ще го махна, за да видиш не един, ами три +са. :D Правя го за себе си, защото ми беше мерак от 2-3 години. Нека приключим темата.
26.04.13
22:44
Или анавар и фотошоп :D
П.С. За хора с висок кортизол хронично пиърсинга може да е проблем. Както може и да причини такъв проблем. 100 % сигурност, че пиърсинга причинява такъв хормонален отговор няма.
26.04.13
22:45
казано от Кристина на 26.04.13, 22:43:
Е, извинявай, Grey Knight, специално за теб ще го махна, за да видиш не един, ами три +са. :D Правя го за себе си, защото ми беше мерак от 2-3 години. Нека приключим темата.
Е аз това го казах още преди Витан и Никола да плуят гурОто :D
А, аз не плюя никой, защото не ми пука за никой :D
Просто 2-3 пиърсинга по тялото променят много неща в някои интересни отношения.
Или просто фактът, че свърших тренировката преди 40 мин, си казва думата ;)
Мнението беше редактирано от Витан на 26.04.13 22:52.
26.04.13
22:55
Стига писали, че дупето отиде много нагоре, ще трябва пак да го пуска!
26.04.13
23:14
казано от Grey Knight на 26.04.13, 22:44:
100 % сигурност, че пиърсинга причинява такъв хормонален отговор няма.
Това противоречи с :
Body piercings alter hormone levels, and increase toxicity in the body.
Цитат от статията на Поликин, която пък е доста категорична ;)
28.04.13
10:43
казано от Grey Knight на 26.04.13, 22:33:
Споделяме мнения и информация. Никой не критикува никой.
Получавам тик, всеки път като видя “кой” вместо “кого”. Никой не критикува никой, защото никой не критикува себе си, а и все пак е никой
Събота:
Адски скапан и ужасен ден, случиха ми се доста неприятни неща. За капак на всичко, така си ударих ръката, че единият пръст ми е подут, нокътят - синьо-лилав :D и едвам си вързах маратонките днес.
Нетренировъчен.
Неделя:
Нетренировъчен.
Значително по-добър ден, макар че не е нищо особено. Поне не си ударих и другата ръка (да не казвам голяма дума, че денят още не е свършил. :D) Притеснява ме само това, как ще тренирам тези дни :/ Както казах, едва си завързах маратонките, а как ще хващам дъмбели, лостове...не ми се мисли. Боли ме при всяко по-рязко движение, добре поне, че пръстът ми не е счупен. Сигурно ще правя повече кардио, не знам. Дано утре е по-добре.
Спокойна неделя на всички. :)
Мнението беше редактирано от Кристина на 28.04.13 17:03.
Не знам дали някой ще ми отговори, но се чудя от няколко дни на какъв хранителен режим на мина. В момента съм на НВД, макар че понякога се случва да я наруша, но взе да ми писва от него. Мислих си за ПГ / воинска диета, но не знам дали с тези тренировки ще е добра идея. Още повече, че тия дни смятам да наблегна на кардиото (заради ръката)...не знам. Дали пък да не продължа на НВД? Някакви препоръки?
28.04.13
20:34
Така и така се чудиш какво да правиш, пробвай лунната диета :D (шегувам се)
Дебелееш ли, че си на нвд? Ако си хапваш от време на време по нещо здравословно на вид, което ти се яде, какво се случва? Къртиш ли пода, като стъпваш?
На 18 години, ако не плюскаш яко и си тренираш, не мисля, че ще имаш някакви проблеми с теглото.
п.с.: питането ми е към нея, не искам друга жена да ми се качва на главата. :)
Не дебелея, стоя си на едни и същи килограми. :D И не плюскам яко. Не ми е до това колко кила показва кантара. Искам повече мускул, по-малко мазнини, това е.
Закуска: яйца/сирене/салата/ или комбинация от /някои от/ посочените неща или плодове, ако няма по-добра алтернатива;
Обяд: 100-200г. пилешко месо/риба/филе, салата със зехтин,
следобед примерно 50г. ядки (понякога ям и повече, понеже много обичам ядки :D), за вечеря гледам пак да хапвам белтъчини (дали ще са яйца, извара, месо-зависи от случая) и салата... като цяло зависи от деня.
Мнението беше редактирано от Кристина на 28.04.13 21:02.