разграявка

28.09.05
20:04

Да ви попитам за разгрявката:Почти винаги по време на тренировко осещам лека болса в ставите.Възможно ли е това да е от това как разгрявам??? :?:

ето това правя за разгрявка:
лицеви 2х20
коремни 2х20

кажетеми как ми е разгрявката дали е добре или зле и от това ли са ми (леките)болки в ставите :?  :?:

28.09.05
20:15

Един въпрос: само това ли ти е загрявката? Не загряваш ли ставите преди това, предполагам че точно за това пукат! Първо ги загрей тях и след това започвай с каквото и да е! Можеш и да въртиш 5 мин велоаргометър, но не прави стречинг, той е за след тренировка!

28.09.05
20:19

Да само това ми е загрявката :oops:,преди това не загрявам ставите(нз как :oops: )кажи ми как точно да загрявам но без велоаргометър защото тренирам в нас и нямам този уред :oops:

28.09.05
21:21

Не бре, аргометъра не е за ставите, той е да ти вдигне тонуса малко, да раздвижи кръвообращението! В училище не са ли ви учили как да загрявате, без резки движения особено в кръста, , накланяш се надолу нагоре! Трудно е да се обясни с думи ама не се сещам, намери някой сайт където има снимки!

28.09.05
21:34

Демек около 5 10 минути да права нещо от сорта на аеробни упражнения или :?:  :?  :oops:

28.09.05
22:20

абе ставаше дума малко да раздвижиш кръвта в тялото от начало!  ако  искаш тичаи 5 мин по сталбите пред вас  ако искаш на място като нямаш велоаргометър после прави  упражнения за разгряване и първото упражнение в тренироката ти  го прави на пирамида

28.09.05
22:36

Ок мерси на всички. :wink:

29.09.05
00:14

Трябва задължително да загрееш ставите, примерно ръцете с кръгови движения, но не и стречинг, само ги раздвижваш!!!

29.09.05
00:45

Аз загрявам така:

кръгови движения в двете посоки на главата
въртене на ръцете от рамената напред(5завъртания) и назад(5)(тук не прекалявай че раменните стави бързо се пренатоварват)
въртене на ръцете от лактите
въртене на дланите от китките
навеждане на всички посоки за кръста
клякане 10 броя

това е,ако искаш пробвай. Дано да ти помогне!

29.09.05
16:55

мерси 8)

29.09.05
21:16

doggeddogg само да попитам:Ако добавя и 20 коремни и 10/15 лцеви опори към твоята процедура за разгрявка по добре ли ще е :?:  :oops:  :wink:

29.09.05
23:01

[quote author=“bolkers”]doggeddogg само да попитам:Ако добавя и 20 коремни и 10/15 лцеви опори към твоята процедура за разгрявка по добре ли ще е :?:  :oops:  :wink:

Идеално ще е, оба4е след като направи6 горнатасерийка. :)

Успех, загрявката е супер важна.

30.09.05
19:01

Начи ще правя горната сериика и моята и ще идеално.Мерси много пичове. :wink:  :D :D :D :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1