казано от Дилян на 03.04.13, 20:59:
Идвам на Атом Детоксикейт курс!!!
Вземи пудовките :D (sun)
казано от slavko на 03.04.13, 21:21:
Олег колко кила е:)))
92 ... той е на стриктен режим, сериозна работа - никакво сладко през седмицата (headbang)
04.04.13
08:52
Само 92кг.? На мен ми изглежда поне 100кг. :)
Колкото до режима - то си му личи ! И аз съм 90-92кг.,но сравнение с Олег съм.......ебахти злето :(
И двамата сте страшно яки и сте от тия, дето кротко и тихо си мачкат, без много шум и драми:)
Ивчо, как може да кажеш, че си зле ... (dull)
Славко е прав :)
Аз да ви споделя една импровизация - много добре ми натовари корема:
Лицеви опори с долната част на краката върху фоумролера - до отказ, след което веднага до отказ придърпване на ролера нагоре (като свиване на коленете към торса) - повторения пак до отказ.
Кръгове до отказ, без почивка :)
05.04.13
20:03
Това второто упражнение с ролера и аз го правя (y)
Ще има ли годжи берита в неделя ? ;)
Аз мисля да съм на бира :D Може би ако ги сложа сега да ферментират, ще се получи нещо прилично до неделя, м? :D
Мнението беше редактирано от Atom на 05.04.13 20:06.
05.04.13
20:09
Еми ти си по технологиите на ферментация, аз пък определено уважавам ферментационните процеси, така че (handshake) :D
05.04.13
20:31
Атомче, а ще има ли клафути? (sun)
Клафути за 387 човека не е по силите дори на професионален кросфитър (и прекрасен добър човек) като мен :D
05.04.13
21:18
казано от Atom на 05.04.13, 20:52:
Клафути за 387 човека не е по силите дори на професионален кросфитър (и прекрасен добър човек) като мен :D
Едно парченце за мен? (wasntme) Трябва ми малко допинг (giggle) Пък аз ще се погрижа за твоята биричка (giggle)
Трънчо, почваш да ме дразниш :D
Ама все пак - ще ти стискам палци на състезанието (sun)
Готвя по поръчка само срещу такъв танц :D
Мнението беше редактирано от Atom на 06.04.13 12:26.
И аз да кажа за Джонито - много добра организация, много и силни участници :) Видяхме се хора от форума и извън него :)
Края догледах вкъщи, стриймът вървеше доста гладко :)
Днес хубава храна:
- Телешко със зелена салата и много зехтин, магданоз
- Баунти
- Гигантска шопска салата с много зехтин, сирене, маслини, лук и кашкавал; телешко
Намерих си авокадо на промоция, 47 стотинки :Д Та после ще си дояждам с него.
Тренировката ще е с пудовките, но не ми се описва.
Братовчед ми (muscle) беше на Джонито да гледа - постави под въпрос тренировките ми.. явно на хората “пудовки 12-ки” не им звучи сериозно ;( (giggle)
Та ми обеща да ме води в някаква много приятна зала в Младост, където можело да се мятат щанги :D (sun)
08.04.13
19:02
казано от Atom на 08.04.13, 18:59:
Братовчед ми (muscle) беше на Джонито да гледа - постави под въпрос тренировките ми.. явно на хората “пудовки 12-ки” не им звучи сериозно ;( (giggle)
Ами нормално,днеска в залата сгъваше за бицепс с 90 кила дъмбел :D :)
Ааа, не знаех, че тренирате в една зала :)
90-те кила са само защото като сглоби 100, дисковете много падат отстрани..вероятно е дразнещо :D
Днес без тренировка, почти и без движение - само ходенето до работа. То си е константно де, всеки ден от 6 месеца 4-5 км дневно се събират за отиване и връщане; към 40 мин общо; или по-малко, ако закъснявам :)
Хапването:
- 2 филии с яйце, сирене, кашкавал
- 150гр. пилешки гърди с гъби и бял сос; 1/2 бира
- свинска вратна; голяма салата - марули, домати, лук, магданоз, много зехтин, домашен ябълков оцет, маслини, сирене
- банан, 1/3 суров кокос, винце
За утре имам тахан :) Нещо изведнъж ми се дояде и си взех.
Нещо се вдъхнових да си пиша храната :D И ще го правя, докато трае музата:
- Препечена филия с пуешка шунка (която, както е известно - заедно с пилешките гърди - е основна в диетата на всеки бодибилдър :D ); лъжица тахан + мед
- Препечена филия с пуешка шунка + резен сирене; сок от моркови и ягоди
- 1/3 суров кокос
- 2 яйца със сирене и шунка; червено вино
- Кисело мляко с банан и канела
Тренировката - пудовки, 5 кръга
Изхвърляне от клек (на Максим)
Обръщане+пуш преса
Напади
Подскоци
Глутеус мост
Лицеви опори + придърпване на ролера за корем
После разтягане, ролване и коремни преси, щото много обичам да правя пък :D Стойка на ръце - за облекчаване на подути глезени :(
В понеделник си докарах жестока мускулна треска на краката и д-то, защото накичих пудовките с допълнителни 5 кг всяка :) Предният клек с двете пудовки е много проблемен така - и то не тежестта е толкова голяма, ами цялото това балансиране като че ли затруднява.
Храната днес:
- Филийка с филе и сирене
- Пилешко бутче, огромна салата от моркови, цвекло, ряпа, сурови семки (и няколко стафиди бяха сложили, пфу - отиде ми стриктното НВД :Д)
- Авокадо, ементал, свинско, бира
Много ми се яде гофрета с течен шоколад и сметана с гарнитура от еклери и парче торта за десерт ... Ама ме мързи да ходя да си купувам :)
То е ясно, че мързелът е двигател на прогреса - ще си стоя с преса :D
Онзи ден потичах, после чийтнах доста добре с бира+пържени картофи и 4 еклера :D
Със запролетяването кръвното ми е постоянно ниско - 80 на 40-50.. и живея в доста сюрреалистичен свят, в който съм хем заспала, хем заядлива и зла :D Пийнах преди малко едно рядко кафенце, за да избегна тези екстри поне в почивния ден :)
Дано не завали, щото мисля да поснимам малко цветенца из Витоша :)
Хубав уикенд (sun)
казано от Atom на 20.04.13, 11:54:
Пийнах преди малко едно рядко кафенце, за да избегна тези екстри поне в почивния ден :)
Що рядко кафенце? Това звучи някак като събитие :) - не пиеш кафе или го избягваш?
Мнението беше редактирано от Петър на 20.04.13 12:04.
От няколко седмици го спрях... и се оказа много добро решение, макар и спонтанно :) Стомахът ми се чувства по-добре :)
20.04.13
14:12
И какво му е по-добре на стомаха? И това,че ти е отпуснато и заспало от ниското кръвно......Все пак едно-две кафенца няма да навредят ;)
20.04.13
14:28
Аз пък съм “За” спирането на кафето - много по-добре се чувствам,откакто не го пия.И проблеми с кръвното нямам (или поне не ежедневни,както беше преди),и стомахът ми е по-добре.Съвсем успешно го замених със зелен/какаов чай (sun) ,дори много често не пия нищо.Докато се тъпчех с кафета,втълпявайки си,че без тях не мога,щото иначе нямам шанс да се събудя,па кръвното ми падало,па не знам си какво,все се чувствах зле.В момента всичко е в норма.
Според мен тез истории с кафето са митове. Едно кафе на ден = 15 минути удоволствие. Поне за мен, де, никога не съм пила кафе, защото “не мога” да се събудя. Ароматът е един път.
Аз пък мисля, че всеки човек е индивидуалност и това, че на вас е някак си или не ви е никак си, не значи че и на Атом трябва да й е така. След като й е повече кеф без кафе - приветствам решението й. Мен пък ми е кеф с по 10 кафета на ден - затова сме хора, защото сме различни...
Мнението беше редактирано от Петър на 20.04.13 17:53.
Чай, бе бай Пеше (чай, я!) - никой не я осъжда. Гледай го ти, сеньора с дългата шпага. Недей така, бе, аз само обогатявам колорита на дискусията :D
казано от Atom на 20.04.13, 12:08:
От няколко седмици го спрях... и се оказа много добро решение, макар и спонтанно :) Стомахът ми се чувства по-добре :)
Аз преди има-няма половин година го спрях. не че съм го решавала, просто спря да ми се пие. И стомаха, и всичко ми се чувства по-добре. Харесвам миризмата на кафе, но някак не ми се пие. :)
Най-гадният период за шкембенцето ми беше, когато го подложих на циклично хранене + кафе в гладната фаза - някъде преди 2 години ... Това няма да си го причиня никога отново, и съветвам и девойките с проблемни стомаси/кореми да го ограничат (срещам в доста дневници подобни оплаквания)
Иначе ми е много айляк да си пия кафенце, за мен си е ритуал - вече си го пазя за специални случаи; Иначе се беше превърнало в механичен всекидневен скучен навик, който в някои по-стресови дни ми допринасяше за тъпото нервно настроение :)
Не мога да намеря официален и подробен линк за фитнес-уикенда в Пловдив тази седмица.. Някой ако е намерил, може да сподели! Само разбрах, че ще има и стронгмени, и вело-демонстрации, и бикини категория. Явно ще е интересно :) (sun) (sun) (sun)
казано от Atom на 23.04.13, 17:46:
и вело-демонстрации, и бикини категория. Явно ще е интересно :) (sun) (sun) (sun)
Това пък за сефте го чувам :)...Откъде го разбра?
http://www.dartsnews.bg/News/46109
Ама не пише кое, къде, в колко часа и тн. :)
казано от Atom на 23.04.13, 17:53:
http://www.dartsnews.bg/News/46109
Ама не пише кое, къде, в колко часа и тн. :)
Ъ! Ново 20! Ми то бодибилдинг състезанието беше мин. седмица...Така или иначе явно това е поредното маркетингово ос*ране - никъде няма нито един плакат, никаква информация, нищо (ако разбира се приемем, че това не е целенасочено)...и после щели да популяризират :)...Явно на място в събота ще се разбере кво-що...
23.04.13
20:39
Еми на 27-ми в Панаира в гр. Пловдив ще има стронгменско състезание, Универсален атлет и т.н.т цял ден от сутринта (мисля)
Мнението беше редактирано от Мила на 23.04.13 20:39.
Предишната седмица беше чудна - в пролетния Пловдив :) Погрижих се за здравето си, починах си и ходих да гледам атлетите през уикенда :P Покрай състезанията - и много хора от форума видях (sun) Нямаше много възможност за приказки с всички, но се радвам, че се мернахме все пак! :) След състезанието - на мач :D и бира с Марги, Славко, Олег, Инфърнала и Херцога :)
Днес естествено пак в София, че и на работа ;( На всичкото отгоре са почнали да копаят за метрото и са ми заградили пътя за работа - сутринта се наврях в някакви храсти и треви и в компанията на 15 улични песчета (dull) Явно ще трябва да обикалям повече отпреди - тва са 30 мин бързо ходене на посока. Аз повече няя да тренирам нищо друго, край :Д
Но поне тука не е гаден мрак - запролетило се е, топличко е - така по се понася :)
Не съм тренирала цялата седмица всъщност, и днес също няма да тренирам. Затова пък открих опаковка от 240 таблетки Див ямс, които си поръчвах преди от АйХърб - годни до 2015, неразпечатани. Ще пия сутрин и вечер по 1.
На майка ми бях поръчала един Bone Strenght на Нау, тя не ще да го пие - и него го почвам, кво да правя :Д
Последните дни не падам под 2-3 бири на ден (wasntme)
Опитвам се да си пия относително редовно и калциевия цитрат, вит Д-то и витамините, но не ми се отдава много (wasntme)
Тва е някаква чудовищна суплементация по моите разбирания, направо ме е страх в сряда като подновя тренировките - да не счупя пудовките :Д
(П.П. Опитах се да тласна двете едновременно с една ръка (видях от Илийката и Сашо естествено), но дръжките са много неудобни хванати заедно.
Ще пробвам с дъмбел (devil))
30.04.13
16:27
казано от Atom на 29.04.13, 18:39:
(П.П. Опитах се да тласна двете едновременно с една ръка (видях от Илийката и Сашо естествено), но дръжките са много неудобни хванати заедно.
Твоите са с други дръжки, но би трябвало да го можеш.
Техниката запомни ли я, че тя е най-важна ?
Мнението беше редактирано от James Hinks на 30.04.13 16:30.
Техниката не ми е на 100 % яснa, ако трябва да съм честна :) Обръщането от земя от клипчета го гледам, тласкането е както дойде :Д Обаче с двете пудовки вече става много сложно за тласкане (и невъзможно за обръщане)
01.05.13
11:30
Държиш ги в рак позиция - тя си е изходна за почти всички движения с пудовки. Разтваряш лактите встрани, стягаш раменете да балансираш и буташ все едно правиш раменна преса с щанга. Движението е малко странно, но е добро.
Това е за пресата, която правихме ние с Илия, ако просто ще тласкаш - от рак позиция лек подем а краката и таза и готово.
Ами ако искам да хвана двете с една ръка? Или просто да взема да ида на зала, не да изпускам пудовки по пода :Д
Оффтопик - Проект “магданоз” завършен :) Цяло постижение за несериозното ми, разсеяно и безотговорно същество! (sun)
казано от Atom на 01.05.13, 13:14:
Оффтопик - Проект “магданоз” завършен :) Цяло постижение за несериозното ми, разсеяно и безотговорно същество! (sun)
:) Добре изглежда - свеж и зелен. Аз на балкона си гледам джоджен - изключително издържлив плевел. :)
В момента нямам тераса, но много ме вдъхновява това микроземеделие :) Супер разпускащо е след края на работния ден да потренираш и после да полееш и почоплиш бурените : ))))
За днес отчитам една тренировчица на открито - тичане, набирания и пръсти към лости - успореден хват. Нещо бях трътка и изобщо не ми се получи, ама другия път по-добре.
02.05.13
07:21
Микроземеделие - звучи чудесно!Да си призная,вдъхнови ме и аз да отгледам нещо в саксийска.Още успешни проекти за напред!