казано от Boby_ на 16.05.13, 08:43:
казано от Anelia на 16.05.13, 06:51:
Пуснете темата с бисерите, моля (blush)
И аз съм за! :) Липсва ми. Сигурно ще има хора, които се обиждат, че попадат там, но това е малка цена за ползата, която носи. :) Смехът е здраве все пак.
Аз така и не разбрах логиката на затварянето й! Ако причината е изразената в мнението на Петко (последното), това ми стои...неоснователно и някак си авторитарно...
Мнението беше редактирано от Петър на 16.05.13 10:55.
16.05.13
11:26
ОК, ще говорим. :)
16.05.13
21:00
Да, бе..пуснете я.Поне служеше като морална забрана за някои хора да пишат глупости...
казано от Filip Mutafov на 14.05.13, 21:22:
Някой има ли идея, дали мога да си изкарам БЧК сега, като съм на 17 и нямам години все още за да почна курсове, щото сега като е 45лв май, щели да го вдигат на 100 :D
Аз доколкото знам от началото на 2013г. е вдигнато БЧК-то на 90 кинта.Скоро най-вероятно ще тряя се явявам и аз, тъй че ако ще ходиш тия дни, може да драснеш да видим ква е тарифата, че и аз не съм сигурен :D
Мнението беше редактирано от Tsvyatkoff на 16.05.13 21:03.
16.05.13
21:45
Те поне да учеха на нещо там... :)
17.05.13
00:20
казано от Tsvyatkoff на 16.05.13, 21:00:
Аз доколкото знам от началото на 2013г. е вдигнато БЧК-то на 90 кинта.Скоро най-вероятно ще тряя се явявам и аз, тъй че ако ще ходиш тия дни, може да драснеш да видим ква е тарифата, че и аз не съм сигурен :D
Лошото е, че и аз чух нещо такова, даже след време щели да го вдигат на 140 :D ако разбера нещо със сигурност, ще драсна :)
17.05.13
07:49
Къде (коя) беше темата относно това какви книги четете? Изглежда не съм добър с търсачката тук. :)
17.05.13
11:44
Да отида във фитнеса и да тренирам само бицепс и трицепс - това е напълно загубено време и пари...
казано от Кольо Пияндето на 17.05.13, 11:44:
Да отида във фитнеса и да тренирам само бицепс и трицепс - това е напълно загубено време и пари...
Така е, за да има някакъв ефект, трябва да добавиш и предмишница! :D
Мнението беше редактирано от Петър на 17.05.13 12:09.
17.05.13
14:02
казано от Петър на 17.05.13, 12:07:
Така е, за да има някакъв ефект, трябва да добавиш и предмишница! :D
Мдааа... и упражнения за пръстите на ръката... един по един! :P
Просто споделих емоцията от наблюденията си из форума и в залата, където тренирам. Ебасимус, половината от трениращите са пред огледалата и сгъват с к’вото намерят (и се докопат!) за бицепс. Щото другата половина са по лежанките... Гледам младежта блъска яко със злобен поглед 3-4 упражнения за бицаги, между сериите - задължително деликатно надигане на ръкавчето пред огледалото... ама огледалото показва ръчичка само мъничко по-едра от китката ми (вижда се, че моята физика съвсем не минава за масивна).
Просто се замислих, че за тренировка, в която ще натоварвам само бицепса и трицепса, просто няма да изляза от къщи. Нямам време за такива глупости.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.05.13 14:07.
17.05.13
17:45
Кольо, не си прав. Да, за плажните билдери, които описваш в случая съм съгласен - само пречат и никой не ги иска. Но защо е тази омраза направо към билдерските тренировки (не само от твоя страна). Хубаво - имаш съвсем други цели от боди-билдинг тренировките, но примерно аз винаги съм тренирал културистически и въобще друг стил трениране занапред не ме блазни грам. Имам достатъчно голям стаж, че да тренирам ръцете отделно и да ти кажа деня ми за ръце е един от най-високо калоричните и тежки, защото изостават и трябва да ги наваксам. Все едно да почна да ръся - кво ходи еди кой си да вдига 250 тяга единица, а пък прилича на охлюв или за какво му е някой функционалност като не е профи и т.н.
Искам да кажа, че това изобщо не е глупост - не категоризирай всички бодибилдинг трениращи като плажните билдерчета.
Мнението беше редактирано от Мирослав на 17.05.13 21:27.
казано от Boby_ на 16.05.13, 08:43:
казано от Anelia на 16.05.13, 06:51:
Пуснете темата с бисерите, моля (blush)
И аз съм за! :) Липсва ми. Сигурно ще има хора, които се обиждат, че попадат там, но това е малка цена за ползата, която носи. :) Смехът е здраве все пак.
На 99% съм сигурен защо я затвориха, политика на администрацията да не се чувстват убидени голяма част от новодошлите, които попадат там, а истината е, че сигурно под една десета от бисерите стигаха до тая тема. Като цяло интернет е доста анонимно място, ама тоя форум е вече прекалено такъв. Аз не знам къде другаде може да си сменяш ника по три пъти на ден, смешно е. Има достатъчно примери за това, как след като някой се о@к@, си сменя и ник и всичко, ами сега се сещам и за ограничаването на профила.. Е, хубаво, ограничи си снимки, или активността, ама глупостите, които ръсиш да не могат да се скриват..
17.05.13
21:34
Кой лопа тъй посряд нущя?
- Яз лопам - речи Филю.
- Въри си. Яз ни съм такваз!
- Ни си ли!? - речи Филю.
- Си чул ти някуй уйдурма...
- Съм чул ми! - речи Филю.
- Възгеч бе! Въх, чи срамута...
- Ми... срам ма й! - речи Филю.
- Да зема ся да дода вън...
- Ила, де - речи Филю.
- На портата сидиш кат пън.
- Кат пън съм - речи Филю.
- Да флезиш, ама де да знам...
- Да фляза - речи Филю.
- Ши гръмни целия мигдан!
- Ши гръмни - речи Филю.
- Виднъш да скочиш тос дувар...
- Ши скоча! - речи Филю.
- Шта праа дармадан пужар.
- Напрай ма! - речи Филю.
- Шта пусна, ама глей сига...
- Пусни ма! - речи Филю
- Шми висниш утре сигур пак...
- Шти висна! - речи Филю.
- Пък утпудир да си мълчиш!
- Ш’ мълча, ми! - речи Филю.
- Оф, ши стисна май учи...
- Стисни ги - речи Филю.
казано от FaceOff на 17.05.13, 18:56:
Аз не мисля, че е затворена заради това:
1.Много малко от новодошлите знаят за нея. Тях ги интересува собствената им тема и обикновено не ровят из форума. Ако ровеха, нямаше да задават толкова малоумни въпроси, че да влизат в бисерите. Те се ограничават до темата със собственото си питане и ръсят бисери в нея.
2. Действително темата леко изтъпя, поради което мисля, че и я затвори, който там я затвори, но както казах и по-горе доста необосновано, крайно и авторитарно е това.
3. Винаги може да се пусне нова, но не е същото, затова се надявам да отворят старата :).
Мнението беше редактирано от Петър на 18.05.13 00:01.
18.05.13
00:03
казано от Миsh0 на 17.05.13, 18:43:
Но защо е тази омраза направо към билдерските тренировки (не само от твоя страна). Хубаво - имаш съвсем други цели от боди-билдинг тренировките, но примерно аз винаги съм тренирал културистически и въобще друг стил трениране занапред не ме блазни грам.
Не си ме разбрал съвсем правилно. Нямам нищо против типичните бодибилдърски тренировки, аз самият тренирам понякога така и съвсем не анатемосвам този тип трениране. Определено ще те разгранича от индивидите, които визирах в горното си мнение. Писнало ми е от хора, които си губят времето. Не намирам за нормално видимо хилави момчета да отделят цяла тренировка за ръцете. Според мен такова нещо може да направи само човек, който е преминал едно определено ниво на тренировъчен опит и общата му физика е на поне средно ниво. Младеж, който е около 180 см висок и тежи много под 70 кг, гарантирано няма нужда от 3-4 упражнения за бицепс и толкова за трицепс, специално отделени в самостоятелно тренировъчно занимание. Смешно е. Ето това ми е идеята...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.05.13 00:06.
18.05.13
00:07
казано от Петър на 17.05.13, 23:59:
Ако ровеха, нямаше да задават толкова малоумни въпроси, че да влизат в бисерите.
Тези пак са добре , ама тия дето ровят и пак ръсят бисери са по-зле :D
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 18.05.13 00:07.
18.05.13
09:46
И според мен няма нищо лошо да се тренира бицепс и трицепс заедно, дори ако това е единственото нещо, което се тренира. Защо сте толкова против хората, които си губят времето? То си е тяхно. Аз се кефя, че поне като вземе да идва лятото броят на спортуващите хора се увеличава. Много от плажните билдъри се превръщат в сериозни трениращи. Всеки си “губи” времето в очите на някой, извършвайки определено занимание, което този някой не разбира или не взема присърце. За някой това да скачаш по топка или да замеряш с топка човек, който стои и се опитва да опази врата е също толкова тъпо например.
18.05.13
11:35
Камене, ти също си на несравнимо различно ниво. :) Не съм против те да си губят времето, о, Боже... то е тяхно, нека го губят. Слабо ме интересува, защото повечето от тях го правят не повече от 2 месеца годишно. Просто изразих емоция горе... и да, от моята камбанария времето за спорт трябва да бъде употребено максимално ефективно. Винаги съм имал такъв подход към нещата (от както съм започнал да се занимавам със спорт), което съвсем не означава, че всички трябва да разсъждават по този начин.
Има и нещо друго - не са толкова малко момчетата, които след известно загубено време в залата стигат до извода, че без “лекарства” няма как да станат нещата. Естествено - инвестирал е средства и време, а огледалото все така зловещо показва една и съща картинка. Да не навлизаме повече в този сценарий, моля... но е факт, че е напълно реален.
Ако може някой, който играе/е играл в бет365 да ми пише на лично да го питам 1-2 бързи въпроса. :D
18.05.13
22:11
Силната ръка е много полезна в хамалогията, както за пореден път се доказа днес, когато носех тежки мебели по етажите, но проблемът на новаците в залите е, че опитват неща, които работят при професионалистите, а на тях им трябва тежко желязо, за да стигнат нормално съотношение ръст-тегло без да са дебели. Без прогресия на големите пет /лег, клек, тяга, набиране, обръщане-изтласкване/ трудно ще постигнеш натурално нещо, особено ако нямаш ген.
Ебаси, кинезитерапевта ми ме съветва горещо да се записвам на ММА, имал съм подходящите данни и т.н. и най-вече щяло да ми се отрази много добре това “разтягане” така да го кажам, щото съм предразположен към лесно износване на стави, сухожилия и т.н.
Ама как да стане като никога не ме е блазнело нито едно БИ и насила ли да ходя.... :D
Е щом не те блазни и нямаш желание. Някой хора ходят насила на фитнес ама да ходиш на сила на ММА някакси... :D
21.05.13
03:09
Аватарът ми не иска да се смени, ако някой знае как да го оправя ще съм му благодарен.
казано от Шан Ю на 21.05.13, 16:44:
Аватарът ми не иска да се смени, ако някой знае как да го оправя ще съм му благодарен.
Натисни ctrl + R и трябва да се оправи.
22.05.13
12:52
Сега разбрах коя обида вдига кръвното ми най - бързо: “Не ми философствай повече”
24.05.13
00:13
казано от umad brah на 23.05.13, 14:40:
кето съкс
имам чувството че съм призрак
срс
едвам се движа
Докато свикнеш е така. Някои правят прехода по-лесно, други не толкова.
http://359.bg/wp-content/uploads/2013/05/funny-fitness-pictures-bacon-wrapped-media-5.jpg
Това според някои подобрявало резултатите на лежанката. Вие как мислите? :D :D :D
Да ви питам...има ли и други,на които не им се поглеждат по-стари версии на Windows от последната? От месеци съм с осмицата и така свикнах с предимствата и,че седна ли на компютър с по-стара версия ми пада настроението моменталически (giggle)
Няма забивания,рестарти,а и всичко е толкова интуитивно.....Очаквам и вашите мнения :)