30.09.05
11:27
На 15 год съм,65кг.,170-172 см.,4-5 месеца стаж.
Мога да кажа че за тези 4 месеца натрупах малко маса и орефлих малко.Но за жалост получих серия контузии.Първо ме заболя рамото,после имах разтегнато сухожилие ама мн разтегнато почти скъсано неможех да дигна 10 кила,после глезена и реших да поспра за около 2 месеца за да си почина и да се опраят контузиите след това 1 месец бях зает (баща ми ни прави още една къща и трябваше да му помогна) и за да не се пренатоварвам не ходих на фитнес 1-02 месеца а фитнеса ми беше на къщата обаче сега къщата е построена и стоя цял ден жкъщи до 7 часа когато излизам и се чудя ко да прая.Сега си поизмслих една програма ще Ви помоля да ми помогнете за нея.
Понеделник-гърди,трицепс
Вторник-Рамо,крака
Сряда почивка
Четвъртък-Гръб,бицепс
Петък почивка
Събота-Рамо,трапец,корем
Неделя почивка
Така мисля да е рограмата по 3 упр. за всъака група без трапец и рамо
Там ще са 2 за рамо и 1 за трапец.
Не взимам никакви добавки.Напълно натурален.
30.09.05
11:37
По-добре смени местата на бицепса и трицепса. Бицепса участва в упражненията за гръб, а трицепса-при тези за гърди и когато стигнеш до тях, вече ще са изтощени.
Щом правиш почивки между всяка тренировка, защо не сложиш и между гърдите и краката? И рамото тренираш два пъти, но не пишеш дали го разделяш на предно, средно и задно или всеки път го тренираш цялото. Ако е второто, струва ми се, че ще го претренираш.
защо не пробваш нещо такова ?
1.гърди бицепс
2.почивка
3.гръб трицепс
4.почивка
5.рамо,трапец,корем
6.крака
7.почивка
30.09.05
16:03
[quote author=”^MaD^”]защо не пробваш нещо такова ?
1.гърди бицепс
2.почивка
3.гръб трицепс
4.почивка
5.рамо,трапец,корем
6.крака
7.почивка
Тая програма става, само че ако искаш добра преса трябва да я правиш поне 2 пъти в седмицата
30.09.05
18:48
Vesso раделям го рамото на първо предно и задно а накрая средно.
Ще използвам програмата на МАД а за пресата аз си правя всяка сутрин гимнастика и си правя по 30-40 коремни преси и по 15-20 лицеви упори от по 1 серийка.Много Ви благодаря
Поздрави
Програмата ти е горе долу добре но я направи така по добре:
гръб трицепс-ПОНЕДЕЛНИК
гърди бицепс-СРЯДА
рамо крака-ПЕТЪК
:arrow: :wink:
01.10.05
10:39
ok много Ви благодаря на всички.