Веселин Дойчев

Прескочи до:

14.04.13
20:35

Честит рожден ден и от мен! :) Безаварийни тренировки и много здраве на теб и семейството :)!

14.04.13
21:02

Честит Рожден ден Веско...жив и здрав да си заедно с цялото семейство!

14.04.13
21:03

казано от Veselin Doichev на 10.04.13, 18:37:

В момента с приоритет ще са ми нещата в личен план . заемам се сериозно с даскалото да го завърша че е срамота за няколко изпита да не мога да се дипломирам . Другото което ще правя е да си намеря по-лека и сериозна работа ! Така както е в момента няма да стане .. имам семейство и цели, които ще гоня до край ,а за да се осъществят трябва да ги свърша тези работи за които написах!

С теб сме брат!!!

ДЕЙСТВАЙ!!!

Благодаря Ви на всички за прекрасните пожелания ! И аз ви пожелавам да бъдете много здрави и много щастливи !!!

15.04.13
13:08

Със закъснение, но от сърце брат - Здраве, Късмет и Щастие на теб и цялото семейство ! :)

дНЕС Клекове
5по4,4,3,2,1 - 120кг,140кг,170кг,190к,210кг - мн лесни 210 ...
клекове с разкрач за сумо тяга - пускам ги колкото ми трябва за тягата ... малко над 90 градуса ,но разкрача е бая широк
6по4,4,4,3,2,1-120кг,140кг,160кг,180к,190кг,200кг за първи път го пробвам ,но ще свикна . Искренно се надявам да ми заздрави краката този клек и да ми помогне за новата техника на тягата ...
ето 1 клип от състезанието на 215 клек , но не съм сигурен дали ще можете да го гледате ... ще друг ако не става този .
http://www.facebook.com/photo.php?v=492939657420130&set=p.492939657420130&type=2&theater;

15.04.13
17:57

Добре, видяхме загрявката. Дай сега опитите от състезанието.

15.04.13
19:01

Жив и здрав и още много успехи за напреде :)

Мнението беше редактирано от Никола Д на 15.04.13 19:02.

Не съм писал скоро в дневника ,тъй като нямах мн време . Тренирам , но с малки тежести ... тягата с новата техника стигнах до 200кг .. имам напредък .. в началото на 160 ме боляха краката , после на 180 а сега на 200 . Кляках до 210 мн леко ... лег правих с по нова техника със стремеж да скъяся движението .. много серии правих и накрая стигнах до 160 със задържане 1-2 секунци в долно положение . При лега трябва да стесня хвата защото в момента ми е мн широк и ме удря в раменете . Отслабнах с 1-2 кг ,чуствам се мн отпуснат и мн смачкан !!! Отпаднал съм и нямам никакво желание за трен . Голяма слабост в краката усещам . СПрях да се храня нормално и водата я намалих много , пак се почна с бачкането и така . Искам известно време да не мисля какво ще ям на обяд или на закуска или на вечеря .. натоварих си психиката от мислене по това ядене ... С риск да отслабна ше ям каквото и когато ми се яде , а ако не ми се яде няма да ям .. В понеделник ще ми донесат екипировка за тяга и клек . Интересно ми е да видя как се вдига с нея . Правя една трен и после 1 месец може да не влезна в залата да видя дали всичко ще отиде по дяволите дет съм постигнал до момента ...
Поздрави !

20.04.13
11:41

Веднъж почне ли човек с тренировките е трудно да ги спре под всякаква форма, но дори и да си починеш един месец подозирам, че ще се завърнеш по-мотивиран и силен.

Подкрепям горното мнение. За 1 месец почивка само плюсове ще имаш върху тялото и ЦНС, да не говорим, че едва ли ще издържиш цял месец без тренировки. Това си е начин на живот... имах период, в който не тренирах почти половин година и не спазвах режим, но ядях по 2-3 пъти на ден месо + картофи, ориз и сравнително качествени храни (не хамбургери и пици), просто подсъзнателно става - не може да се върнеш в периода преди да си се захванал с фитнеса, промяната е перманентна :D

Веско, почини си, но 1 месец - абсурд ;) Сам знам каква е краста, след Джонито едвам изтраях 4 дни, а се чувствах мн уморен :D 10-12 дена, после с пълна пара в залата ;)

Днес пробвах да видя какво е да вдигаш с екипировка . Трикото ми беше много голямо .. сам си го облякох а пък и презрамките ми се вдигаха по 2-3 сантиментра като ги опъна с ръка.Нищо работа ... трикото е за 120кг тегло , а и мн е разтеганато . За първи път ми намотаха и бинтове , но на 40% ако не и по-малко .. за съжаление неможах да усетя тръпката от екипировката .
най-тежкия клек ,който направих бе 3по210кг. 1вото мн леко го клекнах , но после ми изтръпнаха краката в горната част . Бинтовете колкото и леко да бяха намотани ...си оказаха някакво влияние , но трикото абсолютно нищо .. беше ми малко по стегнато от късите ми панталонки :) В момемнта се чуствам мн зле , всичко ме боли и този път мисля поне 1 седмица да не ходя до залата . Почвам да си тренирам с повторения , например на 180 ще правя 6ци клекове , лег до 150 повторения а тяга въобще няма да правя . Започвам културистично 2пъти в седмицата ,колкото да подържам форма.

Днес ходих да направя трен в една по-модерна зала с машини в която ходех едно време ... отказах се защото всички ме гледаха мн странно ... сега пак е така и се опитвам да се абстрахирам от обстановката . раздвижих малко с гърди и ръце
1.лег 3по12 - 100кг през 5-6 мин серия
2.горен с дъмбели 30кг 3по12
3.кросоувър 3по10
бицепс
сгъване с дъмбели 20кг едновременно с 2те ръце 3по10
сгъване с въже на скрипец - 3по12
трицепс
разгъване с въже 3по12
магарешки ритник с дъмбел 10кг - 3по15

Много яко напомване , пак си видях вените :) върна ми се стария филм ... лошото е че се схващам , но мисля че е нормално като за начало :) кръста още ме боли ,но с този вид трен няма проблем .

След един ужасен период с мн проблеми и гадни настинки днес се реших да отида до залата . Исках просто да проверя как е силата след тези дни неядене и без вода . В момента съм 98кг ... надявам се да върна бързо килата . 98 , а се чуствам че съм 60…Стигнах до 200клек които ги клекнах с аванс за поне още 15-20кг но не повече ! Направих 6-7 серии клек и после 4 серии по 12 повторения на хакен клека . След трен ходих в една сладкарница и се разбих от ядене на сладки и солени палачинки :) Утре отново съм в залата мисля да правя гърди .

Трен-гърди , рамо
1.лег 4по8,6,6,10-140кг,130кг,120кг,100кг
2.флайс 3по12 - с 20кг дъмбели

странично рамо:
1.разтваряне в страни с 20кг дъмбели 3по10
2.задно рамо на пейка с дъмбел 3по10 с 20кг дъмбели

Добро раздвижване се получи ...
храната днес е 6 яйца 4 филии хляб със сладко , 600гр месо + 800гр картофи(в сварено състояние) .. мисля тези дни да зареда и занапред да не се оставям гладен :) Усещам че мускула е изтощен и искам да го зареда малко ...
Весели Празници приятели ! Бъдете много здрави и щастливи !!!!

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 04.05.13 17:53.

тези дни храната на 6 и веднага си даде резултат в залата
правих крака
5по4,4,4,2,2 - 120кг,140кг,160кг,180кг,200кг - много леки 180 , на 200 при ваденето мн ме заболя кръста , но въпреки всичко 2ка до долу със задържане ..мога да направя и повече . С този кръст незнам какво да правя вече, тъкмо се зарадвах че се стабилизира и пак ... не е нормално при изправено състояние да ме изреже... пусках с болка изправих се с болка , но пък много леки и затова направих 2ка .Мисля че не тряяше за 2 но както и да е... не стана по-голяма беля !
2по12 -120кг - бавни със задържане в долно положение
лег преса 3по12 - незнам колко кила бяха ... над 200 бяха ...
Мисля да отида при една баба дет намества , но не дърпа .. по няккаъв друг начин ги прави нещата и хората са мн доволни .

Днес трена мн зле ... нещо грам нямах сила
лег правих и едвам едвам 2по6 на 140кг ... с 300 зора
полулег с дъмбели 3по12 с 35кг дъмбели
пек дек - 3по12

за днес това беше ... сега ще наблегна повечко на храната тези дни , а утре ще ходя на барбекю по Витоша и мисля да се разбия от ядене :)

Вчера трена
гръб:
1.набирания -3по8
2.гребане с дъмбел 40кг -3по12
3.скрипец тесен подхват 3по12
4.лодка -3по10
трицепс :
1.вдигане на дъмбел зад глава с 1 ръка 3по15 на ръка 15кг дъмбел
2.разгъване на скрипец с права ръкохватка-3по12
3.разгъване на скрипец с въже 3по10

Днес имам страхотна мускулна треска на гърба и трицепсите :) отдавна не бях усещал мускулна треска , бях забравил какво , но е яко :)
храната продължавам да я подържам по 700-900гр месо и 350-400гр ориз , като ориза го сменям с картофи някои дни

не съм писал от известно време ,защото отново проблеми с пс-то.
последната трен която направих беше лег ...стигнах до 160 2 повторения и за 3тото малко не ми достигна . паднала ми е силата , но не е много .. мисля че всичко е в границите на нормалното. В момента тежа 97 кг . Бях написал ,че оправих храната , но това беше за близо 1 седмица. Много ми се връзва скъпо , щот аз си пазарувах само за мен и ми отиваха 10лв на ден , а не съм само аз в къщи ..Като се готви за всички 10лв стигат и така отново си минах на обща храна ... просто няма как ... опитах се , но не се смогва финансово. След 10тина дни ще си поръчам конско месо и мисля пак с него да почна .Другия проблем с храната е готвенето .. като съм 2ри смени не ми остава време да си готвя за другия ден или ако го направя просто съм като парцал след това . Хранителни добавки също не пия никакви . След известно време може да си взема едно креатинче да засилия малко . В момента като се погледна в огледалото лошо ми става ... не съм свикнал да се гледам така , но това е положението .. всяко нещо си иска своето!
днес закусих 1 мекица и 1 баничка .. след малко отивам на трен да видя какво ще стане :)
приятен ден ви пожелавам и успешна седмица !

20.05.13
09:41

Каквото и да стане - ти си машина и може да работиш с всякакво гориво. С хубавото гориво ще работиш по-добре просто :)

днес трена:
лег - 3по10 - 130,120,110кг
полулег с дъмбели 3по10 - 35кг дъмбел
рамо:
разтваряне в страни с една ръка с дъмбел с наклон - 4по8 - 20кг дъмбел
раменни преси с дъмбел 3по8 35кг дъмбел

Много яко напомпване днес ... пак излезнаха много вени :) доволен съм от трен

Здрасти Веско, много добра тренировка, както обикновено. Бях чел едно интервю с Добри Делев в сп. “Олимп”, в което и той каза, че основно се храни с конско месо, та исках да те питам понеже и ти спомена, дали го поръчваш от частно лице или от промишлен комбинат, защото доколкото ни е известно на всички конското няма големи традиции в България, а явно се явява като една добра билдърска храна. :)

Поздрави и много успехи!

трена днес ...
крака
1.клекове -4по6,4,8,10 - 120кг,140кг,170кг,140кг
2.напади с дъмбели в стоеж - 3по8 на крак - дъмбелите 2по30кг
тук вече ми стана много лошо и си тръгнах ... убийствена жега в тая зала  и нямах никакъв въздух .
храна:
5яйца +100гр овес
300гр месо + 200гр ориз
300гр месо +100гр ориз
300гр месо +салата
продуктите са в сурово състояние

гърди:
1.кросоувър долна част - 3по8
2.долен лег - 4по6-120,130,140,140
3.кофички -3по12
4.полулег с дъмбели 35кг 3по12
бицепс:
сгъване с дъмбели в изправено положение - 3по10 - 25кг дъмбел
концентрично сгъване на скрипец 3по12

Много готина тренировка си напраех днес :)

24.05.13
18:56

Започваш с кросоувър,защо?Да предистощиш гърдите, за да могат да се уморят преди ръцете на бутащите упражнения ли?

кросоувъра е много изолиращо движение за гърди ... вкарвам кръв в гърдите и ги вработвам за очакващите по -тежките серии.Тук не гоня сила колко ще бутна на лег . Целта е да усетя гърдите по време на трен....

Вчера можах да поспа на нощната смяна ,сутринта като се прибрах поспах и се чуствам много добре
трена днес:
клек -5по4,4,2,2,1 - 120,140,160,180,200кг - много леки 200 ,но ми казаха че съм ги направил малко под 90градуса тоест били на кантар .не съм опитвам пак . Преди 5-6 дни като слагах 200 ме изряза кръста и ме затиснаха и сигурно затова плахо съм ги клекнал .. незнам . Все тая важнот че ми бяха леки и че кръста не ме боли !
след клековете реших да направя малко тяга ,че и нея не съм я правил от Джонито така по сериозно .Бях споменал преди известно време че кляках с екипировка и ми замина кръста . След като прецаках кръста слагах тяга но на 70кг още и ме болеше много. Днес внимателно подходих с тежестите
тяга 5по4,4,2,2,3 - 140кг,170кг,200кг,230,250 - 250 направих много лесна 3ка до 6-7 щях да ги докарам на 100% за повече незнам . Тройката я правих без удар с пауза 1-2сек на земята . Останах приятно изненадан от случилото се днес ! наистина добре се чуствам и то най вече защото ми се оправи кръста !

ей .. най-накрая се оправиха нещата с нета .Иначе всичко е наред ,тренирам си по-малко и почивам :) Направих си равносметка и мисля че ще ми е мн по-евтино да се занимавам със силов трибой . Не съм взел окончателно решение , но най-вероятно така ще стане . Дори и обмислям варианта да се  подготвя за купа България септември месец. някой може ли да ми извади протоколите от миналата година на състезанието(без екипировка) ,че аз намирам само жени . Благодаря !

Веско, според теб от кое можеш да изкарваш повече пари за себе си? От трибоя или от културизма?

12.06.13
16:29

И от двете ще изкараш една голяма тояга.

Славко ти отговори :) а моя отговор е че за трибоя ще дам  много по-малко пари отколкото за културизма . Тук въпросът е не колко ще изкараш ,а колко по-малко ще дадеш от себе си :)
Има и 3ти вариант да си тренирам културистично за здраве ,но има време затова. Сега усещам че съм си в силите и искам да се възползвам по някакъв начин .

KA

12.06.13
17:47

казано от Veselin Doichev на 12.06.13, 17:17:

........ Сега усещам че съм си в силите и искам да се възползвам по някакъв начин .

Вие си потрошете гръбнаците и ставите от това екстра тежко, пък после си тренирайте за здраве ... :) друг път

а ти си прави аеробика в залата и си свиркай ,няма лошо ...все пак за нещо по -сериозно трябва и сърце да имаш

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 12.06.13 20:05.

13.06.13
00:57

казано от kaloyan на 12.06.13, 17:47:

........ Сега усещам че съм си в силите и искам да се възползвам по някакъв начин .

Вие си потрошете гръбнаците и ставите от това екстра тежко, пък после си тренирайте за здраве ... :) друг път

do i smell pussy

KA

13.06.13
07:29

казано от A.W.E.I.T на 13.06.13, 00:57:

казано от kaloyan на 12.06.13, 17:47:

do i smell pussy

Няма нужда да падам на нивото ти и да пиша глупости, още повече в на друг човек дневника. Относно коментара на Веселин, това което написа, няма общо с моята идея..

13.06.13
11:52

То пък,аве вие чуждестранни форуми не четете ли бе,това не са обиди бе.Пф,за дето мислите ограничено...

Добре, че не сме в чуждестранен, ултразападнодемократичен, суперкуул, широкоскроен форум, че да има свестни дневници за четене като този.

13.06.13
14:31

Не е добре,зле е.

днес трена
лег 6по4,4,2,1,1,1 - 100кг,120кг,130кг,150кг 150кг , 150кг
предно рамо - раменни преси с дъмбели 3 по 8 40кг дъмбел
трицепс- разтваряне с въже на скрипец 3по8
вдигане зад глава с дъмбел с 1 ръка 3по10 на ръка 15 кг дъмбел
храната нормално ... ориз , месо , баници и т.н. .. тегло в  момента 97-98 кг
хранителни добавки - креатин от 10тина дни

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1