29.09.05
15:38
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
Стаж: 13 месеца
Възраст: 17 години
Ръст: 174 см
Тегло: 67,5 кг (след период за релеф и свалени 4,5 кг)
=============================================================
СУПЛЕМЕНТИ
Гейнър - Gainer (още не съм се спрял на марка, приемам предложения)
Протеин - Nutrim - Pro Gold 90 (бавен протеин)
Креатин - монохидрат
Прием:
Протеин - 1 път сутрин след ставане, 1 път вечер преди лягане
Гейнър - само след тренировка
Креатин - 5 дена зареждане с по 20 грама, 25 дни поддържане с 5 гр. след трен.
ХРАНЕНЕ
BMR - около 2800 ккал
не ми се пише диета нещо. Ако някой има готова с над 3200 ккал да ми я paste-не. Ще съм му много благодарен!
ТРЕНИРОВКИ
Понеделник - гърди, врат
Вторник - крака, прасец
Сряда - рамо, корем
Четвъртък - почивам
Петък - гръб
Събота - бицепс, трицепс, предмишница
Неделя - почивам
Понеделник - гърди, врат
Лег 4x8
Дъмбели от полулег(глава горе) 4x8
Крос овър 4x8
Повдигане на раменете 4х8
Вторник - крака, прасец
Клек 4х8
Лег преса 4x8
Бедрено сгъване(за задно бедро) 4x8
Калф машина - седнал 3x15
Калф машина - прав 4х15
Сряда - рамо, корем
Раменни преси с дъмбели 4x8
Гири пред гърди 4x8
Задно рамо 4x8
3 суперсерии: Коремни от полулег + повдигане на краката от лег
Четвъртък - почивам
Петък - гръб
Пулдаун на скрипец пред гърди (широк хват, длани една към друга) 4x8
Гребане с дъмбел 4x8
Мъртва тяга 4x8
Събота - бицепс, трицепс, предмишница
Сгъване с дъмбели от стоеж 4х8
Скотово на скрипец 4x8
Лег с тесен хват 4x8
Френско разгъване 4х8
Сгъване на лост с подхват
Неделя - почивам
предлагам ти вместо гейнър да вземеш джуниър на нутрим . той минава като суроватъчен гейнър. 52% суроватка, останалото въглехидрат. идеален за сутрин след ставане и след тренировка. а про голд за преди лягане и някъде през деня още една доза.
и намали с по едно упражненията за ръце. по три е много.
иначе горе - долу бива , а и сам ще напипаш системата , ако си умен.
29.09.05
21:45
[quote author=“joropower”]предлагам ти вместо гейнър да вземеш джуниър на нутрим . той минава като суроватъчен гейнър. 52% суроватка, останалото въглехидрат. идеален за сутрин след ставане и след тренировка. а про голд за преди лягане и някъде през деня още една доза.
и намали с по едно упражненията за ръце. по три е много.
иначе горе - долу бива , а и сам ще напипаш системата , ако си умен.
Четеш ми мислите, но има един проблем. Още преди на пусна темата вече си бях купил Junior, обаче като го опитах ... като го опитах .... сигурно ще го хвърлям, незнам - УЖАСЕН ВКУС! Ама непоносим е!! Дано Mass Gain е по-добър! Иначе като хранителни стойности е бомба!
Ок за ръце махнах по 1 упражнение - прави сте, ще претренирам.
Мерси, Жоро! Ние умните трябва да се подкрепяме :wink:
На Масс Гейн е добър вкуса само ,че на мен ми се струва че има много смяна захар в него. Като го пиех се радвах че за 1 месец сам качил 3-4кг но като премерих талията и ръката бях доста недоволен от резултатите така че добре си помисли !
29.09.05
23:37
manson много малко упр.за гръб.
Предлагам и препоръчвам:
Набиране
Гребане със щанга
Мъртва тяга
пуллдаун(ако имаш сила:) )
иначе Junior-a за кви пари каква разфасовка си взе?
Гайнер има един който съм пробвал и работи на 110 % Hardbody Gainer 3600 на MLO това е истинско с него качих много mansion ти си мой човек затова ти го казвам
Програмата е добра
29.09.05
23:49
Може ли да питам какви пари,каква разфасовка е?
Аз не съм твой човек но искам да стана голям и аз:)
Всеки може да пита кутията е голяма но колко беше 3-4 кила 56 Лева беше преди 5-6 години сега може и да има по малки расфасовки
30.09.05
00:02
ехее,че то даже и на далавера според мене,аз днеска питах за Скайтек нутришън дадоха един каталог,гледам едно гейнерче 1,2кг за 50 лв викам ебати гейнера разиишии:)Благодаря ше го потърся а как да го пия смятам след тренировка и само един път щото съм и по лекичък(едва 58кг съм)
З дози се вземаха помня и ти доставяше 3600 калории има и разни добавки цинк,магнезии (за сила) и др има си схеми на вземани с мляко без и това всичко на етикета МЛО рулират
ако имах кинти и се подготвях щях да съм номер 1 (Сори че правя реклама ако трябва да го делна)
01.10.05
01:26
Нямах нет, затова сега ще отговарям:
[quote author=“Sparkito”]manson много малко упр.за гръб.
иначе Junior-a за кви пари каква разфасовка си взе?
Junior - 14 лв / кг
Гърба мисля да е така:
Пулдаун на скрипец пред гърди 4x8
Гребане с дъмбел 4x8
Вертикална роу машина (замества набирането) 4х8
Мъртва тяга 4x8
Така достатъчно ли са? Все пак съобразявам упр. с оборудването на залата :)
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Гайнер има един който съм пробвал и работи на 110 % Hardbody Gainer 3600 на MLO това е истинско с него качих много manson ти си мой човек затова ти го казвам
Програмата е добра
Благодаря ти много, djgorgio-ASTOR! Оценявам жеста, дано имам възможност да го върна! Ще потърся тук по магазините и в интернет. Дано се намери информация. Благодаря още веднъж!
[quote author=“manson”]Благодаря ти много, djgorgio-ASTOR! Оценявам жеста, дано имам възможност да го върна! Ще потърся тук по магазините и в интернет. Дано се намери информация. Благодаря още веднъж!
Няма защо.Ако си от София ще ти кажа къде има
01.10.05
16:12
Велико Търново :lol:
[quote author=“manson”]Велико Търново :lol:
МММ Сложно деа не знам с куриер дали ще стане
01.10.05
16:24
Няма проблем. Тук магазинът е добре снабден. Ще видя как стоят нещата. Първо да видим тоя Джуниър ще го пия ли или няма. Значи програмата е добре. Прибавих малко за гръб и махнах малко от ръцете. За сега това. До лятото тряа съм жувотну :twisted:
01.10.05
17:13
[quote author=“manson”]BMR - около 2800 ккал
не ми се пише диета нещо. Ако някой има готова с над 3200 ккал да ми я paste-не. Ще съм му много благодарен!
Моята излиза над 3300ккал, ако искаш ще ти я пратя на Лично.
За 3 седмици(сега почвам 4та) качих 1,5кг!
31.10.05
12:46
[quote author=“doggeddogg”][quote author=“manson”]BMR - около 2800 ккал
Моята излиза над 3300ккал, ако искаш ще ти я пратя на Лично.
За 3 седмици(сега почвам 4та) качих 1,5кг!
paste_ния и на нас... Аз още не съм се ориентирал към диета и ще ми е любопитно.... :roll:
31.10.05
21:03
az sam pil junior i 4esno da vi kaja nqma6e efekt :roll: a e palen s vaglehidrati i protein i kup amino,vitamini i minerali i dr.
aз бих намалил тренировките от 5 на 3 все пак целта е маса а относно тези които искат хранителен режим нз какво толкова сложно има в това да ядеш колкото се може по често качественна храна
01.11.05
00:44
Темата е пусната на Чет Сеп 29 :) Аз вече съм на четири дена и друг сплит. Който иска да си го ползва този горе - добър е.
До колкото знам на Universal Gain Fast е един доста добър гейнър и ако искате много добри резултати това ще е за вас.Гарантирам че ще качите :!:
Хора кажете по колко упражнения е най-добре да се правят за една мускулна група??????че много се обърках!!!!Аз правя по 4-5!!!!Това са много нали???????