Маса На Трицепсите???

29.09.05
22:49

Помогнете ръката ми е 2/3 бицепс..не може така :) правя си 3 упражнения за трицепс ( тесен хват на лежанка 3 серии от 8 до 10 повторения .. на скрипец 3 серии разгъване надолу..и френско 2 серии по 8 повторения) Е нищо не става като стегна само бицепс и то ръката ми изглежда като на некой заболял от анорексия ;)) помогнете..дайте някакви съвети ..10х предварително :)
Тренирам така 6 месеца и не става !!! (да допълня)

29.09.05
23:07

Препоръчвам ти това:
1. Разгъване на дъмбел от седеж зад глава (де да го знам кво му беше името на това) 3x8
2. Разгъване на дъмбел зад врат 3x8
3. Кофички 3x8 но не на успуредка ами краката да са ти или в хоризонтално положение или мааалко по-високо.
Успех!

29.09.05
23:12

Опитай с 2 упр с по 2-3серии с по-големи тежести.

- тесен хват лежанка
- френско

Като трицепса не го прави6 в 1 ден с гърдите, а за гърди вкара6 кофи4ки като упражнение

Поздрави

П.П. Ако даде6 повр4е инфо за програмата си може и по-добри съвети да ти дадат хората тук.

29.09.05
23:48

Да добавя че трицепса расте много при основни упражнения за други групи например Гърди а също за маса вдигането на щанга с тесен хват действа идеално.
Съотношението на мускула трябва да е обратното 2/3 трябва да е трицепса  :)

30.09.05
01:28

За сега тренирам така
1.Понеделник
Гърди и Бицепс
Гърди:
Лежанка 3+1 серии загряваща
2 серии за горни гърди
флайс 3 серии от легнало положение
Бицепс:
С Крив или Прав лост по 3+1(загряваща) серии
Или чукове или скотово по 2 или 3 серии (за сега правя по 2 упражнения за бицепс)
2.Сряда
Гръб и Трицепс
Трицепс:
1.Тесен хват лежанка 3+1 серии
2.Скрипец 3 серии
3.Френско легнал 2 серии
Гръб:
1.Скрипец широк хват зад врат 4 серии
2.Хамер машина 3 серии като последната връщам тежест и правя колкото мога
3.Гребане с щанга или придърпване на дъмбел 2-3 серии
3.Събота
Крака Трапец
там правя основните упражнения
...............
Кажете къде какво да променя!
имам сила в трицепса даже много но не качвам никаква маса и ръката ми изглежда малка :(....10х предварително

30.09.05
08:48

Лежанката за гърди я прави 5 серии пирамида.Като първата серия ти е 10 повторения с такава тежест че да не можеш да на правип повече.Втората - 7 повторения.Третата - 3.Четвърта - 7.Петата - 10 и повече повторения.
Може да почнеш да тренираш трицепса 2 пъти в седмицата.
Скоро сменял ли си си сплита?

30.09.05
11:08

Преди и на мен ми изоставаше, но му открих цаката. В момента го тренирам 2 пъти в седмицата с доста упражнения.
1. Загрявам на скрипец 3-4серии по 12-15упр.
2. Френско- основното ти упражнение. Правиш 4 серии с 8-10повт
3. Лег тесен хват- 4 серии по 8-10повт
4. Разгъване с дъмбел над главата 4серии по 10повторения в голяма серия със разгъване на скрипец с обратен хват.
Може много да ти се струва, но лично аз се възстановявам добре и расте като луд. :) Целта е да работиш с тежко и да се напомпваш със скрипеца. Имай впредвид, че тая тренировка я правя 2 пъти в последователни дни като разменям тесния хват с кофички и не довежда до претрениране още. Просто си го жалил трицепса и затова не ти върви.
ПП В тренировката ти не виждам рамо... Пропуснал си да го напишеш или?

30.09.05
13:13

На мен пък тъпия ми бицепс не расте ако някой е бил в такъв ялов застой да помага трицепса си расте ли расте ;(

30.09.05
14:01

При мене трицепса расте само с 2 упражнения при това в суперсерия.
Започвам с крив лост френско( 40-45кг) 6 повторения и веднага след това го повдигам като прав лост с тесен хват :) ,пак 6 повторения.Ефекта е поразителен, 3 или 4 серии-твой е избора

30.09.05
18:55

за трицепс прави тези две упражнения:

френско разгъване 3х8
повдигане на щанга от лег с тесен хват  3х8

30.09.05
19:21

аз за трицепс правя 1 тежко и 1 леко упр като всяка тренировка ги сменям
пеимер лег с тесен хват или френско с щанга, ил френско със дъмбел
+разгъване на скрипец с 1 или 2 ръце :)

BO

30.09.05
22:00

[quote author=“S133p13zZ”]Помогнете ръката ми е 2/3 бицепс..не може така :) правя си 3 упражнения за трицепс ( тесен хват на лежанка 3 серии от 8 до 10 повторения .. на скрипец 3 серии разгъване надолу..и френско 2 серии по 8 повторения) Е нищо не става като стегна само бицепс и то ръката ми изглежда като на некой заболял от анорексия ;)) помогнете..дайте някакви съвети ..10х предварително :)
Тренирам така 6 месеца и не става !!! (да допълня)

Програмата ти е добра(може би малко голям ако не взимаш стероиди). Препоръчвам ти да дадеш приоритет на трисепса- да го тренираш първи в деня след почивкатаи не се притеснявай да експериментираш(почивка му сериите, повторения, тренировъчни методи итн).

01.10.05
10:48

ехх тоя трицепс .. братче аз пък имам няква маса ама френското си седи най-мн на 25 кг от нз колко месеца ...  :oops:

[quote author=“valaraukarky”]ехх тоя трицепс .. братче аз пък имам няква маса ама френското си седи най-мн на 25 кг от нз колко месеца ...  :oops:

Ами почни пулдаун на скрипец, то е подобно, може да те изкара от застоя. Успех  :wink:

CR

01.10.05
11:44

Аз за трицепс правя 3упр.
1Френско 4*8   или  3*6
2Разгъване зад врата на дъмбел с 2-те ръце  4*8   или  3*6
3Разгъване зад врата с 1 ръка    4*8   или  3*6
Като често меня някое упражнение с  Френското!

НЕ бицепса а Трицепста прави ръката да изглежда голяма! Той е и по голяма мускулна група!!!

01.10.05
16:09

[quote author=“cRuSh”]НЕ бицепса а Трицепста прави ръката да изглежда голяма! Той е и по голяма мускулна група!!!

Не и двете я правят голяма я си изрежи бицепса и ще се убедиш

01.10.05
16:11

djgorgio-ASTOR съгласен съм но и рамото също прави раката по голяма(и то все пак е част от раката :wink: ) 8)

01.10.05
16:12

[quote author=“bolkers”]djgorgio-ASTOR съгласен съм но и рамото също прави раката по голяма(и то все пак е част от раката :wink: ) 8)

Това го прочете в новия брой на МиФ нали

01.10.05
16:16

не  :shock:  :wink:

01.10.05
22:16

[quote author=“manson”][quote author=“valaraukarky”]ехх тоя трицепс .. братче аз пък имам няква маса ама френското си седи най-мн на 25 кг от нз колко месеца ...  :oops:

Ами почни пулдаун на скрипец, то е подобно, може да те изкара от застоя. Успех  :wink:

правя го 2х8 + 4х8 френско + 4х8 лег тесен хват ...  :roll:

01.10.05
22:20

valaraukarky тренирай така трицепса и скоро на френското може и да дигнеш 30 и нагоре :wink:  :

пулдаун на скрипец 3х8
френско  3х8
лег с тесн хват  3х8 :arrow:  :wink:

01.10.05
22:34

оххххх болкърс нз кво да ти кажа .....  не виждаш ли, че тренирам по същата програма бе мама му д*** :evil:  земи чети малко ...

01.10.05
22:37

Да ама френското и лега с тесен хват са ти 4х8 а аз написах 3х8. :wink: чети ти :evil: ,ако беше едно и също едвали щях да го напиша. :wink:

01.10.05
22:40

първите са загрявка ... то май само ти не си се досетил съжелявам че не съм уточнил ...

01.10.05
23:06

Рамото наистина прави доста по-голяма раката на мене не ми дават 37 рака а мислят че е към 39-40 понеже рамото ми е доста широко ,както казах по напред трицепса ми също е доста пред бицепса и това много ме е яд и за това почвам 2 пъти седмичн ода правя бицепс ;(

23.10.05
00:30

ее 10х нз кой каза поече да го тренирам тоя трицепс за да расте...е вече 3та тренировка..права по 4 упр по 3-4 серии..тесен хват ...пул даун... френско... дъмблел зад врат...е вече има хубаво напомпване ..не като преди..почти студен...усе6там си го хубаво след тенировка...и имам мускулна треска което означава че вече съм почнал да го трениртам както треа..10х на всички

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1