03.10.05
11:15
Здравейте периода за маса започва та исках да споделя начина по който смятам да подходя....и да споделя моята програма.....
сутрин 5.30 pure whey pro на Нутрим 30гр
6.00 закуска 0.5 л прясно мляко с cornflakes
10.00 тестена закуска
13.00 тренировка - фитнес
13.30 pure whey pro 30 гр
15.00 5-6 белтъка + нещо за обяд квото има
18.00 салатка
20.00 пържолка
22,00 pro 90 gold - 40гр
нетренировачен ден
само едно доза pure whey pro между храненията
и преди лягане 40 гр pro 90 gold
също забравих и креатин смесен с pure whey pro след тренировка...
КАК мислите добре ли ви се струва ???
Мьрзи ме да пиша надьлго и на широко, но определено имаш много малко вьглехидрати, особено в храненетата след тренировка (ако вьобще има такива). Не наблягаш на ‘’добрите’’ вьгл. храни - овес,ориз,картофи, а на тестени закуски, cornflakes. С тая ‘’пьржолка’’ до кьде ще стигнеш - имаш главно протеин на прах,а кьде е месото. Ако напишеш колко пари си готов да отделиш на ден, колко кг. си и какьв тип си (екто-, ендо-, мезоморфен), ще ти препорьчам какво да си купиш.
03.10.05
15:04
vanka тва диета за отслабване ли е :mrgreen: :wink:
Ориентировачно за маса на ден трябва да консумираш 1/2 кг. Месо 1/2 Ориз, 1 хляб (или половин бял и пълнозърнест) и вече по твой избор , плодове, зеленчуци,яйца,кис.пряс. мляко,сирена,кашкавали, филета, картофи и т.н.
Аз съм ендоморф 70 кг , 180 см обаче имам доста мазнинки и качвам кг доста бързо от порядъка на 2 кг за 5 дена ако се храня нормално, ям страшно много но лошото е че качвам мазнини......
Не си писал колко пари ще даваш, но бих те посьветвал следното:
1. Да имаш 4 храненета с месо по 200 гр (пилешки гьрди, чисто телешко) - 1 преди и 3 след тренировка, ако тя е кьм обяд. Кьм тях прибавяш ориз, картофи, боб,а кьм това преди тренировка - овес.
2. Пьрвото хранене за деня да е поне 3-4 белтька + 1-2 жьлтька и овес.
3. След тренировка 40 гр суроватьчен, 5 гр глутамин, 5 гр креатин, 30 гр декстроза (ако имаш пари добави 3 гр BCAA преди и след тренировка и 30 гр суроватьчен преди трен.), а храненето с месо е 1 час след това.
4. Не тренирай повече от 1 пьт даден мускул седмично, не претренирай!
5. Не сьм писал количеството вьгл. - това трябва сам да го определиш като ги увеличаваш непрекьснато, докато не почнеш да се омазняваш недопустимо за самия себе си. Тогава ги намаляш като почваш пьрво от последните за деня хранения.
6. Прави аеробна тренировка 3 пьти седмично на гладно, за да поддьржаш метаболизма си на мах.
7. Ако не стигат парите за тази храна, понамали я, но не се осланяй само на протеинчета на прах.
Останалото е здраво помпане, тежки тренировки, мотивация, че правиш нещо голямо и постоянство.
От мен толкоз. Успех!