Какъв тип е тялото ми ?

Д(

15.05.13
12:05

Здравейте приятели от доста време следя този сайт но наскоро, реших да си направя регистрация. Та въпроса ми е какъв точно тип е моето тяло ? Висок сам 171-172см и тежа между 74-75кг. Ако може да ми кажете начин по-който да определя какъв вид е тялото ми ще сам ви много благодарен, нещо от сорта на колко см. ми е китката или глезена и такива.. Питам ви защото не мога сам да определя да ли тялото ми е: эктоморф мезоморф или эндоморф. Благодаря ви предварително. пп: Търсих доста но неможах да открия точно това което ми трябва и все пак ако темата не е за тук моля преместете я. :)

15.05.13
13:33

Как качваш и сваляш килограми - бързо, бавно?

15.05.13
13:48

Да това е едно от нещата които трябва да се погледнат-бързо или бавно качваш.Също така задържа ли тялото ти много мазнини, някога бил ли си много дебел или много слаб.Рядко човек е изцяло ектоморф, ендоморф или мезоморф. Обикновено имаш по малко от два от типовете а в някои случаи и от трите.Например аз стигнах до извода, че съм нещо между ендоморф и ектоморф. Качвам лесно килограми, имам малко проблем с чистенето, но като цяло никога не може да се каже, че съм бил дебел.
И между другото евала за профилната ти снимка :)) най-великият!!! :)

Д(

15.05.13
14:03

Ами да ви кажа понеже сам на 17г. и пубертета мене лично ме хвана МНОГО късно а и спрях цигарите преди точно 1г. и за тази 1г. от началото на учебната годината до сега качих близо 15кг без да сам взимал каквото и да било. Само яко ядене, иначе преди бях доста хилаво момченце 60кг макс ;д Мисля че качвам и свалям нормално... имам само малко омазнен корем, но това е в следствие на по-малко тренировки и повече стоене пред компютъра и с приемането на мазни храни.  И за това не мога сам да преценя какъв тип е моето тяло, знам че много рядко се среща точно от единият но поне да знам какъв ‘’мелез’’ сам :Д:Д хаха. пп: Тупак Шакур е БОГ в рап-индустрията ! R.I.P

15.05.13
14:30

Мисля, че и ти си нещо като мен, но ще е по-добре някой по опитен да си даде мнението.

Поздрав с тази велика песен

;))

Мнението беше редактирано от Иво на 15.05.13 14:31.

15.05.13
16:12

казано от Иво Савов на 15.05.13, 14:30:

Мисля, че и ти си нещо като мен, но ще е по-добре някой по опитен да си даде мнението.

Поздрав с тази велика песен

;))

Супер песен

Д(

15.05.13
16:50

Радвам се че има фенове на ИСТИНСКИЯТ РАП !!! Ето и от мен един много надъхващ трак ;)

Още мнения по-темата ? Поздрави..

Мнението беше редактирано от Димитър (Чъкъра) на 15.05.13 16:52.

15.05.13
19:39

Кинкенофрен, Димитър явно е комбинация от 2 типа тяло и не може да прецени сам кой тип преобладава ;)

Д(

15.05.13
19:49

Приятелю Кинкенофрен, това вече го четах но пак не мога да се ориентирам към кой вид по-точно спадам.  Преди доста време бях чел някъде за мерене на китката, глезена и хем подобни но не сам сигурен, затова се обръщам към вас.. за ръста ми в момента не е нито нисък нито среден ;д между двете граници ;д поне за сега.. килограмите ми от 75кг спадат най-много до 72-73кг когато сам болен по дълго от 15-дни да речем, и никога не сам минавал 76кг засега но не сам се и старал чак толкова. Ясно ми е че имам още 2-3г. най-много още да ръста но все пак тялото ми вече горе долу се е развило и би трябвало да знам в коя група спадам. Не ми е чак толкова важно но аз сам от типа хора които като си наумят нещо трябва да го направят ;дд Поздрави..машинки :)

Д(

16.05.13
17:07

:)

16.05.13
20:24

Това с типа тяло е доста шантаво като определяне. Аз доколкото се ориентирам в нещата е важно как сваляш и качваш, но не просто седейки пред компютъра и хапвайки каквото дойде, а главно мускулна маса при тренировки. От това, което си написал ми се струва, че може би си някъде между екто и мезоморф. То вече ти трябва да кажеш като тренираш до колко бързо ти се отразяват тренировките като оформяне и натрупване на мускули.

Д(

17.05.13
16:45

И аз така си мисля, че сам мелез от екто и мезоморф, защото сам дребен 172см на 73-75кг. и ръка почти 40см стегната, естествено не сам много изчистен но все пак имам малко подкожни мазнини само на корема. Имам големи прасци и глезени само кадето китката ми се вижда малко тъничка 19см. и последно когато докторката ми мери гръдната обиколка беше точно 100см в отпуснато състояние.  пп: Ако имам правописни грешки моля да ме извините но пиша от телефона.. Поздрави на всички :)

17.05.13
16:49

Тънка китка? :D Моята е 18 см.
Много си далеч от ектоморф според мен, поне по костна структура.

17.05.13
17:11

19 см на 172 си е огромен кокал направо :D Аз на 190 съм с 17см китка.

Д(

17.05.13
17:34

Е как така е хора ? ! ? Аз като си гледам китката ми изглежда толкова слаба че ми се плаче.. а и също така мога да си я хвана с ръката съвсем спокойно..  а теб бате Мишо като те гледам какво биче си не ми се вярва да ти е 17см ;дд  ПП; Освен ако китката не се мери с нещо друго аз я меря с метър(такъв където шивачите използват) точно там където се свива я меря...

17.05.13
17:38

Ъъъ... Мишо сериозно ли? (dull) Моята китка е почти 20 см., а съм 170-172см... (wasntme) Нищо чудно, че предмишниците ми не изглеждат впечатляващо, сигурно трябва да станат поне 38см. за да изглеждат масивни. (headbang) :@

Мнението беше редактирано от Old Timer на 17.05.13 17:39.

17.05.13
18:28

Да, аз съм с доста тънки кости (изчистен талията ми е ~85-6, на 190 ръст). Затова дори и като съм мазен (както сега) гърба пак стои широк :D

Димитър, то по китката няма мускул - може да се понатрупа малко мазно, но с тренировки не става по-голяма.

17.05.13
18:59

казано от Димитър Чакъров на 17.05.13, 17:34:

. а и също така мога да си я хвана с ръката съвсем спокойно..

И аз си я обхващам. Може да имаш малко по-дълги пръсти ;)
Ето как се мери:

Мнението беше редактирано от Петко К на 17.05.13 19:00.

Д(

17.05.13
19:37

Да и аз с същото я меря самоче е бяло ;д 19см ми показва. И така според вас кой тип е тялото ми горе долу ;дд няма как да кача снимка за да видите как изглеждам в момента защото апарата ми е на ремонт, а ипхона ми прави някакви мизерии ;д Кажете ако искате някакви други мерки и пропорции на тялото ми с които ще можете горе долу да определите от кой тип тяло сам. Благодаря за интереса и отговорите поне за сега разбрах че сам с горе долу нормална китка ;д Поздрави. :)

17.05.13
19:52

Има ли чак такова значение какъв “морф” си? Въпроса е да си, както един приятел казва, целия в козунаци. :D

17.05.13
20:07

В крайна сметка след достатъчно натрупване на мускулна маса и като цяло по-сериозното напредване в сферата на тренировките с тежести - всеки тип тяло се накланя към мезоморф. Много малко са родените хора тип мезоморф и те са т.нар. Genetic Freaks.

17.05.13
20:14

Не всеки мезоморф е дженетик фрийк. Аз се причислявам към мезоморфите, като затова съдя по големите предмишници и прасци, които съм имал още преди да тренирам.

Мнението беше редактирано от Петър на 17.05.13 20:14.

17.05.13
20:25

Това, че са ти по-големи предмишниците и прасците, не мисля че означава, че си мезоморф...

17.05.13
21:25

Петре, както каза Олд Таймер - това не е основен показател. А точно ти си дженетик фрийк - за толкова малко тренировъчен стаж си постигнал много над очакваното за това време.

Д(

19.05.13
23:30

хмм...

Д(

21.05.13
18:39

Хора днес си взех мерки почти на всичко ;дд Та ако може по-тях горе/долу да се орентирате в коя група се падам аз и по-точно каква смеска ;д;д Така ето и мерките..
Килограми: 73-74кг
Ръст: 171-172см
Бедро: 59-60см
Прасец: 41-42см
Бицепс: 39-40см
Китка: 19см
Предмишница: 31-32см
Гръдна Обиколка: 105-106см (без въздух) Поздрави на всички.. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1