28.04.13
18:01
Здравейте ще съм ви благодарен ако изкажете вашето мнение за този сплит в момента чистя и ще карам по този сплит:
Понеделник:Гръб,бицепс,корем и 25минути кардио
Сряда:Гърди,трицепс и 25минути кардио
Петък:Крака,корем
Събота:Гърди,рамо и 25минути кардио
Ще карам по този сплит 2 седмици докато премахна още малко мазнини малко ми остават после като ще качвам мускулна маса просто махам кардиото вдигам въглените вдигам още малко протеина и съм готов.
За всяка мускулна група има базови упражнения.
Добавки:
-БЦАА
-Протеин
Темата беше редактирана от Kiril Iliev на 28.04.13 20:58.
не прави гърди 2 пъти седмично. ще ги претовариш много .може да правиш този сплит:
1.гърди,трицепс,корем
2.гръб,бицепс,предмишница
3.крака,рамо,трапец
28.04.13
20:45
Няма ли да могат да се възстановят има горе доло почивка от 2,3 дена?
28.04.13
20:53
казано от Kiril Iliev на 28.04.13, 18:01:
...после просто махам кардиото вдигам въглените вдигам още малко протеина и съм готов.
Тренировъчна програма за релеф не съществува.
Има хранителен режим за тази цел.
Увеличавайки въглехидратите не знам какво точно ще изчистиш... ;)
28.04.13
20:57
Знам имам хранителен режим щом изчистих над 5кг знам за какво става въпрос.
Просто исках да си изкажете мнението за сплита и кардиото..
А за въглехидратите те са намалени в момента защото чистя а като почна да качвам ще ги дигна..
28.04.13
21:07
За въглехидратите щях да те разбера (а може би не само аз), ако беше описал нещата грамотно - писането без препинателни знаци често води до такива неразбирателства. Както и да е, няма значение... След като знаеш за какво става въпрос, значи въпросът е съвсем друг. Какво си изчистил до сега и дали си наясно за какво става въпрос са две отделни понятия. Релефът ще го постигнеш според това как се храниш и как всъщност тренираш (какво представляват тренировките ти), а не по какъв сплит тренираш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.04.13 21:08.
28.04.13
21:18
Дай малко инфо за теб е братле..
казано от Kiril Iliev на 28.04.13, 20:45:
ами нз ама щом чистиш и си намалил въглехидратите мисля ,че ще се въстановиш по-бавно (тва е мое мнение)
а пък след крака задължително си зимай поне един ден почивка
Мнението беше редактирано от Ронката на 28.04.13 21:19.
28.04.13
22:32
казано от ronnie_coleman на 28.04.13, 21:18:
казано от Kiril Iliev на 28.04.13, 20:45:
ами нз ама щом чистиш и си намалил въглехидратите мисля ,че ще се въстановиш по-бавно (тва е мое мнение)
а пък след крака задължително си зимай поне един ден почивка
Въглехидратите,сами по себе си,с какво влияят на възстановяването ?
30.04.13
09:49
Въглехидратите са един вид гориво за мускулите и при липсата им,желаният процес на съхраняване на протеина се прекратява и организмът изяжда собствения си протеин, за да си достави енергия.За това е хубаво да се прави ротация с въглехидратите да не се стига до този процес! Съответно и възстановяването няма да е на ниво!
30.04.13
09:55
казано от Todor Musabesni на 30.04.13, 09:49:
Въглехидратите са един вид гориво за мускулите и при липсата им,желаният процес на съхраняване на протеина се прекратява и организмът изяжда собствения си протеин, за да си достави енергия.За това е хубаво да се прави ротация с въглехидратите да не се стига до този процес! Съответно и възстановяването няма да е на ниво!
Бросайънс... :)
30.04.13
10:08
Поне го напиши на английски да изглеждаш умен :)
30.04.13
10:33
казано от Todor Musabesni на 30.04.13, 10:08:
Поне го напиши на английски да изглеждаш умен :)
Broscience :)
Доволен ли си? Извинявам се, малко се затрудних, след 5 години работа ежедневно с клиенти англичани, да репликирам квартална бодибилдинг легенда като теб.... :)
А за това колко съм умен - доста имаш да тичаш срещу мен, за да ме стигнеш :)
Поздрави, умник :)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 30.04.13 10:36.
30.04.13
12:29
Еми успех на Англичаните,и повярвай ми ти си последния човек срещу който ще тичам...предпочитам жените :D А относно колко си работил и с кого за мен няма никакво значение.Всеки има право на мнение не си мисли,че ти си открил топлата вода...така че продължавай със съветите към Англичаните,явно само те ти се доверяват! Поздрави от един Българин :)
30.04.13
14:04
Който иска да ми се доверява - примери за ВМ-НВД (с минимални количества въглени) в този форум, които постигат страхотни резултати - бол. Направо да ги ожали човек как телата им са си изяли собствения протеин ;) Сигурно са генетични изключения, иначе теорията ти се дъни грандиозно :)
П.П. Да ти кажа, че “англичани” и “българи” и производните се пишат с малка буква :)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 30.04.13 14:05.
казано от Todor Musabesni на 30.04.13, 09:49:
Да,един вид гориво за мускулите са,но има и други видове.
30.04.13
23:47
Страхотни резултати се постигат,никой не е казал че не се постигат,но там вече както повечето се досещат не говорим само за добавки.И тази теория както се изрази ти не е моя,но това е друга тема на разговор предполагам,че и там ти си най-компетентен от всички :D