Кардио без натоварване на коляното ?

15.05.13
14:07

Здравейте! Получих травма на коленните връзки и лекарите ми забраниха да натоварвам мястото 2 месеца. Моят въпрос е има ли начин да се изразходват калориики във вид на кардио без да се натоварват колената и какви са те?

15.05.13
14:34

Ако целта ти е горене на мазнини не е задължително да правиш само кардио. Можеш да правиш интензивни тренировки с тежести за горната част на тялото и пак ще изразходваш калории.

15.05.13
15:10

Плуване
Даже би трябвало лекаря да ти го е препоръчал и за раздвижване на колянната става

15.05.13
15:16

Плу-ва-не!

15.05.13
18:29

Според мен, на този въпрос най-добре може да ти отговори доктора който те е лекувал! Малко ми се струва безотговорно да питаш тук, предвид че никой освен лекаря ти, не знае какво е реалното ти състояние. Ако травмата е тежка, вероятно по-добрия вариант е наистина да оставиш крака в покой, за да не си навлечеш по-големи проблеми.

15.05.13
18:30

Мерси и аз си мислех за тренировка, за горната част на тялото
Лекарят ми каза , можеш да се разхождаш , но никакъв спорт :D

20.05.13
16:51

Кои връзки разтегна ? Питам само, не че от отговора зависи какво да правиш :-) Разтягах странични преди 6 месеца, два месеца бях с патерици, сега вече, може да се каже са ок нещата. Можеш да го питаш за клек собствено тегло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1