Канадска Борба-Програма

26.04.13
19:44

Здравейте,какво мислите за тази програма http://armwrestling-armwrestling.blogspot.com/?zx=7e0f728514bed5a1 . Дали ще има ефект да се тренира базови упражнения ще имали прогрес,без други упражнения освен тези ? в канадската борба ))

Дай малко информация за себе си.. На колко години си, от кога тренираш, килограми? А иначе аз също тренирам канадска, програмата ми е
Понеделник и Петък предмишница, китка и пръсти, а в Сряда бицепс и трицепс, но това съчетано след сериите и спаринг с някои от клуба. Практиката е най-добрата тренеровка, а иначе тази тренеровка, която е написа е прекалено уморителна и няма смисъл от толкова няма да се успееш да се въстановиш... Ще ти дойде прекалено мното особено ако си нов..

27.04.13
00:49

На 13 год съм 168см 61кг канадска борба не тренирам но мисля да тренриам до сега съм ходил на фитнес някъде година и половина,мисля скоро да се записвам защото смятам че имам потенциал,ако може да ми обясниш как стоят точно упражненията и самите тренировки защото не разбирам много ^^ но искам да се занимавам с кандаска борба :)

казано от Христо Личев на 27.04.13, 00:49:

На 13 год съм 168см 61кг канадска борба не тренирам но мисля да тренриам до сега съм ходил на фитнес някъде година и половина,мисля скоро да се записвам защото смятам че имам потенциал,ако може да ми обясниш как стоят точно упражненията и самите тренировки защото не разбирам много ^^ но искам да се занимавам с кандаска борба :)

Малък си още, но може да се запишеш да тренираш.. Тази програма не е за теб определено прави набирания и кофи и набиранията ги прави за предмишница .. Програмата може да си я разделиш като мен просто намали упражненията  засега.. А тренирай спорта само ако се запишеш в някой клуб за да ти покажат техника, защото не е лесно както изглежда и се пази от контузии..

27.04.13
01:31

Аха ясно само да те питам последно еи тея упраженения http://www.youtube.com/watch?v=c2Xf9JgeBis примерно можели без него или са важни попринцип ? Или може да си тренираш само чисто,и за канадска борба по добрелие скотово за бицепс или от стоеж същото и за брахиалис ? :( последно и те оставям :D и горната част на предмишницата трябвали да се тренриа ? имали нужда от изометрични упражнения ?толкова ли са важни тези набирания ?? моляте да ми отговориш на всичките въпроси :) ще ми помогнеш доста ако отговориш на всички

Мнението беше редактирано от Христо Личев на 27.04.13 01:39.

казано от Христо Личев на 27.04.13, 01:31:

Аха ясно само да те питам последно еи тея упраженения http://www.youtube.com/watch?v=c2Xf9JgeBis примерно можели без него или са важни попринцип ? Или може да си тренираш само чисто,и за канадска борба по добрелие скотово за бицепс или от стоеж същото и за брахиалис ? :( последно и те оставям :D и горната част на предмишницата трябвали да се тренриа ? имали нужда от изометрични упражнения ?толкова ли са важни тези набирания ?? моляте да ми отговориш на всичките въпроси :) ще ми помогнеш доста ако отговориш на всички

Набиранията обаче, когато влизат за предмищница са много добри правиш с тях много групи мускули.. За това упражнение трябва да си по напреднал, че да го правиш сега няма смисъл... Наблягай върху техниката и тренъора ти ако е на ниво ще ти покаже и ще ти обесни къде ти е слабостта.. На мен лично ми е слаба китката и трудно даржа връх и ще наблегна на нея..прави по прости упражнения  за да влиза в целия мускул дакато стане твърд.. По късно ке ти напиша кои упражнения да праниш и ще има ефект..

27.04.13
11:47

Приятел канадската сложен спорт, трябва да има здрави стави и сухожилия, трябват силен бицепс, предмишница рамо, но без хубав здрава китка, връх и  пръсти хубав хват, няма да стане. Това е цяло звено, ако те падна върха губиш независимо колко си силен в горните звена!
Запиши някъде спорта и там ще ти обяснят техниките, упражненията, храната, почивката, ако искаш да бъдеш добър в който и да е спорта трябва да го практикуваш, само с щангата не става !
Успех с канадската борба :D

Мнението беше редактирано от Илия на 27.04.13 11:48.

05.06.13
18:01

дам...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1