03.10.05
13:02
Здравейте.Искам да попитам дали този модел на трениране е правилен.Един приятел тренира така,но на мене ми се струва супер натоварен.
4 дневен сплит:
1-ви ден гърди,бицепс,трицепс
2-ри ден крака рамо гръб
3-ти гърди,бицепс,трицепс
4-ти ден крака рамо гръб
Вярно е натоварен. Рамото и ръцете се товарят във всяка тренировка и няма да могат да се възстановят. А и крака с гръб в една тренировка не е добра идея, понеже това са ти най - големите мускулни групи.
Не копирайте всичко дето ви попадне и ви се стори супер, че тренира повече и се скапва не значи че е по добре то ако беше така този форум би бил излишен
03.10.05
19:57
Абсолютно,но моя приятел прави много малко упражнениея.За гърди лег 3х10,флайс от наклон 3х10,бицепс от стоеж с щанга 3х8,скот 3х8,френско 3х10.Само това му е натоварването за трите мускулни групи.Оделно да не говориме,че за крака и гръб прави само базови упражнения (даже тяга не прави,мечка,гребане)Интересно е обаче,че пича тренира от 2 год близо и изглежда доста добре.
Еми нормално, по тази програма не би могъл и да прави повече. ;) Ама пак - днес гърди и бицепс, утре рамо и гръб - задействат се едни и същи мускули малко или много. Но щом той си се възстановява, значи няма проблем. Аз бих ти препоръчал друго групиране - рамото отива в първи ден, а бицепса във втори. Ако няма мъртва тяга, може и да стане крака и гръб заедно.
04.10.05
12:32
10х за съвета,но аз нямам намерение да тренирам така.Аз тренирам 1-ви ден Гърди и бицепс,2-ри гръб и трицепс,3-ти крака и рамо :)
Незнам,на мен не ми харесва програмата.Как ще въстановяваш рицете като ги има винаги. :shock: :?: :?: :?:
То да са само ръцете всичко скапва по тая програма дори да си на зоб не знам дали ще се въстановяваш (знам че не си)
10х за съвета,но аз нямам намерение да тренирам така.Аз тренирам 1-ви ден Гърди и бицепс,2-ри гръб и трицепс,3-ти крака и рамо :)
що не сложиш краката по средата.по добре ще се възстановяваш,а натоварването ще е същото.
05.10.05
11:32
[quote author=“Size”]
що не сложиш краката по средата.по добре ще се възстановяваш,а натоварването ще е същото.
1-ви ден Гърди и бицепс,2-ри крака и трицепс,3-ти гръб и рамо ? Така ли ???