Предмишница колкото бицепс?

10.05.13
00:17

От малко повече от половин година вече съм започнал да се мъча с канадска борба и фитнес. Точно заради това много държа на предмишницата... според мен е един от онези мускули, които когато се развият показват мъжественост. Засега поддържам точно така както искам, бицепсът ми е 32 см обиколка и предмишницата изостава само със сантиметър. Идеята ми е да поддържам тази минимална разлика докато тренирам с годините.

Въпросите ми са:
С какъв метод да подходя, леко с много повторения, или тежко с малко повторения и разходки?
Препоръчани от вас упражнения?
С какво да комбинирам предмишница?
През колко дни да тренирам предмишница? - Чувал съм, че се възстановява по-бързо от другите мускули и се е случвало да я тренирам през ден...

ПС: Наясно съм, че добрите не тренират предмишница отделно, но аз нямам гениална генетика и трябва да компенсирам :D

Темата беше редактирана от Ivelin Georgiev на 10.05.13 00:17.

10.05.13
00:19

В канадската е много по-важна техниката, така че се постарай над нея.

Мнението беше редактирано от Петър на 10.05.13 00:19.

казано от Петър Стоянов на 10.05.13, 00:19:

В канадската е много по-важна техниката, така че се постарай над нея.

Напълно вярно, това е един от малкото случаи, в които размера не е от съществено значение :D

10.05.13
06:34

Не само за канадската. Мога да имам и техника, и с времето големина, която ще ми помогне. Естествено и за естетика го искам.
Ето пример за човек, който от много време тренира и има малка разлика в бицепс и предмишница.
http://1.bp.blogspot.com/_iBQo77PwEww/TG75Dr-FQBI/AAAAAAAAI_s/AYAbdnh6O_g/s1600/frank_mcgrath_bodybuilder_9.jpg
Естествено не очаквам да стана нищо като него, само, че той ми дойде на ума като пример за това, което искам.

Този който го показа е нямал за цел да е такъв... но има ген за това... ако нямаш ген едвали ще стане... :)

10.05.13
11:22

Lee Priest го взима тоя Франк на предмишница :D .. предмишницата си е малък мускул и се възстановява по-бързо от другите,можеш да си вземеш една ръкохватка.

10.05.13
11:47

Освен ако бицепса не ти остане 32 см, няма как да запазиш разликата. Предмишницата няма такъв потенциал за растеж и за обем като ръцете.

10.05.13
16:58

Погледнато отпред винаги предмишницата изглежда колкото мишницата, така че тази снимка не върши много работа. Петко е прав, сори!

Мнението беше редактирано от Юли на 10.05.13 16:59.

10.05.13
17:07

За съжаление при предмишницата гена важи доста. Колкото й да тренирам предмишница, тя винаги ми е сравнително тънка. Самата ми китка е някаква по тънка такава. Поне от към лакътя ми се разви доста, но китката почти не е мръднала като дебелина :D .
Винаги съм искал огромни предмишници като на тираджия.

10.05.13
17:21

Много ясно, че китката няма да се увеличи с тренировки, там няма мускули, които да развиеш.

10.05.13
18:32

Просто ми се щеше там коста да ми е по широка, но всеки както се уреди :D

10.05.13
18:33

Трябва да се сърдиш на родителите си :D Въпреки че и те не са виновни.

Станишев е виновен (wait)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1