Схема за покачване на мускулна маса при ектоморфи с стаж половин година с тренировки и диета

Прескочи до:

13.05.13
09:33

казано от Deian Petrov на 12.05.13, 12:14:

казано от Anri Dimitrov на 12.05.13, 00:48:

казано от Deian Petrov на 11.05.13, 21:22:

Не почвай със зоба!!!Просто няма смисъл,тренирай и всичко ще си дойде на мястото.Няма смисъл да си пълниш организма с лайна на 19 години и на 23 оная работа вече да не ти става.

Тъп ли си или тъп ти викат?
Откъде знаеш че съм почнал с зоба? Ако искаш можеш да ми доведеш на романтична вечеря на свещи някой от женската част на родословното ти дърво да ми пипне Джуча и да разбереш добрите новини, дали ми става или не. Ти си някъв факир. Кефиш ме мой, догодина ще се видим на Мр.Олимпиа за “натурални” ;)
(Хапвай пици, джобове, дюнери и пийвай бирички, водчици и натурални сокчета и ще станеш и ти корав с или без “зоб”)
До Момчето с въпроса:
Истината е да тренираш с големи тежести и малки повторения с базови упражнения всяка мускулна група поне веднъж седмично-като за начало (тяга, клек, лежанка, набирания, кофи, раменни преси и т.н, ако досега не си правил крака: Задължително започни”)
Диетата: Умножи теглото си в кг по 50 калорий на килограм телесна маса (ако си наистина ектоморф) Пример:100 кг мъж трябва да яде 5000 калорий на ден ако иска да качва ( Истината е че голям и релефен ставаш не в залата а в вас докато пазиш диета и ядеш през 2-3 часа) Вода ще пиеш по 1 мл на всяка калория храна която приемаш. Пример: ако си 100 кг мъж и ядеш по 5000 калорий ще пиеш 5 литра вода на ден.
Добавки: Протеин и креатин са задължителни ако искаш да качваш.Най-добрия “стак” за маса за Абсолютния ектоморф е: Протеин суроватка, казеинов протеин, креатинова матрица (ако нямаш кинти монохидрат), гейнър (заради въглхидратите, креатина, протеина, мазнините, фибрите, витамините, минералите, антиоксидантите и фибрите), Витами и минерали (ако нямаш пари си вземи Витамин Ц и б3,б6,б12 и зинк и магнезий отделно), предтренировъчен боостер (ако нямаш пари пий кафе и си купи аргинин-целта е да се съдържа аргини и кофеин както и витамни б3,б6,б12 преди тренировка), дексторза (ако нямаш пари си вземи просто захар от магазина или мед-за след тренировка) и храносмиалтелни ензими и фибри. Останалото като тестостернови боостери, “HGH стимулатори и така нататък са най-често просто 10 пъти надценени билки които като ги пиеш я ти вдигнат хормоналнтие нива на тестостерона и хормона на разстежа с от 0.1% до 4-5% я не.
Ако разполагаш с малко средства (вземаш само креатин и микс между протеинов концентрат,изоалта,хидроизолат: такъв протеин е примерно “Phase8” на “muscletech” .
Спиш: Между 5-10 часа на вечер (Мускулите се правят не доакто тренираш а докато спиш колкото и глупаво да звучи)
Ако тренираш така 1-2 години (поне) и няма ефект тогава вече можеш да се замислиш за употребата на андрогенни вещества.
Сам ще си прецениш дали да слушаш някакви дървени философи хванати от гората или някой който го е изпитал на собствен гръб ;)
Храненето ти е 70% от целия успеш (Независимо дали е за качване или релеф)- Трява да ядеш поне 4 пъти на ден.
А що се отнася до претренирване: Според мен няма такова нещо! Или не спиш достатъчно, или не ядеш достатъчно, или не работиш правиилно или суплементарния ти план куца.
Можеш да ми пратиш Е-мейл ако те интересува нещо повече.
ПС: “Haters gonna hate” :)

Абе ей паляк аз искам да ти помогна ти тука ми се зъбиш.За женската част от родословното ми дърво само ще си мечтаеш нещастник.А тва,че се палиш като казвам,че не ти става оная работа нали знаеш кво значи ?Тъпа е майка ти,че не е абортирала и нестига,че те е родила с лош ген и малък пенис ами и отворен.Аре праи квото знаеш хърба скапана

Дай да те видим какъв си мъжага. Ти откъде знаеш колко ми е голям пениса? ;д С кво ще ми помогнеш незнам, като незнаеш  какво пишеш въобще. Относно гена ми- да лош е, напредък- предполагам че имам. От тренировки, диета и суплементиране хал хабер си нямаш (за “зоб” тука не говориме, че виждам че и там си нобелож лауреат)
До другото момче дето беше писало: Правя и тяга и лег и клек ама не съм машина все още (съжалявам братле) ;д Съгласен съм че няма значение колко пъти ядеш стига да си набавяш необходимите калорий, хърбав ли съм все още -да. Целта ми не е да съм масивен, а естетичен. Не се възхищавам на свинете които постоянно се хвалят с обиколката на ръката си и гърдите), а лятото ходят с тениски на плажа защото са дебели (Не казвам че ти си от тях- Ако това на снимката си ти- моито адмираций). Предпочитам физика на Фитнес модел пред физика на Професионален бодибилдър или топ аматиор- а и билдър без препарати не се става) . Сами си направете изводите.
А хората които ми помогнаха бяха Петко и 1 друго момче( не му помня ника сега). Те поне разбират и помагат.
PS: “I love haters”

13.03.19
19:40

Аз имам същият проблем
72 кг височина177 и ръка 33
% подкожни мазнини към 15%

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1